Horoscop weekend 20-22 septembrie: Zodia Rac își dorește cu ardoare o schimbare

 

Horoscopul de weekend 20-22 septembrie 2019 aduce vești despre fiecare zodie. Zodia Rac își dorește cu ardoare o schimbare radicală și imediată, Scorpionul are nevoie de răbdare, iar Capricornul își analizează viața. Află ce rezervă astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Berbec

Berbecii se pot retrage din diferite parteneriate sau pot încheia, brusc, negocieri pe marginea unor contracte sau discuții pe marginea unor proiecte. Nativii care vor reuși să își tină în frâu orgoliul și impulsivitatea pot prelua controlul în parteneriate prin aflarea unor informații secrete sau prin accesul la persoane cu putere, care le pot deveni aliați. 

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Taur

Se îmbunătățesc relațiile la locul de muncă, cu colegii și șefii, iar salariul are toate șansele să crească. De asemenea, această perioadă se caracterizează printr-o stabilitate afectivă. Taurii vor reuși să se lămurească cu privire la modul în care o persoană extrem de dragă se comportă față de ei.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Gemeni

Atunci, o nouă iubire poate să apară în viața lor! Dar prezența planetei Saturn în casa Parteneriatelor le cere să dea dovadă de maturitate și responsabilitate și să nu se lase duși de val. În acest weekend vor fi favorizați în special cei care lucrează în domenii legate de comunicare, transport sau comerț sau cei care se orientează către aceste domnii.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Rac

Dorești cu ardoare o schimbare în viața ta și chiar ai început să faci mici modificări. La muncă ai devenit foarte implicat, iar pe plan sentimental vei dori să faci schimbări. De asemenea, în acest weekend este propice pentru a aduce la cunoștință persoanei iubite acest lucru.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Leu

Săptămâna care urmează nu este una dintre cele mai bune pentru Lei și necesită multă atenție și precauție. Acești nativi se confruntă cu incapacitatea de a fi spontani, deschiși. Vor fi reținuți, interiorizați. Mare atenție la deplasările în interes de serviciu. E posibil să fiți trimiși în aceste deplasări împotriva voinței voastre.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Fecioară

Deși aveai planuită o călătorie în interes personal pentru acest sfârșit de săptămână, ai hotărât să o anulezi pentru a putea fi alături de o persoană foarte dragă care trece prin momente destul de dificile. Această persoană va fi profund recunoscătoare pentru timpul acordat.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Balanță

Săptămâna aceasta ai avut parte de zile productive din punct de vedere intelectual. Ai avut foarte multe idei care puse în aplicare s-ar putea dovedi a fi adevărate mașinării de făcut bani. Recomandat este să te informezi cu privire la detaliile amănunțite legate de o afacere viitoare și să încerci să pui în practică.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Scorpion

În săptămâna care urmează, acești nativi vor avea nevoie de răbdare și de stabilitate interioară. Acestea vor fi necesare întrucât se va ivi prilejul ca acești nativi să intre în posesia unui bun material. Vor trebui să aibă suficientă răbdare pentru a analiza condițiile în care vor intra în posesia acestui bun.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Săgetător

Nehotărârea pe care ai tot afișat-o în ultimele zile a dus la câteva probleme atât pe plan profesional, cât și personal. Așadar, cel mai bine ar fi ca în acest weekend să pui cap la cap toate lucrurile pentru a înțelege care este cauza. Altfel, în caz contrar, problemele vor persista.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Capricorn

În acest weekend vei fi foarte concentrat și-ți vei dedica analizele tuturor informațiile pe care le-ai primit în ultima vreme. Privește partea bună, în cele din urmă vei ajunge la o bună înțelegere a cursului nou al vieții. Chiar dacă ai primit propuneri pentru activități pe care să le faci în acest weekend, din păcate nu vei putea da curs niciuneia. Treburile gospodărești pe care le-ai tot amânat îți vor ocupa aceste zile.

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a se exprima liber, mult prea liber față de cum o făceau de obicei. Nativii lasă deoparte inhibițiile și teama de a fi percepuți altfel de cum sunt ei și spun tot ce au de spus cu lejeritate, verde-n față. Vorbesc mult, sunt obositori, critici și chiar insistenți în impunerea unui punct de vedere

Horoscop weekend 20-22 septembrie. Zodia Pești

Cei născuți în zodia Pești se preocupă excesiv de partea financiară. Nativii sunt îngrijorați cu privire la o sumă de bani care întârzie să ajungă la ei sau căreia trebuie să-i schimbe destinația ca urmare a unei conjuncturi neașteptate și defavorabile. 

Citește și: facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI