Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019. Zodia care începe o viață cu bani

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019. Zodia care începe o viață cu bani și bonusuri chiar de marți! Horoscopul de mâine anunță început de colaps financiar pentru Berbeci, iar Scorpionii sunt ținta bârfelor! Ce anunță horoscopul zilei de marți pentru toate zodiile.

Horoscopul de marti, 14 mai 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019. Zodia care începe o viață cu bani. Horoscopul de mâine anunță început de colaps financiar pentru Berbeci, iar Scorpionii sunt ținta bârfelor! Ce anunță horoscopul zilei de marți pentru toate zodiile.

Citește și: Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019. Ce anunță Luna Plină în Scorpion pentru zodii

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Berbec

O zi multă forfotă în sfera profesională, mai ales în relațiile colegiale. Revin în atenția ta sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile, apelează la colegii de încredere să te ajute la nevoie, deoarece organismul tău este obosit. Nu dai randament și intri într-un soi de colaps financiar! Mare atenție.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Taur

Relațiile sentimentale îți acaparează atenția și eforturile și te gândești la evenimente din trecut. Este nevoie să-ți reformulezi opiniile privitoare la iubire, implicațiile ei și felul în care îți manifești sentimentele față de cei dragi. Ai parte de frămânătări sufletești răscolitoare, însă rolul lor este acela de a scoate la suprafață și a dizolva tipare mentale și comportamenale care nu se mai potrivesc cu aici și acum. Trebuie să redefinești relația ta cu toți cei din jur.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Gemeni

Ziua de marți este perfectă ca să acorzi timp și resurse materiale familiei și spațiului locativ. Membrii familiei îți solicită ajutorul, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra în discuție relocarea familiei într-un alt oraș. Tendința de a-ți impune ideile și opiniile în fața celor dragi aduce tensiuni și oprobiul celorlalți. Alege-ți cuvintele cu grijă, ascultă ce ți se spune și la final decide împreună cu membrii familiei. Nu-i face să sufere sau să regrete că ți-au cerut ajutorul!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Rac

Marți se întrezăresc dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. Vei fi nevoit să rezolvi demersuri legate de acte, demersuri care fie au rămas nefinalizate, fie trebuie reluate în totalitate din diverse motive. Gândurile și comunicarea sunt viciate. Horoscopul zilei de marți îți indică să fii purdent și selectiv în vorbe și gesturi. Unii te vor provoca de dragul provocării, iar tentația de a răspunde cu aceeași monedă este păguboasă pe termen lung.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Leu

Ai parte de bani sau de favoruri dinspre locul de muncă în această zi, dar și de cineva drag care îți poate oferi cadouri deosebite. Totuși interesul tău este legat de veniturile pe care le obții în urma eforturilor depuse la serviciu. Nemulțumirile financiare persistă, însă hiba este la felul în care privești tu partea materială a vieții. Momentan, ai succes destul la bani și în plus, te poți baza pe simțurile extrasenzoriale, care îți oferă suficientă informație sau hrană energetică pentru a-ți duce treburile la bun sfârșit, în stil mare!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Fecioară

Începi o nouă viață de marți! Ai energia necesară de a opera acele schimbări pe care ți le-ai dorit întotdeauna în destinul tău și care să te plaseze pe alte coordonate, alături de alți oameni, în alte situații. Depinde numai de tine să gestionezi corect stările pe care le experimentezi acum. Selectează prioritățile și privește atent la cei din preajma ta! Remodelază-ți felul de a fi și trecui la acțiune. Banii și bonusurile vin către tine!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Balanță

Te preocupi mai mult de tine și de treburile tale mâine. Sănătatea pe toate segmentele organismului. Prudență, calm, răbdare, toleranță! Ai nevoie de odihnă prelungită, conștientă și de o dietă potrivită constituției tale. În a doua parte a zilei, te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Remodelează-ți personalitatea și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Segmentul financiar anunță câștiguri suplimentare, discuții privind salarizarea și condițiile de muncă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Scorpion

Ziua îți aduce în preajmă prieteni și susținători în segmentul socio-profesional. Activitățile comune cu aceste persoane te vor solicita mult și bine, de aceea fii prudent. Unii vin spre tine foarte bine mascați cu intenții nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul altă natură. Oboseala se va accentua și este nevoie să te odihnești și să te ocupi de treburi ușoare. Informațiile aflate pe căi neobișnuite, mai ales cele referitoare la locul de muncă te pot destabiliza emoțional. Mare atenție la bârfe din partea colegilor!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Săgetător

Ziua începe în forță și vei fi foarte solicitat la serviciu. Dialoguri cu șefii, cu oameni importanți din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activități și situații inedite care te pun în rol principal pe scena vieții publice. Prudență în vorbe și gesturi, deoarece unii îți pot observa și semnala orice abatere de la norme. Bazează-te și pe prieteni și protectori din sfera profesională.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Capricorn

Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei săptămâni. Se conturează activități de anvergură în sfera profesională, întâlniri și dezbateri oficiale cu persoane publice importante. Toate bune și frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipsește cu desăvârșire. Provocarea situațiilor în care ești implicat constă în a te detașa de materialismul cotidian și a privi spre partea spirituală, filozofică a vieții.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Vărsător

Ziua începe cu aspecte financiare de tipul achitarea datoriilor sau relaționarea cu instituții financiare. Este posibil să descoperi plăți pe care trebuia să le faci cândva și din varii motive ai uitat de ele. Rezolvă orice restanță financiară și evită să te implici în datorii noi. Planurile de investiții pe termen lung mai trebuie să aștepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor vei avea revelații asupra rolului unor oameni care, aparent, îți pun bețe în roatele vieții tale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 mai 2019 - Pești

Relaționezi cu multă lume în aceste zile, mai ales cu oamenii din sfera profesională. Dialogurile oficiale vor fi frecvente și vei fi nevoit să prezinți diverse teme, să formulezi opinii și tu la rândul tău să-i asculți pe alții. Nu toți te vor înțelege, așa că așteaptă-te la contradicții mari, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detașează-te și evită implicarea emoțională în problemele altora. Vezi-ți strict pe îndatoririle tale și atât!

Ultimele știri