Antena Căutare

Horoscop de weekend, 28-30 iunie: Romantism, optimism și călătorii

Horoscop weekend 28- 30 iunie. Ce spune horoscopul în acest weekend pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărăsător, pești.

Horoscop weekend

Horoscop weekend 28- 30 iunie. Ce spune horoscopul în acest weekend pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărăsător, pești.

Horoscop weekend 28- 30 iunie. Încheiem luna iunie într-o atmosferă romantică pentru că Luna este în Taur. Taurul este prin excelență o zodie care prețuiește și pune prioritate pe amor și pe a-l simți prin toate cele cinci simțuri.

Acest weekend va fi unul marcat de optimism și dorința de a călătorii, așa că nu este deloc de mirare dacă și noi, și cei din jurul nostru vor ca scop principal plecarea într-o călătorie.

Horoscop weekend Berbec

Indiferent care este statusul relației tale de dragoste, spune foarte clar ceea ce dorești să spui, altfel ești predispus la neînțelegeri, interpretări, suspiciuni. Fii însă atent cum spui. Evită tonul ridicat și mai ales cuvintele încărcate de o energie care poate răni.

Este un moment perfect pentru achiziţii, inclusiv unele mari şi mai valoroase. Dacă aveai de gând să cumperi o maşină sau un apartament, acum este perioada bună.

Horoscop weekend Taur

Dacă vrei să fii fericit chiar e necesar să clarifici ce ai pe inimă. Ai încredere că persoana pe care o iubești va dori să fie totul bine între voi…doar de aceea o iubești, nu ?

Ies la iveală nişte calităţi pe care nu le-ai arătat prea mult oamenilor din jur. Unii vor fi uimiţi de ceea ce poţi face, în timp ce alţii te vor certă că până acum ai fost leneş şi nu ai făcut ceea ce trebuie.

Horoscop weekend Gemeni

Dacă persoana iubită se simte constant pe locul doi, trebuie să îi explici și dovedești că nu este așa. Unele mici ajustări în programul zilnic, mult mai mult timp dedicat cuplului în weekend îți va reechilibra viață și îmbunătăți relația, menținând pe toată lumea fericită

Capacitatea ta de a păstra secrete te-a făcut mereu un prieten de nădejde. Un amic îţi cere ajutorul în privinţa unei chestiuni personale. Va fi ceva profitabil pentru tine.

Horoscop weekend Rac

Poţi primi favoruri, câştiguri financiare sau materiale, de la cine nu te aştepţi. Există necunoscute greu de pătruns în acest segment. Evită împrumuturile, speculaţiile şi, dacă primeşti ceva de la alţii, reţine că s-ar putea că la un moment dat să inapoiezi totul.

Ai trecut prin tot felul de situații în cuplu și ești interesat să continui să construiești lucruri de durată și de calitate pentru dragostea ta.

Horoscop weekend Leu

Partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie delicată legate de viaţă în doi. Posibile probleme pot veni de la bani, de la copii şi mai ales de la şi prin prieteni. Gândirea şi comunicarea sunt accentuate, putându-se ajunge la discuţii aprinse din te miri ce.

Horoscop weekend Fecioară

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, de aceea evita statul mult în picioare, mănâncă atent şi hidratează-te din plin.

Dă drumul și permite lucrurilor să își urmeze cursul natural și astfel toate clipele vor fi mult mai puțin stresante.

Horoscop weekend Balanță

Totul se învârte în jurul banilor la sfârşitul acestei săptămâni. La o privire atentă în domeniul profesional poţi constată că există un dezechilibru major între cât şi cum munceşţi tu şi ce răsplată primeşti. Este o perioada delicată din punct de vedere financiar, aşa încât evita cheltuielile nefondate.

Horoscop weekend Scorpion

Sunt momente importante în care se conturează o nouă etapă de viaţă. Eşţi tentat să te implici în mai multe treburi deodată, de aceea fii prudent. Relaţiile cu ceilalţi, în special cu partenerul de viaţă, sunt distorsionate.

Citește și: Horoscop. Ce muzică te relaxează, în funcție de zodia ta

Horoscop weekend Săgetător

Sănătatea este vulnerabilă pe toate segmentelele corpului. Încă există un fond predispus la neplăceri medicale, greu de localizat sau remediat. Duminică te vei simţi mai bine, revenindu-ţi cheful de viaţă.

Horoscop weekend Capricorn

Unii prieteni vor dori să te întâlnească la sfârşitul acestei săptămâni. Pe de o parte este minunat, pentru că poţi află subiecte interesante sau poţi schimbă păreri cu oameni de bună calitate. Însă există un risc, pe de altă parte, de a vorbi prea mult şi de a gafă serios pe teme cunoscute puţîn sau deloc. Controlează-ţi vorbele şi reacţiile!

Citește și: Horoscop. Cele mai frumoase femei din zodiac

Horoscop weekend Vărsător

Se pare că te vei întâlni cu multă lume în zilele acestui weekend, fie într-un cadru profesional, fie într-unul familial. Chiar dacă îţi vei alcătui un program de distracţii sau pentru un hobby, vei fi nevoit să participi activ şi la reuniuni propuse de alţii.

Horoscop weekend Pești

La finalul acestei săptămâni sunt momente bune pentru activităţi culturale, vizitarea unor târguri de sezon sau pentru a creiona planuri de călătorii. Se recomandă prudenţă în tot ce întreprinzi în aceste zile, pentru că factorul necunoscut pândeşte şi poate crea neplăceri

Citește și: Horoscop. Cele mai frumoase femei din zodiac

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 iunie 2019. Dragi Berbeci, a venit momentul să fiți mai curajoși! Banii trag la voi... Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Semnificaţia numărului 2 în viața ta. Ești tolerant și generos?!...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x