Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Horoscop zilnic. Horoscopul profesional al zilei de 15 septembrie 2019! Fecioarele câștigă bani, Balanțele au probleme serioase

În plan profesonal, Fecioarele sunt extrem de norocoase, întrucât vor avea parte de câștiguri impresionante. Nativii Balanțe, în schimb, au probleme cu banii.

În plan profesonal, Fecioarele sunt extrem de norocoase, întrucât vor avea parte de câștiguri impresionante. Nativii Balanțe, în schimb, au probleme cu banii.

FECIOARELE se numără printre cei mai norocoși nativi în această perioadă! Răsfățul și afecțiunea primite fac că totul să li se pară mai ușor, iar cireașa de pe tort sunt micile câștiguri care vin fără prea mult efort.

Nu același lucru îl putem spune despre BALANȚE, nativi care se plâng de lipsa banilor. Asta poate fi însă și din cauza dezinteresului pe care îl arată față de muncă în ultima vreme.

SCORPIONILOR le dă cineva peste nas și îi așază la locul lor acolo unde au impresia că superiori celorlalți. Aroganța este mereu pedepsită, mai devreme sau mai târziu.

Și SĂGETĂTORII pot învață o lecție pe pielea lor, însă pentru ei este vorba de una pozitivă. Vor vedea că dacă respectă ceea ce li se cere și arată implicare, în plan profesional lucrurile se leagă mai bine decât ar crede.

Dragi CAPRICORNI, să știți că nu va va ridică nimeni o statuie dacă va neglijați sănătatea și timpul petrecut în familie pentru a va dedica muncii. În fond, o viață personală tristă se va reflectă și în activitatea de la serviciu.

VĂRSĂTORII sunt gata gata să spună DA unei mari schimbări în ce privește profesia. Pentru asta, sunt sfătuiți să ceară sfatul unor persoane apropiate în care au toată încrederea.

Momente de împlinire, de satisfacție în ce privește banii, pentru nativii PEȘTI. După fapta, cu siguranță răsplată nu întârzie să apară.

BERBECII sunt tentați să spargă pușculița pentru niște mofturi de moment! Gestul este de înțeles, însă au toate șansele să regrete zilele următoare gestul făcut.

Nu sunt cei mai norocoși nativi în dragoste, însă carieră pare să le fie cel mai bun prieten TAURILOR în ultima perioadă.

GEMENII, în schimb, nu își doresc să facă acum un pas măreț în carieră, însă pot fi presați de cei apropiați lor. Dacă nu simțiți că e momentul, dragi nativi, nu ascultați de sfaturile altora.

Nici RACILOR nu prea le stă gândul la lucruri ce țîn de planul profesional și nu pentru că nu și-ar dori, însă. dau prioritate altor aspecte din viață lor, momentan.

Când nu au liniște în plan sentimental, LEII sunt totuși favorizați de astre în ce privește planul financiar. Pot obține o suma de bani. Nu semnificativă, dar, bineînțeles că orice plus este binevenit.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro