Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Horoscop weekend 25-26 ianuarie 2020. Surprize mari și noi începuturi în viață pentru câteva dintre zodii

Weekendul aduce pe langă surpriza mari și mulă liniște. Zilele acestea sunt destinate introspecțieie și căutării de sine. Multe zodii vor reuși să găsească răspunsuri la probleme și să ajungă la o înețegere cu partenerii de viață sau poate chiar cu cei cu care au afaceri.

Horoscop weekend 25-26 ianuarie 2020. Surprize mari și noi începuturi ăn viață pentru câteva dintre zodii

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Berbec

Weekendul se pare că își oferă energia necesară să faci tot felul de activitășic are să își aducă satisfacție. Participi la tot felul de evenimente sociale care te aduc în contact cu oameni interesanți care te pot ajuta să crești pe plan profesional. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de pasiunile pe care le ai.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Taur

Vă simțiţi destul de intuitiv şi vă puteţi sincroniza cu gândurile, sentimentele și dorințele altora. Romanța te caracterizează, iar pasiunea este vizibilă în toate lucrurile pe care le faci. În plus, petreci timp cu partenerul de cuplu și vă bucurați de timp de calitate petrecut împreună. Faci unele planuri de viitor.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Gemeni

Aveți treabă la sfârșit de săptîmân, dar acest lucru nu vă va obosi deloc! Optimismul este prezent pe tot parcursul weekendului și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Te ocupi de o serie de proiecte mai vechi pe care le-ai tot amânat și reușești să acumulezi informații care te vor ajuta pe plan profesional.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Rac

Este momentul tău de liniște, te ocupi de tine și remeomerezi amintiri din viața ta. Vrei să te relaxezi și să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai. Ai parte de un weekend liniștit, în compania ta. Pe de altă parte, reușești să petreci timp și cu prietenii.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Leu

Energie, introspecție și sentimente de iubire. Înveți să îți controlezi mai bine emoțiile, dar și să discuți deschis despre problemele pe care le ai. Ai parte de o discuție interesantă cu o persoană importantă din viața ta, iar acest lucru reușește să-ți schimbe perspectiva asupra lucrurilor.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Fecioară

Ai parte de un weekend liniștit în compania oamenilor pe care îi iubești. După o săptămână agitată, timpul de calitate petrecut în compania oamenilor speciali din viața ta te ajută să te relaxezi și să-ți încarci bateriile.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Balanță

Ești alături de cei dragi și acest lucru îți oferă cele mai intense trăiri. Ai parte de un weekend cu adevărat productiv. Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să poți să stai alături de familie, dar te ocupi și de responsabilitățile pe care le ai. La finalul weekendului simți că ai dus la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Scorpion

În acest weekend veți avea de învățat încă o lecție! Este posibil să apară un conflict în relația de cuplu, pentru că ai tendința să ignori dorințele partenerului. Învață să faci compromisuri și să te interesezi de fericirea partenerului. Discută deschis despre ce îți dorești și ascultă mai mult.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Săgetător

Viața intră pe un făgaș mai interesant și s-ar putea ca acest lucru să își aducă noutăți. Te bucuri de natură și de timpul liber pe care îl ai. Lași în urmă agitaia specifică orașului într-o încercare de a te reconecta cu natura și de a găsi echilibrul interior pe care îl cauți de atât de mult timp. Este posibil să cunoști o persoană interesantă.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Capricorn

Spontaneitatea te definește în acest weekend. Nu îți faci niciun plan, ci lași lucrurile să decurgă de la sine. Privești tot din jurul tău cu o foarte mare deschidere și te bucuri de experiențele noi care te ajută să te cunoști mai bine.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Vărsător

Prioritatea ta în acest weekend este timpul de calitate petrecut în compania partenerului de cuplu. În cazul în care nu ești într-o relație, dedici mai mult timp relaxării și încerci să acorzi atenție pasiunilor pe care le-ai tot ignorat.

Horoscop weekend, 25-26 ianuarie 2020 - Pești

Weekendul acesta reușește să te treacă prin toate stările. Ai parte de experiențe noi care te învață să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Pe de altă parte, nu prea reușești să îți controlezi emoțiile, iar acet lucru se dovedește a fi extenuant.