Căutare Live

Horoscop weekend 30-31 mai 2020. Presiuni exteriorizate, bucurii financiare și reușite pe toate planurile!

Horoscop weekend 30-31 mai 2020. Dragoste cu năbădăi, câștiguri financiare și aspirații mari în weekendul sfârștului de lună! Vine vara și se simte în aer atmosfera relaxării. Află ce îți rezervă astrele pentru sâmbătă și duminică.

Horoscop weekend 30-31 mai 2020. Psiuni exteriorizate, bucurii financiare și reușite pe toate planurile!

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Berbec

Stelele spun, la fel ca un bătrân inţelept chinez, ca prea multa insistenţă duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul! Ţine minte că astăzi lumea are nevoie de poveşti frumoase si vorbe fermecatoare pentru a contrabalansa climatul violent si decadent. .Simți nevoia de o pauză, însă treburile casnice nu se vor face singure. În prima parte a weekendului ești solicitat în multe locuri, iar invitațiile în oraș parcă nu se mai opresc.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Taur

Dacă astazi te simti cumva zdrobit de refuzurile prietenilor si ale anturajului, în general, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi că ai totuşi dreptate. O întâlnire cu un apropiat îl va face pe nativul Taur să fie mai optimist și să uite de griji. Duminică este rost de bani, iar nativul nu va rezista tentației să achiziționeze un mic cadou pentru fiecare membru din familie.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Gemeni

Mult entuziasm şi optimism şi o privire mai filozofică asupra vieţii. Începutul de weekend este unul promițător. Deși nativul din zodia Gemeni beneficiază de întreaga atenție a partenerului de viață, ulterior va simți un sentiment de singurătate mai accentuat. Duminică nativul va face o mică vizită unui apropiat. Duminica trebuie sa eviţi asumarea de angajamente şi responsabilităţi pe termen lung, să nu faci promisiuni bombastice pe care apoi să le regreţi.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Rac

Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară! In aceasta perioada a weekendului ai ceva noroc. Planurile nativului Rac pot suferi o modificare ușoară. În acest weekend, deși nativul nu se aștepta, va lega o prietenie cu un necunoscut sau va restabili legătura cu o veche cunoștință. Sâmbătă, o veste îi va aduce zâmbetul pe buze nativului.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Leu

Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta sentimentală. Nu fi original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie şi înstrainează, în loc să atragă! Sâmbătă nativul Leu este în centrul atenției, chiar dacă nu face eforturi mari în acest sens. O vizită din partea unui apropiat va anula o întâlnire importantă de afaceri, însă nativul nu îşi face griji în această privință.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Fecioară

Nu lăsa oboseala să-ţi conducă viaţa! Sâmbătă te cuprinde o dorinţă obsesivă să faci gospodărie, să mergi la piaţă, să cumperi bunătăţi. Imaginezi feluri de mâncare complicate, dar delicioase. Vei reprezenta un model pentru un apropiat și vei simți un sentiment de superioritate. Chiar dacă în ultima perioadă ai văzut că nu ești apreciat de către cei din familie, în acest weekend îți vei schimba complet opinia.

Citește și
fundal albastru si chenare galbene in care sunt simbolurile zodiilor
Horoscopul zilei de mâine, 6 decembrie. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate. Ce au pregătit astrele pentru zodia ta
Horoscopul zilei de mâine, 6 decembrie. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate. Ce au pregătit astrele pentru zodia ta
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Balanță

O persoană care te-a dezămăgit, sau evitat, în ultimul timp încercă în acest weekend să-şi răscumpere păcatele. Un cadou din partea unui membru al familiei este bine-venit pentru nativul Balanță, mai ales că avea nevoie de momente ca acestea, să simtă că este apreciat de cei din jur. Dacă sâmbătă nativul se va ocupa de starea de sănătate, duminică va primi o vizită de mult așteptată.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Scorpion

O mică excursie va anula planurile nativului pentru acest weekend. Chiar dacă partenerul de viață este prins între alte activități, va fi alături de nativul Scorpion, spre bucuria acestuia. Sâmbătă – micile înfumurări pe care le afișezi pot fi interpretate ca un succes pe care de fapt nu l-ai avut. Cineva, probabil din Fecioară sau Săgetător încearcă să te ajute, să-ţi intre în graţii.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Săgetător

Oferă-ţi o pauză, doar este sâmbătă. Poate la un film, sau o prăjitură cu o prietenă şi cu vorbe multe. Seară plăcută, relaxantă cu familia sau prietenii. Weekendul debutează cu o lungă plimbare, poate în alt oraș, fie doar pentru a vizita împrejurimile, fie pentru a cumpăra câteva ceva pentru casă. Duminică este rost de bani sau cadouri. Nativul va fi recompensat pentru ajutorul său.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Capricorn

Eşti un perfecţionist şi lucrurile făcute bine şi la timp îţi dau o stare de siguranţă, de control asupra timpului. Inocența nativului din zodia Capricorn îi aduce acestuia beneficii în unele situații. Sâmbătă, cu ajutorul unui apropiat va participa la organizarea unei mici petreceri cu ocazia unei aniversări a unui membru din familie. Sfârșitul weekendului nu reprezintă și sfârșitul distracției pentru nativ, căci va continua să se distreze în oraș alături de prieteni.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Vărsător

Sâmbătă, nativul Vărsător este pus în situația de a lua, poate, cea mai importantă decizie. Va beneficia de sfaturile celor din jur, desigur… Eşti stabil afectiv, aşa că poţi lua decizia corectă. Şoapte pe înserat şi vremea ciudată te ajută să devii mai sentimental decât de obicei. Duminică o poti folosi sa iei, in sfarsit, decizia aceea desteapta, curajoasa si dreapta, la care te gandesti de mai multa vreme.

Horoscop weekend, sâmbăta, duminică, 30-31 mai 2020. Pești

Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifica pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu se răzbuna sâmbătă. O veste îl determina pe nativ să pornească la drum, iar ulterior pot apărea cheltuieli neprevăzute. Duminică nativul va accepta o invitație la cafea a unui apropiat, prilej pentru a sta la povești.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri