Antena Căutare

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019. Ce aduce Luna Plină în Taur pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic din 12 noiembrie 2019 aduce vești pentru fiecare zodie. Ce anunță Lună Plină în Taur.

Ce aduce Luna Plină în Taur pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic din 12 noiembrie 2019 aduce vești pentru fiecare zodie. Ce anunță Lună Plină în Taur.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Berbec

Berbecii vor simți nevoia de a găsi o rezolvare a acelor aspecte materiale care privesc bunurile sau avantajele rezultate din relațiile juridice sau contractuale. Pe 12 noiembrie are loc Luna Plină în Taur, care va scoate în evidență natura necunoscută, poate, până acum a unor riscuri și obligații materiale, precum și erorile ori chiar viciile de abordare a unei teme financiare, cât și a unor metode incorecte ori a unor înșelătorii cărora, din varii motive cărora nativii le-au căzut victimă. Unii nativi pot avea revelația adevărului sau pot avea presimțiri pe care nu trebuie să le ignore, pentru că, urmând calea sugerată de aceste flash-uri de gândire, ei pot ajunge la sursa răului.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Taur

Luna se va afla în tranzit prin zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un plus de stabilitate, dar și atașamente puternic resimțite și manifestate vizibil ori de câte ori se va pune o problemă partenerială. Reacții nativilor vor fi surprinzătoare pe 12 noiembrie, cu Luna Plină în Taur. Astfel, nativii nu vor ceda ușor în fața pretențiilor partenerului de viață sau nu se vor lăsa impresionați de observațiile și revendicările formulate de persoanele cu care se plasează într-un raport de cooperare, cu sau fără contract. În plus, Taurii vor avea impresia că sunt păcăliți și poate că unul dintre efectele pozitive ale acestei configurații astrale va fi tocmai cel de a le indica omul, subiectul sau contextul prin care se încearcă a fi păcăliți sau chiar mințiți, fără nici un fel de jenă, “pe față”.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Gemeni

Probleme de sănătate. Cele două case ale sănătății vor sta, în acest răstimp, sub influența puternică a Lunii Pline din 12 noiembrie, care le va modifica starea de spirit, dând o tentă negativă percepțiilor și reacțiilor, influențându-le felul de a vorbi și gândi într-un chip subiectiv și crispat.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Rac

Se tulbură apele în sectorul prietenilor, mai ales din cauza efectelor pe care Luna Plină în Taur din 12 noiembrie le-ar putea produce asupra relațiilor de prietenie ale nativilor. Ca și notă generală, relațiile sunt puse la încercare sau amenințate cu încetarea lor pe fondul unor dezvăluiri și constatări, care îi pun într-o lumină defavorabilă pe cei cu care, până nu demult, nativul alcătuia o echipă solidă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Leu

Premisele vieții sociale capătă contur ori chiar vigoare, grație unor evenimente mai puțin luate în calcul de către nativi, care se pot “trezi pe val”, devenind eroii unor secvențe de viață neobișnuite, dar explicabile prin forța astrală cu care va opera Luna Plină în Taur din 12 noiembrie. Nativii vor avea de dus adevărate bătălii, de unde și nevoia concentrării forțelor în acele momente, a adaptării la stres și a convingerii că nu trebuie să lase nimic la întâmplare, ci să țină totul sub control. Atenție că familia nu va fi un sprijin real pentru voi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Fecioară

Cei născuți în Fecioară vor fi puși în fața unor evidențe care îi vor obliga să țină cont de rolul acestora în deciziile lor majore, acum și în viitor. Poate va fi nevoie să elimine niște păreri subiective, să renunțe la niște prejudecăți, să abandoneze niște atașamente care, în acest stadiu de viață, nu mai sunt justificate. Moment al trezirii la realitate și deplasări asociate cu nereguli, conflicte cu un reprezentant al autorității publice, indiferent dacă este vorba de călătorii în țară sau în străinătate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Balanță

Regimul banilor și bunurilor va fi pus într-o ecuație astrală dificilă din cauza Lunii Pline în Taur din 12 noiembrie, care privește mai ales casa a VIII-a, cea care implică participarea, atitudinea și voința terților în evoluția unei teme care-i interesează pe cei născuți în Balanță. Surprize, întorsături de situație sau descoperiri (demascări) care vor schimba datele problemei și, implicit, strategia ori punctul de vedere al nativilor. De asemenea, nu sunt indicate abordările pe teme salariale ale celor responsabili să le rezolve cererile, pretențiile sau reclamațiile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Scorpion

Nativii au puternice motivații astrale pentru regimul relațiilor parteneriale care vor trece prin încercări. Pentru unii nativi, ele pot fi semnificative, pentru alții, ele s-ar putea manifesta sub forma îndoielii, a reacțiilor subiective și a dorinței de a verifica totul și a nu (mai) avea încredere în nimeni. Scorpionii se vor simți nesiguri, amenințați, mânați de neliniște, bănuieli, îndoieli, spaimă de semnificația ascunsă a unor afirmații sau evenimente care nu li se par motivate altfel decât prin “lucrătura” a cuiva.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Săgetător

Probleme de sănătate. Nota generală este de presiune astrală pusă pe sectorul endocrin, dar și riscul de a se dezvolta infecții ascunse, greu de identificat prin probele curente de laborator. Evitați, în măsura în care nu este vorba de o urgență medicală, orice intervenție chirurgicală, fie ea și exploratorie sau la nivelul, aparent fără riscuri, al danturii și al maxilarului inferior. Evitați anesteziile și medicamentele cu efect puternic sedativ. Nu abuzați de alcool.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Capricorn

Relațiile afective s-ar putea destabiliza din cauze subiective: impresii greșite, exprimare a sentimentelor în chip neinspirat, dar și din cauza unor evidențe constatări supărătoare care nu mai pot fi contestate, iar acest proces de revelare a unor realități tăinuite va fi posibil sau grăbit și intensificat de Luna Plină în Taur din 12 noiembrie. Nici casa relațiilor de prietenie și a atașamentelor pe baza unor gusturi, plăceri și aspirații comune nu va rămâne neîncercată. Trezirea la realitate îi va obliga pe cei născuți în Capricorn să ia decizii, ei nemaiputându-se preface că nu au văzut, nu au înțeles nimic ori că respectivele constatări și adevăruri nu-i deranjează. De evitat orice fel de compromis!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Vărsător

Accentul cade pe relația cu unul sau cu ambii părinți ori pe nevoia de securizare a unui bun patrimonial. Luna Plină în Taur face posibilă descoperirea unei nereguli în acte pe baza căreia s-a stabilit o înțelegere, a unui viciu juridic care s-a strecurat într-un document de vânzare/cumpărare ori jocul incorect al unui membru de familie. Risc de a fi acuzat pe nedrept sau de a se încerca discreditarea unui nativ. Astrologii avertizeaază că dacă acest lucru se va întâmpla, Vărsătorii trebuie să facă efortul să nu ia nici o decizie până pe 6 decembrie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 noiembrie 2019 Pești

Există riscul unor evaluări greșite, de o abordare subiectivă în față nevoii de a schimba ceva în felul lor de a percepe lumea, de a vorbi, de a învăța, de a vorbi. De asemenea, va fi vorba de riscul de a se lăsa fascinați de false adevăruri sau idealuri din cauza Lunii Pline în Taur, din 12 noiembrie, care va arunca asupra felului lor de a înțelege lucrurile un entuziasm neselectiv și imprudent. Dezamăgiri în plan profesional sau ideologic, mai ales dacă va fi vorba de persoane mature care vor avea sentimentul că au pierdut timpul degeaba și că s-au risipit în activități inutile.

sursa indo: horoscop urania

Zodiacul Zilei - 11 noiembrie 2019. Vărsătorii nu sunt în apele lor astăzi... Horoscop decembrie 2019: Leii iubesc din nou...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x