Căutare Live

Horoscop weekend: Luna nouă neagră vine cu toane și capricii

Horoscop weekend. Luna Nouă de vineri 30 august este cea de-a doua Lună Nouă a lunii august, iar astrologii o numesc Luna Nouă Neagră. Iată ce schimbări aduce pentru fiecare zodie

Horoscop weekend

Horoscop weekend. Luna Nouă de vineri 30 august este cea de-a doua Lună Nouă a lunii august, iar astrologii o numesc Luna Nouă Neagră. Iată ce schimbări aduce pentru fiecare zodie

Luna Nouă în Fecioară este o perioadă ideală de a ne pune treburile în ordine perfectă și ne da undă verde să ne plantăm semințele unor noi începuturi în domeniile patronate de Fecioară : muncă, sănătate și serviciul îndreptat spre alții.

Pe de altă parte, Luna Nouă în Fecioară ne împinge să fim capricioși și cu toane atunci când lucrurile nu ies așa cum le-am planificat. Rezistă nevoii imperioase de a fi critic și focusează-te mai bine pe a fi eficient în ce faci.

Horoscop weekend Berbec

Duminică, Marte poposeşte în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, semn că te bucuri de mai multă energie de la finalul acestei săptămâni încolo.

Se poate întâmplă un eveniment în zona ta de muncă acum, mai ales dacă ai activitate ce implică ajutorarea și servirea animalelor de orice fel unde vei avea succes. Se poate întâmplă în varii forme.

Horoscop weekend Taur

Se animă atmosfera în familie, eşti mai dispus(ă) să încerci lucruri noi alături de ei şi să vă descoperiţi pasiuni comune. Ţine însă cont că ar putea creşte şi nivelul de tensiune şi ai grijă cum comunici.

u recunoști că bogăția vine în toate formele, deci cu cât mergi mai mult spre tot ce curge natural spre ține, cu atât mai bine înțelegi procesul. Focuseaza-te pe acest proces natural că să primești mai multă iubire și abundență.

Horoscop weekend Gemeni

Tu și cei dragi veți iești din rutina instalată în ultima vreme. Pe de altă parte, s-ar putea să resimţi şi faptul că stai pe un butoi cu pulbere, gata-gata să explodeze. Încearcă să nu abordezi subiecte sensibile săptămânile acestea.

Este un timp special în care îți descoperi centrul și echilibrul în condițiile în care diverse conexiuni din viață ta ți se pot părea copleșitoare.

Citește și
fundal albastru si chenare galbene in care sunt simbolurile zodiilor
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
zarug la asia express într-o ținută extravaganta cu galben și roșu
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Mai multe articole

Horoscop weekend Rac

S-ar putea ca ziua de sâmbătă să nu te surprindă în cea mai bună formă, iar faptul că tonusul mental nu este nici el la înălţime nu te prea ajută să-ţi găseşti energia interioară de a face ceva solicitant la nivel fizic. Caută ca în această zi să te odihneşti.

Vei găsi idei grozave pe măsură ce îți faci drum printre inspirațiile primite de la prieteni sau alte contacte sociale. Poate că partenerii au fost așa de intenși, chiar obsesivi și asta a fost o provocare pentru ține. Vorbește-te cu putere și cu dragoste și vei vedea cum se relaxează și luminează

Horoscop weekend Leu

S-ar putea contura sâmbătă unele tensiuni între tine şi persoana iubită, provocate cel mai probabil de faptul că nu comunicaţi suficient. Dacă ai unele îngrijorări cu privire la comportamentul partenerului, comunică-i-le şi discutaţi. Doar în felul acesta vă daţi seama unde staţi cu adevărat şi cum puteţi schimba lucrurile-n bine.

Nu este nicio decizie pe care să o iei care să îi mulțumească pe toți, deci cel mai bine este să mergi pe mână ta, pe înstinctul tău. Vei vedea că astfel te vei alege cu cea mai bună stabilitate și confort pe termen lung.

Horoscop weekend Fecioară

Faptul că stima de sine primeşte un aport consistent are un efect bun şi în plan sentimental. Îi permiţi partenerului să te vadă dintr-o altă perspectivă, iar admiratorii(ele) se simt foarte atraşi(se) de încrederea în forţele proprii pe care o emani. Ştii ce-ţi doreşti şi nu ţi-e teamă să marşezi.

Ai putea participă lao discuție despre a fi generos în care persoană să fie confuze ce înseamnă asta cu adevărat. Tu însă realizează că ai multe talente și idei inovatoare, sunt reale, puternice și irezistibile. Pune-le în slujbă unei creații pentru binele altora, spre ceva ce oamenii au nevoie.

Horoscop weekend Balanță

În cazul în care ţi-ai propus să te mai ocupi de câte ceva weekend-ul acesta, nu îţi impune să realizezi prea multe. Altfel, s-ar putea să constaţi că nu dispui de energia necesară pentru a duce la bun sfârşit toate angajamentele pe care ţi le-ai luat. Caută să fii moderat(ă).

Cuvintele tale sunt puternice iar viziunea ta pozitivă despre lume îi inspiră și pe alții. Ești dedicat relațiilor la toate nivelurile și ești conectat cu foarte multă lume. Vorbește despre puterea iubirii în orice fel de relații și cineva va auzi care are nevoie să audă. Așa se vindecă lumea.

Horoscop weekend Scorpion

Se accelerează evoluţia unor proiecte de grup în care eşti implicat(ă) sau a unor planuri de lungă durată. S-ar putea ca rezultatele să apară mai repede decât credeai, ceea ce te motivează să faci o treabă la fel de bună. Profită de orice oportunitate care îţi taie calea acum.

Sunt multe situații și persoane de care trebuie să te protejezi și să îți și protejezi ideile, însă dacă reușești să te ocupi de asta, poți depăși această problemă curentă a multora și atinge succesul. Un Scorpion e conștient de pericole și știe să le gestioneze. Poți avea beneficii ajutându-i pe cei care te apreciază.

Horoscop weekend Săgetător

Ziua de sâmbătă poate veni la pachet cu unele tensiuni în plan familial. Te deranjează faptul că cei dragi văd lucrurile aşa cum le văd şi nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Poate că dacă le-ai expune mai clar situaţia, ar ajunge la vorbele tale-n final.

Tu ai multe bogății accesibile și multe vin din sursă ta spirituală. Dacă ești implicat cu oamenii potriviți, ideile tale generoase și pline de energie îți vor da de mâncare ani buni. Imaginează-ți un viitor în care îți vei atinge idealurile fără griji. Dacă ai deja viziunea pentru viitor, este tot ce ai nevoie acum.

Citește și: Horoscop. Care sunt principalele defecte ale zodiilor. Berbecii sunt impulsivi și aroganți

Horoscop weekend Capricorn

Tensiune în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Se condurează, pe fondul tranzitului său, unele diferenţe de viziune majore între voi, care riscă să conducă la discuţii în contradictoriu. De dragul persoanei iubite, mai bine ai încerca să îi tolerezi decât să arunci gaz pe foc.

Arată-le și altora că ideile tale creative le sunt și lor de folos. Și viață ta amoroasă poate cunoaște clipe de entuziasm. Abilitatea ta nouă de a comunică exact ce vrei îți poate aduce mai multă satisfacție ție și partenerului. Dragostea spirituală strălucește deasupra ta și te încânta.

Horoscop weekend Vărsător

Tu şi partenerul trebuie să vă conectaţi pe o frecvenţă mai profundă şi să comunicaţi mai deschis unul cu celălalt. În acelaşi timp, exagerează dimensiunile orgoliilor şi poate duce la lupte pentru putere cu cel drag.

Nu îți permite să fii prea sufocat de ce se întâmplă. Rămâi cu picioarele pe pământ și adaptează-te acestor schimbări în timp ce rămâi onest față de ține.

Horoscop weekend Pești

Ar trebui să ai parte de suficientă energie încât să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus pentru finalul acestei săptămâni. Ţine cont însă de faptul că ar putea să fluctueze destul de mult, deci nu-ţi lua angajamente ferme.

Gândește-te mai bine înainte de a acționă. Dacă muncă îți pare copleșitoare acum, folosește weekendul pentru a te echilibra. Sunt destule oportunități la orizont iar prietenii sau un grup de care aparții te pot energiza din plin.

Citește și: Horoscop. Care e vârsta reală a zodiei tale? Gemenii sunt niște adolescenți rebeli, Peștii, cea mai "bătrână" zodie

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri