Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019. Ziua stă sub semnul banilor, pentru Capricorni. Ar putea pierde sume mari. Racii câștigă pe toate fronturile

 

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019. Racii trebuie să își asculte instinctul, astăzi vor lua decizii importante. Pentru Capricorni, ziua stă sub semnul banilor. Ar putea pierde sume mari. Află ce-ți rezervă astrele în horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019 - zodia GEMENI

Răbdarea Gemenilor poate fi greu încercată. Cineva îi calcă pe nervi și sunt gata să răbufnească în orice moment. Dacă ceilalți nu dau dovadă de asta, arătați voi mai multă înțelepciune și acționați cu calm. 

​Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019 - zodia RAC

În orice pas ar face, Racii trebuie să își asculte astăzi intuiția, să meargă după ce le spune instinctul, în orice situație. 

​Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019 - zodia LEU

Pe nativii Leu îi așteaptă tot felul de surprize plăcute. Persoana iubită le poate da o veste mare, dar și la locul de muncă veștile bune se țin lanț. 

​Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019 - zodia FECIOARĂ

Fecioarele pot avea de suferit chiar din cauza lor. Niște decizii inofensive luate mai demult le pot afecta viața acum, în special în plan sentimental. 

​Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019 - zodia BALANȚĂ

Dragi Balanțe, nu vă lăsați influențate de ceea ce vă spun ceilalți și să vă lăsați baltă planurile. Mergeți pe drumul vostru și nu ascultați alte opinii.

​Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019 - zodia SCORPION

Scorpionii parcă au astăzi un al șaselea simț și își dau seama imediat de intențiile celorlalți sau de ce urmează să se întâmple în anumite situații. Se anunță o zi tensinată, dar care se va încheia cu bine. 

​Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019 - zodia SĂGETĂTOR

Săgetătorii ar face bine să acorde mai multă importană relațiilor cu cei apropiați, să dea un telefon cuiva, să îi asculte, cu atenție, dacă nu vor să fie acuzați de egoism.

​Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 13 iunie 2019 - zodia CAPRICORN

Mare atenție la resursele financiare, dragi Capricorni! Să nu aveți impresia că portofelul vostru este un sac fund! Dacă nu cheltuiți responsabil, vă puteți trezi fără bani, chiar când vă este lumea mai dragă.

Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii, puteți afla, din materialul video de mai sus.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI