Antena Căutare

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Fecioară: aspectele emoționale nu îți dau răgaz de odihnă

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Află ce îți rezervă acest sfârșit de săptămână, potrivit astrelor.

Horoscop weekend 6 - 8 noiembrie 2019

Citește horoscopul pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele în weekend-ul 6 - 8 decembrie 2019.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Berbec

Planurile tale de viitor pot fi destul de drastice la prima vedere dar ai încredere că îți vor aduce rezultate bune pe termen lung, deci pune energie în ideile care îți țâșnesc în minte în aceste zile. În timp ce această este o perioadă mai ciudată în care multe lucruri se pot întâmplă în culise sau în secret, poți vedea destul de clar care e atmosferă viitoare în care vrei să fii dar și pe care vrei să o eviți.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Taur

În sfârșit, ești pregătit să pui capăt unor subiecte sau sarcini de făcut ce au durat de ceva timp și care acum ajung la momentul lor de final. Deși sentimentul tău de securitate ar putea fi afectat, ești pregătit să faci păși noi spre o direcție necunoscută și nu ar trebui să eziți prea mult când inimă ta cheamă. Ceea ce ai nevoie este curaj și o minte deschisă.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Gemeni

Este un moment perfect să simți și manifești recunoștință. Ce moment mai bun decât că la final de an să fii recunoscător pentru tot ce a fost dar și în avans pentru ce îți va aduce Universul ? Uită-te în jur și spune MULȚUMESC pentru tot ceea ce ești și ai. Universul aude.

Horoscop weekend 6 - 8 noiembrie 2019. Zodia Rac

Arborele genealogic ține toate răspunsurile pe care vrei să le găsești pentru sufletul tău. Prietenii buni îți sunt alături, se bucură pentru succesul tău. Repară ce este stricat și bazează-te doar pe cei care s-au dovedit de încredere, sinceri și susținători de-a lungul anilor. Tu știi exact unde și care sunt acești oameni.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Leu

Deși poate crezi că ești rezistent la diverse mărunțișuri din trecut, aceste zile îți pot arată că nu e chiar așa. Fă loc pentru lucruri care au nevoie de spațiu că să se desfășoare într-o direcție pozitivă pentru ține și nu te teme să te reîntorci într-un anumit moment sau situație din trecut care atunci durea. Acum ești altul.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Fecioară

Aspectele emoționale nu îți dau răgaz de odihnă și deși ești practic și pregătit să îți pui energia în mișcări raționale, tot ai nevoie de o inimă ușoară și emoții negative curățate. Că să mergi tot înainte cu viteză, ai nevoie de o viziune clară despre ce dorești și de ce. Găsește susținere în relațiile apropiate și vezi cum și cele mai dureroase subiecte servesc că bază de creștere personală.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Balanță

Zilele acestea vei găsi căi noi practice să îți folosești talentele și creativitate și te vei simți inspirat de relațiile din viață ta care nu sunt chiar așa de ușoare precum le-ai vrea. Totuși, ele păr să aibă un scop în sine exact așa cum sunt, că să fie că o fundație pentru realizări mai mari și lucruri noi în viață pentru care ești pregătit.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Scorpion

Atunci când te gândești la planuri mari, acum brusc căpăta sens dar știi că e nevoie și de multă energie că să le împingi înainte. Planifica și crează o bază solidă pentru succesul viitor înainte să te arunci în orice nou și grandios. Ceea ce alții nu reușesc să vadă nu te va bulversă cât timp crezi în ține. Reține că drumul tău arată așa cum arată pentru un scop.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Săgetător

Banii şi bunurile altora sunt temele tale de interes la sfârşitul acestei săptămâni. Poţi primi favoruri, câştiguri financiare sau materiale, de la cine nu te aştepţi. Există necunoscute greu de pătruns în acest segment. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt tensionate şi dezamăgitoare. Evita împrumuturile, speculaţiile şi, dacă primeşti ceva de la alţii, reţine că s-ar putea că la un moment dat să înapoiezi totul.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Capricorn

Relaţiile parteneriale îţi vor da multe bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie delicată legate de viaţă în doi. Posibile probleme pot veni de la bani, de la copii şi mai ales de la şi prin prieteni. Gândirea şi comunicarea sunt accentuate, putându-se ajunge la discuţii aprinse din te miri ce. Prudenţă, răbdare, toleranţă!

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Vărsător

Treburile gospodărești sunt indicate de astre pentru acest weekend. Ocupă-te de curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare și exterioare. Se recomanda atenție la instalațiile de aer și de foc din spațiul locativ. Pe de altă parte, ești foarte emotiv și de aici poți iscă ușor conflicte cu membrii familiei.

Horoscop weekend 6 - 8 decembrie 2019. Zodia Pești

Energia acestui final de săptămâna îți oferă un farmec aparte. Sunt momente bune pentru a te ocupă mai mult de trupul și sufletul tău. Mergi la un salon de înfrumusețare, plănuiește-ți cursuri necesare dezvoltării tale personale și fii alături de cei dragi. Vitalitatea este fluctuantă și greu de controlat.

Citește și:

Horoscop 2020: Horoscop bani pentru fiecare zodie: Ce zodii vor avea un triumf total anul viitor

Horoscop 7 decembrie 2019. Ziua în care zodiile primesc lecții de viață... Nu știi ce cadouri să iei de Crăciun? Iată ce se potrivește fiecărei zodii...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x