Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Horoscop zilnic. Horoscop 21 ianuarie 2020. Unii nativi au parte de schimbări drastice în plan amoros, iar alții câștigă bani 

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 21 ianuarie. Cei mai norocoși sunt nativii Berbec, care vor începe o viață nouă alături de partenerul lor. Acești nativi se pot muta împreună ori pot face niște achiziții de lungă durată. Taurii, în schimb, vor fi extrem de iritabili, potrivit horoscop.ro. 

Horoscop zilnic. Horoscop 21 ianuarie 2020. Unii nativi au parte de schimbări drastice în plan amoros, iar alții câștigă bani

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Berbec

Astăzi începe o perioadă interesantă în viața ta personală. Este timpul pentru noi începuturi în relația ta. S-ar putea să fii gata să faci schimbările pe care tu și partenerul tău le luați în considerare de ceva timp. Vă puteți muta împreună, să faceți niște construcții la casa ta, să cumpărați o casă de vară sau poate chiar să aveți un copil . Veți începe să faceți acele planuri care simbolizează stabilitatea relației voastre.

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Taur

Dacă ai avut probleme în viața sau în relația ta ori de dragoste, nu aștepta ca lucrurile să se îmbunătățească astăzi. Oamenii din jurul tău s-ar putea să te găsească extrem de iritabil! Se poate părea că orice spune cineva te calcă pe nervi. Chiar și notele dulci pe care ți le șoptește persoana iubita la ureche par a fi o grămadă de aer rece! Dar vei fi iertat pentru iritabilitatea ta și, în afară de această, nu în fiecare zi poate fi cineva atât de pasionat și de iubitor cum ai vrea să fie.

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Gemeni

Această poate fi o zi foarte stresantă pentru ține. Dar îți place să lucrezi și vei primi toate sarcinile pe care le poți face astăzi. Este o zi bună să lucrezi la toate acele lucruri din viață ta care încă mai au nevoie de puțină atenție pentru a fi corecte, lucruri care nu prea au găsit un loc permanent în viața ta, precum unele dintre relațiile tale, de exemplu.

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Rac
Realizarea recentă a unuia sau a mai multor obiective pe termen lung te poate determina să te opreșți din rutina zilnică și să iei în considerare ceea ce urmărești sau vizezi. Nu-ți fie teamă să fii mai ambițios decât înainte, pentru că ai dobândit o putere interioară care îți oferă mai multă încredere în tine. Credința în propria ta valoare îți dă puterea de a mișca munți. Nu te mira dacă în următoarele câteva luni te vei deplasa în mai multe destinații!

Horosocp 21 ianuarie 2020 pentru zodia Leu

Probabil îți place să explorezi adâncurile cele mai interioare ale propriei naturi umane. Totuși, astăzi, poate trebuie să fii ceva mai rațional. În viața personală, te poți simți ca și cum ai fi fost bătut la propriul tău joc și asta te-a slăbit. De ce să nu profiți de asta pentru a îți aduce partenerul cu ține într-una din călătoriile spre interiorul tău ?

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Fecioară

Un interes nou și extrem de convingător poate să-ți fi captat imaginația. Ți s-ar putea părea dificil să te gândești la altceva, deci ar putea fi o idee bună să încerci să găsești cele mai benefice moduri pentru a urmări acest subiect. Abilitățile tale pentru un studiu aprofundat sunt îmbunătățite de intuiție, astfel încât citirea s-ar putea dovedi deosebit de benefică chiar acum. Clasele și atelierele îți pot oferi asistență, precum și informații. Încearcă să afli ce funcționează cel mai bine pentru ține!

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Balanță

În ultimele săptămâni, este posibil să fi făcut progrese bune în învățarea exprimării emoțiilor. Mare lucru este că probabil nici nu ai observat! Dar dacă nu eșți atent, este posibil ca în ziua de azi să existe o persoană din anturajul tău care ar putea încerca să distrugă toate progresele pe care le-ai făcut. Nu confunda controlul emoțiilor tale cu reprimarea lor. Depinde de ține să protejezi toate progresele pe care le-ai făcut.

Horoscop 21 ianuarie pentru zodia Scorpion

Nu este nevoie să te dai cu capul de un perete. Ziua ta va fi provocatoare, dar nu te poți descurca prea bine singur. Configurațiile planetare de astăzi te vor împinge să pui bazele proiectelor pe care le-ai planificat în ultimele șase luni. Lasă-te dus de val. Uneori, oamenii cred că ești priceput la asumarea anumitor riscuri, dar că nu le poți menține. E timpul să le dovedești contrariul!

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Săgetător

Astăzi, s-ar putea să descoperi că ai un anumit cadou pentru productivitate. Tot ceea ce atingi se transformă în aur, totuși poți avea impresia că nu poți oferi tot ceea ce ai nevoie pentru ține. Deci ce faci? Încearcă să pui totul la vedere! Astăzi s-ar putea să îți dorești să te gândești la acest obicei mic și rău al tău. S-ar putea să fii tentat să mergi într-un loc nou pentru a face cumpărături. Dar nu vei fi foarte fericit cu ține însuți când vei primi factură cardului de credit!

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Capricorn

Astăzi, oamenii din jurul tău ar putea părea mult mai serioși decât de obicei. Ai putea chiar să te hotărășți să te îndepărtezi de ele și să te duci să te ascunzi doar pentru o zi, de exemplu, într-un cinematograf urmărind un film de după-amiază. Dar nu vei găsi filmul pe care dorești să îl ai. Nu încerca să fugi de gravitatea momentului, ci ar fi bine să încerci să faci față oricărei situații.

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Vărsător

Ai putea găși atmosfera acestei zile un pic asupritoare. A sosit momentul să abordezi unele dintre întrebările importante pe care le-ai evitat de ceva timp. Ar putea fi deosebit de important să arunci o privire asupra vieții tale de acasă și să vezi ce poți face pentru a schimba atmosfera negativă care a intrat în viața ta în ultimele săptămâni. Compromisul poate fi un lucru bun, dar nu cu prețul valorilor și credințelor tale.

Horoscop 21 ianuarie 2020 pentru zodia Pești

Poți fi un specialist în manipularea conceptelor și ideilor și folosirea abilităților tale analitice pentru a înțelege orice problemă care îți vine în cale. Dacă acest lucru este adevărat, oamenii probabil ți-au spus deja că gândirea ta este în regulă, dar există un moment în care trebuie să pui în practică toată gândirea! Poziția planetelor de astăzi te va invită să te gândeșți la acest lucru.