Antena Căutare

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020. Ele sunt cele mai fericite zodii, de Ziua Îndrăgostiților! Acești nativi regăsesc iubirea

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020. Astăzi, Venus, planeta iubirii, aduce veşti foarte bune atât pentru cei deja îndrăgostiţi, cât şi pentru cei singuri.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia VĂRSĂTOR

Femeile VĂRSĂTOR se pricep cel mai bine la împăcări. Aşadar va fi o zi dulce pe care aţi putea să o petreceţi alături de o fostă iubire. În ceea ce îi priveşte pe bărbaţi, admiraţia din partea mai multor femei nu lipseşte, aşa că mare grijă cum gestionaţi toate mesajele.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia PEȘTI

Cuvintele frumoase nu vor lipsi din mesajele nativiilor PEŞTI. Secretul este să vă surprindeţi partenerul şi să îi demonstraţi cât de mult înseamnă pentru voi - atât prin vorbe, cât şi prin gesturi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia BERBEC

BERBECII vor primi iubire din 2 părţi. Aici ne referim mai mult la doamne, care trebuie să se hotărască pe a cui inimă să o frângă. În ceea ce îi priveşte pe domni, decizia este deja luată, aşa că cel mai bine organizaţi o escapada în afara oraşului.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia TAUR

TAURII petrec mai mult timp la serviciu, dar asta nu înseamnă că dragostea lipseşte. Relaţiile colegiale se pot tranforma în ceva mai mult, însă, mare grijă să nu devină un obicei.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia GEMENI

Nativii GEMENI ar trebui să evite dualitatea. Nu visaţi la alte persoane pentru că ziua ar putea lua o întorsătură neplăcută. Dacă nu sunteţi fericiţi în actuala relaţie, fiţi oneşti. Iar cei singuri ar trebui să apeleze tot la sinceritatate şi să facă primul pas.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia RAC

Bărbaţii RAC pot pune accent pe una dintre calităţile lor - sensibilitatea. Îi puteţi sufoca cu iubire pe cei dragi, pentru că astăzi este justificată. Însă doamnele nu au atât de mult timp liber. Aproape că aţi uitat de Sfântul Valentin, aşa că soluţia este să recuperaţi seara.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia LEU

Pasionalii zilei vor fi LEII. Sunteţi ca un magnet al dragostei, însă, trebuie să aveţi grijă să nu atrageţi prea multă. Fostele iubiri se vor strecura în viaţa voastră, dar şi cele mai noi. Depinde de voi ce alegeţi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia FECIOARĂ

FECIOARELE trebuie să îşi seducă partenerul. Evitaţi replicile sau cadourile clasice şi apelaţi la ceva original. Nu vă stresaţi prea mult, iar inspiraţia va veni pe neaşteptate.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia BALANȚĂ

Nativii BALANŢĂ trebuie şi ei să condimenteze lucrurile, mai ales că majoritatea sunt foarte bine susţinuţi de astre să treacă la un alt nivel pe plan amoros.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia SCORPION

Femeile SCORPION nu ar trebui să apeleze la agresivitate. Dacă simţiţi un refuz din partea celui de care sunteţi îndrăgostite, priviţi în altă parte şi nu veţi regreta. Iar pentru bărbaţii care se simt indecişi, astrele au un singur sfat: alegeţi fericirea.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia SĂGETĂTOR

Atât doamnele, cât şi domnii născuţi sub semnul SĂGETĂTORULUI trebuie să înţeleagă că timpul este cel mai preţios cadou. Sarcinile de la job mai pot aştepta, aşa că profitaţi de o ziua liberă şi mergeţi într-un loc nou.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 februarie 2020 - zodia CAPRICORN

Iar CAPRICORNII trebuie să lase deoparte orice neînţelegeri. Astrele promit o împăcare foarte dulce dacă treceţi peste orgoliu. Şi să nu uităm de cei singuri - pentru voi riscul este cuvântul cheie.

Acestea au fost previziunile astrale pentru ziua de vineri, 14 februarie 2020. Nu uitaţi că iubirea necondiţionată este cel mai frumos cadou. Să aveţi o zi a îndrăgostiţilor cât mai dulce!

Horoscop 14 februarie 2020. Cine va avea parte de cea mai romantică zi de Valentine's Day... Horoscop weekend 15-16 februarie 2020. Previziuni pentru fiecare zodie. La sfârșit de săptămână astrele anunță multă iub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Citește și
x