Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop weekend 7- 9 iunie. Luna în Leu aduce vești bune și relaxare

Horoscop weekend 7- 9 iunie. Luna în Leu aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Ce spune horoscopul în acest weekend pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărăsător, pești.

Horoscop weekend

Horoscop weekend 7- 9 iunie. Luna în Leu aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Ce spune horoscopul în acest weekend pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărăsător, pești.

Horoscop weekend - Luna în Leu ne aduce energie creativă, vom fi drăgăstoși și jucăuși, ne reamintim că viața se trăiește și în relaxare și cu motoarele puse pe odihnă, nu doar în agitație și deadline-uri la fiecare pas.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Berbec

Petrece timp în interior dacă simți că asta îți va afce bine și hrănește-ți mintea și spiritul în liniște alături de persoana iubită. Uită-te în interiorul inimii tale că să îți reamintești ce este valoros pentru ține. Acest tip de contact îți va readuce starea de spirit pozitivă, pacea și armonia vor fi restaurate și abia apoi poți ieși să te bucuri de distracția din exterior adusă și favorizată de Luna în Leu. Dacă ești Berbec singur, te așteaptă un weekend ocupat și plin de evenimente sociale care te ajută să uiți de orice vibrație negativă din jurul tău.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Taur

Focusarea pe tot ce îți aduce stare de bine va fi prioritatea ta principală. Există o puternică îmbunătățire a comunicării în cuplu. Dacă sunt subiecte de dezbătut, fă-o într-o manieră calmă și eventual într-un mediu plăcut care crează un ambient agreabil. Fă compromisuri la nevoie. Dacă ești Taur singur, să fii atent la timpul și atenția pe care o oferi unei singure persoane. Ai încredere în intuiția ta care îți spune când e timpul să stai și când să pleci

Horoscop weekend 7- 9 iunie Gemeni

Evenimentele weekendului te vor face să simți apreciere mai profundă față de relația ta. Puterea îți vine din stabilirea unei comunicări bune și oneste. Stăpânește când este cazul să te poziționezi drept persoană mai puternică din cuplu. Dacă ești Geamăn singur, acest weekend se pare că îți va aduce mult entuziasm în domeniul dragostei.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Rac

Ia-ți timp în singurătate și lasă-ți și partenerul să se gândească în liniște. Respectați-vă spațiul unui celuilalt, este sănătos pentru relația voastră. Între timp, focuseaza-te pe starea ta de bine. Este un timp bun să te reconectezi cu un prieten apropiat. Fii relaxat pentru că totul va evolua bine. Dacă ești Rac singur, căutarea ta pentru dragoste va continuă în acest weekend. Ia notă ce anume cauți de la un viitor partener și nu te mulțumi cu mai puțin.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Leu

Viața e prea scurtă ca să te focusezi doar pe carieră. Vei fi mai echilibrat când apreciezi toate aspectele vieții. Stările emoționale vor fi mai puternice decât până acum. Dacă sunt lucruri care te enervează în cuplu, investigheaza mai profund că să rezolvi repede aceste aspecte. Dacă ești Leu singur, există un mare potențial să întâlnești un interes de amor în acest weekend.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Fecioară

Vei descoperi că a-ți aratăa vulnerabilitatea chiar îți poate adânci conexiunea relației de cuplu. Ambii veți deveni mai conștienți cu privire la nevoile celeilalte persoane. Este în regulă să îți lași gardă jos și să ai ocazia să asculți și să înțelegi, să fii ascultat și înțeles. Ai încredere în intuiția ta pe acest subiect. Dacă ești Fecioară singură, reconectarea cu prietenii tăi va face din acest weekend unul distractiv și plin de aventură

Horoscop weekend 7- 9 iunie Balanță

În acest weekend, fii constent cu privire la felul în care îți comunici gândurile și sentimentele cu ceilalți, în special în cuplu. Sunt șanse că fără să vrei să rănești oameni prin alegerea unor cuvinte nepotrivite. Dacă ești Balanța singură, fă-te abordabil în weekend că să îți extinzi cercul social. Te vei bucură de conversații cu oameni ce gândesc că și ține

Horoscop weekend 7- 9 iunie Scorpion

Planetele te ajută să găsești încrederea necesară pentru a te deschide. Este mai bine așa decât să te duci cu problemele tale spre alți inși. Partenerul va aprecia încrederea pe care i-o acorzi. Energia pozitivă va va aduce pace și armonie. Dacă ești Scorpion singur, entuziasmul îți crește când realizezi că, de fapt, visele nu au limite. Acesta este un weekend excelent că să începi să le transformi în realitate.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Săgetător

Viața a fost, poate, ocupată și atenția ta spre partener poate că a ocupat loc secund în priorități. Schimbă această ordine și pune accent pe ce e important în viață ta. Planetele indică faptul că un membru de familie te poate aborda pentru un sfat. Fii pregătit să oferi suport și susținere.
Dacă ești Săgetător singur, lucrurile se anunța a se așeza într-un făgaș bun în weekend. Te vei găsi implicat în întâlniri rezultate din coincidențe fericite și din asta veți beneficia cu toții.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Capricorn

Nu ezita să te deschizi și să cauți și accepți ajutor și susținere de la partener. Dacă lucrați împreună că echipă, nu există ceva ce să nu puteți realiză. Da-ți cea mai bună strădanie că să menții vibrații pozitive în cuplu. Dacă ești Capricorn singur, oamenii noi din cercul social pot avea un impact uriaș asupra viitorului tău. Ia-ți timp să te acomodezi cu ei și vei simți căldură în compania lor.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Vărsător

Ai grijă să nu îți duci frustrările spre familie și prieteni. În schimb, comunică-ți trăirile și ei vor înțelege care îți sunt preocupările. Va apărea o oportunitate pentru ține și partenerul tău. Ia un moment sau chiar două pentru a cântări pro și contra înainte de a luă o decizie. Această îți poate impacta semnificativ viitorul, deci alege cu atenție și cu inimă.

Horoscop weekend 7- 9 iunie Pești

Dacă sunt aspecte serioase din trecut ce trebuie abordate cu partenerul, acum sunt momente potrivite să lămuriți și să mergeți mai departe. Bucurați-va de energia pozitivă adusă de planete și faceți activități distractive împreună. Luminează-ți sufletul și uită de îngrijorări și supărări. Tot ce contează acum este zâmbetul de pe chipul tău. Dacă ești Peste singur, felul tău vesel de a fi va atrage energie pozitivă în acest weekend.

Citește și; Horoscop dragoste iunie 2019. Schimbări radicale în cuplu pentru mai multe zodii

Sursă: www.lifereader.com

Recomandari