Antena Căutare

Horoscop weekend 26-28 iulie: Luna în Gemeni aduce bucurie unei zodii și greutății alteia

Horoscop weekend. În acest weekend, horoscopul este influențat de Luna în Gemeni, iar acest lucru este benefic pentru anumite zodii, însă altele trec printr-o perioadă mai delicată

Horoscop luna in Gemeni

Horoscop weekend. În acest weekend, horoscopul este influențat de Luna în Gemeni, iar acest lucru este benefic pentru anumite zodii, însă altele trec printr-o perioadă mai delicată

Luna în Gemeni dezvăluie partea sociabilă din oameni chiar și în cei mai rezervați și îi deschide spre tot felul de forme de comunicare. Luna în Gemeni aduce pentru cei născuți sub zodia Gemeni zile excelente, însă cei născuți în semnul zodiacal opus, Săgetătorii, trebuie să fie atenți pentru că urmează o perioadă destul de delicată, când pot apărea greutăți.

 • Horoscop weekend - Berbec

Este rost de modificări benefice și cu efecte pe termen lung. Sfârșitul săpătmânii este marcat de relațiile cu anturajul apropiat. Dialoguri intense și activități comune cu alții. Unele relații se pot încheia, altele apar la orizont. Întrevederile avute cu persoanele dragi te vor amuza, relaxa, însă totodată îți vor oferi și informații prețioase.

 • Horoscop weekend - Taur

Continuă să-ți dozezi eforturile și implică-te numai în treburi personale sau profesionale importante. Apar chestiuni financiare, de tipul cheltuieli cotidiene, primirea salariului sau a unor bonsuri și cadouri. Ai nevoie de o perioadă de relaxare pentru a mai uita de grijile constante pe care ți le faci, mai ales cu situații pe care nu le poți controla.

 • Horoscop weekend - Gemeni

Energia vitală este fluctuantă, astfel că ai succes numai în treburi ușoare și de rutină. Energiile astrale ale finalului săptămânii te vo revigora și te vor îndemna să demarezi o nouă etapă de viață. Gândește-te la toate lucrurile mici despre care ești convins că sunt greșite în viața ta. Întoarce în favoarea ta scenariul lipsei de încredere și preia controlul acțiunilor tale.

 • Horoscop weekend - Rac

Vei avea nevoie de odihnă, discreție și retragere din forfota cotidiană. În liniște și izolare te poți gândi pe îndelete la cum să-ți îmbunătățești viața și sistemul valorilor spirituale. Ai nevoie de puțin timp pentru tine și pentru împlinirea nevoilor tale. Asta nu înseamnă că ești egoist sau nepăsător. De fapt, e tocmai invers.

 • Horoscop weekend- Leu

Weekendul este marcat de relațiile cu prietenii. Se anunță o nouă etapă în acest plan relațional, deoarece se vor relua teme vechi de discuție și acțiune. Prudență și discernământ! Răsfață-te puțin pentru a-ți ridica starea de spirit. Chiar și imaginea profesională are nevoie de o reîmprospătare.

 • Horoscop weekend - Fecioară

Spre finalul săptămânii se conturează un nou început în relațiile socio-profesionale. Se vor relua discuții importante privitoare la proiectele profesionale și sarcinile de lucru. De asemenea, poți petrece momente relaxante alături de partenerul de cuplu sau să citești ceva care să-ți facă plăcere.

 • Horoscop weekend - Balanță

Se conturează aspecte legate de străinătate, studii pe termen lung sau oportunități de participare la activități culturale alături de oameni deosebiți. Vrei ceva diferit, vrei să spargi rutina, cauți situații diferite față de ceea ce erai tu obișnuit. Dacă ești implicat într-o relație de cuplu, petreci timp de calitate alături de partener.

 • Horoscop weekend - Scorpion

Surprizele vor fi de proporții, însă până la urmă lucrurile se vor aranja favorabil pentru toată lumea. În ultimele zile ale săptămânii se prefigurează cheltuieli comune cu alții. Te îndrepți într-o nouă direcție. Ai hotărât ca de-acum înainte când viață îți oferă lămâi, să faci un pas în spate și să-ți prepari o limonadă.

Citește și: Horoscop. Ce muzică te relaxează, în funcție de zodia ta

 • Horoscop weekend - Săgetător

Odihna, dieta potrivită și compania oamenilor dragi și de încredere te ajută mult și bine. Spre finalul săptămânii intervin dialoguri și activități comune cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Pleacă undeva singur sau împreună cu partenerul de cuplu dacă ești implicat într-o relație.

 • Horoscop weekend - Capricorn

Sănătatea devine vulnerabilă. Se vor relua dialoguri pe subiecte medicale, dar și banii vor fi implicați. În paralel se vor ivi și multe treburi de rutină. Ai nevoie de o vibrație pozitivă pentru a te putea vindeca. Dacă ești singur, vorbește cu cineva apropiat, o rudă sau un prieten despre ceea ce ai pe suflet.

 • Horoscop weekend - Vărsător

Intervin chestiuni parteneriale, atât cu parteneurl de viață, cât și cu cei din sfera profesională. Cei dragi pot avea probleme de sănătate sau neplăceri la locul de muncă. Astfel este posibil să ți se ceară ajutorul în acest sens. Dacă nu, găsește ceva aventuros de făcut și treci la treabă. Poți plecă undeva cu partenerul sau poți hoinări prin munți dacă ești singur.

 • Horoscop weekend - Pești

Dialogurile purtate cu persoane influente socio-profesional îți vor lămuri chestiuni personale și profesionale importante. Vei avea nevoie de liniștea casei și de compania membrilor familiei. Treburi gospodărești. Alege și să te răsfeți puțin, un masaj, o ședință de spa ar fi numai bune pentru tine.

Citește și: Horoscop de familie. Care sunt cei mai harnici bărbați din zodiac

Horoscopul Zilei 25 iulie 2019 - Nativii din toate zodiile au reușite!... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 26 iulie 2019. Zodia Fecioară strălucește astăzi pe toate planurile...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x