Căutare Live

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. O zodie se va îndrăgosti până peste cap!

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020, pentru fiecare zodie. Nativii unei zodii vor afla o bârfă ce îi va da peste cap, în timp ce o altă zodie ar putea fi lovită de Cupidon!

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. O zodie se va îndrăgosti până peste cap!

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Berbec

Berbecii au de făcut o alegere dificilă în acest weekend – liniștea în casă ori locul de muncă. Nativii se găsesc împărțiți între nevoia de armonie în familie și nevoia de bani în plus.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Taur

Se anunță discuții interesante și sunt posibile noi prietenii pentru nativii zodiei Taur, ori chiar o nouă relație romantică. În plus, acești nativi devin extrem de creativi – ceea ce poate aduce surprize curând.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Gemeni

Gemenii primesc o vizită ori o invitație neașteptată, ce îi bucură mult sau chiar în inspiră. În plus, se văd noi prietenii la orizont!

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Rac

Weekend plin de plimbări sau scurte vizite pentru Raci. Chiar dacă își doresc să stea acasă liniștiți, nativii acestei zodii sunt nevoiți să fie activi în acest sfârșit de săptămână.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Leu

O veste bombă îi poate da peste cap pe nativii zodiei Leu, în acest weekend. O bârfă despre ei ajunge la urechile lor și îi deranjează cumplit, schimbându-le impresia despre oameni pe care, poate, îi considerau prieteni.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Fecioară

Fecioarele au mare nevoie de odihnă în acest weekend, dar și de timp petrecut alături de persoana iubită sau de familie. Aceste zile libere sunt pentru reîncărarea bateriilor!

Citește și
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Colaj cu zăpadă și ninsoare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
colaj de fotografii cu irina petrea
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Mai multe articole

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Balanță

Veștile bune vin de peste tot! Însă, este posibil să apară și o problemă în anturajul acestor nativi, pe care numai ei o pot rezolva. Toți prietenii Balanțelor se bazează pe ei pentru o soluție. Nu trebuie decât să îi determine să comunice mai mult între ei.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Scorpion

Nativii acestei zodii pun piciorul în prag, dacă există vre neregulă în relația cu persoana iubită sau cu familia ori prietenii. Incertitudinea de orice fel nu face bine nimănui!

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Săgetător

Săgetătorii se simt mai puternici ca niciodată! Este momentul potrivit pentru a-și repara imaginea greșită pe care și-au făcut-o în fața unei persoane de care le pasă.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Capricorn

Capricornii înțeleg că nu este cazul să forțeze lucrurile, mai ales dacă este vorba despre vreo relație personală ori profesională. Cei dragi îi îndeamnă să își ia o vacanță.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Vărsător

Vărsătorii se simt obosiți din cauza tuturor sfaturilor pe care le primesc de la cei din jurul lor. Sunt sfătuiți să le spună tuturor, cu diplomație, că vor lua singuri decizii.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Pești

O schimbare majoră poate avea loc în viața amoroasă a Peștilor. Nativii singuri ai acestei zodii se pot îndrăgosti iremediabil, iar cei care au deja o relație ar putea avea de-a face cu o cerere în căsătorie ori alte propuneri îndrăznețe din partea persoanei iubite.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri