Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscop zilnic. Horoscopul Dragostei al zilei de 15 august! Capricornii vor face un pas măreț în relație, Taurii suferă din iubire

Ziua de 15 august aduce, în plan sentimental, vești bune pentru unele zodii, întrucât lucrurile vor începe să se așeze, motiv pentru care unii dintre nativi ar putea să facă un pas măreț în viața de cuplu. 

Ziua de 15 august aduce, în plan sentimental, vești bune pentru unele zodii, întrucât lucrurile vor începe să se așeze, motiv pentru care unii dintre nativi ar putea să facă un pas măreț în viața de cuplu.

BERBECII ar putea simți astăzi o ușoară invidie față de o reușită uriașă a cuiva apropiat lor.

TAURII au nevoie de toată atenția și afecțiunea celor din jur, după o mică dezamăgire în viață personală.

Și GEMENII sunt egoiști din cale afară și pun binele lor mai presus decât liniștea oricui altcuiva.

Iar nativii RAC își consumă foarte mult energia pe problemele altora, abia că le rămâne timp să se ocupe și de ei.

LEII se trezesc cu o atitudine pozitivă, multă energie și zâmbet, o stare ce îi va însoți pe tot parcursul zilei.

Nativii FECIOARĂ vor să îi dovedească persoanei iubite că pot face totul de unii singuri, însă încăpățânarea le va veni de hac.

Dragi BALANȚE, muncă peste măsură vă poate face să vă neglijați familia și vă puteți trezi într-o zi că... ați pierdut multe momente importante.

O posibilă dispută cu un apropiat îi poate mahni foarte tare pe SCORPIONI. Energia negativă acumulată le va dauna serios.

Este o zi foarte bună pentru schimbări de look, de stil, de apariție în cazul SĂGETĂTORILOR. Acești nativi sunt mereu în căutare de nou.

O zi foarte bună în dragoste pentru CAPRICORNI. Lucrurile încep să se așeze între ei și partener și poate urma chiar un pas măreț în viața de cuplu.

Norocul este de partea VĂRSĂTORILOR astăzi și îi va scoate din orice bucluc în care se bagă de unii singuri.

Chiar dacă nu sunt obișnuiți cu asta, PEȘTII s-ar putea află astăzi în centrul atenției. Vor afla că familia este cea mai de preț avuție pe lume.

Recomandari