Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 - Despărțire pentru Fecioară

Horoscop zilnic din 16 iulie 2019 anunță o zi nefastă pentru zodii. Horoscopul zilei de marți le aduce despărțire nativilor din zodia Fecioară, deznădejde și oboseală pentru Leu, griji și blocaje pentru alte semne zodiacale. Află horoscopul zilei din 16 iulie 2019 pentru zodia ta

horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019

Horoscop zilnic din 16 iulie 2019 anunță o zi nefastă pentru zodii. Horoscopul zilei de marți le aduce despărțire nativilor din zodia Fecioară, deznădejde și oboseală pentru Leu, griji și blocaje pentru alte semne zodiacale. Află horoscopul zilei din 16 iulie 2019 pentru zodia ta

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Berbec

Berbecii au parte de mari dificultăți legate de desfăşurarea unei activităţi publice din cauza condiţionărilor familiale intensificate. În plus Luna Plină în Capricorn, eveniment acre se perfectează miercuri, 17 iulie 2019, le va permite nativilor să să observe natura şi nivelul real al dificultăţilor profesionale. Suprizele neplăcute se țin lanț și sunt așteptate tensiuni, scandal, reacții total disproporționate. O zi grea în horoscopul zilei pentru nativii din zodia Berbec.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Taur

Nativii din zodia Taur se află într-un real impas din punct de vedere socio-profesional. Se pare că unii încearcă să le promită marea cu sarea, însă conștiința nativilor nu le permite să dea curs tuturor propunerilor care vin înspre ei în această perioadă. Relațiile sunt anevoiase nu doar pe plan local, ci și cu oamenii și instituțiile din afara țării. Totuși, horoscopul zilei din 16 iulie vă îndeamnă să aveți încredere în forțele proprii, deoarece progresul ține exclusiv de voi și de limitele pe care voi înșivă vi le impuneți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Gemeni

Gemenii au parte de blocaje privitoare la o chestiune materială. Apar tot felul de situaţii incomode, greu de rezolvat pe termen scurt, născute din complicaţii, încurcături, proceduri sau, pur şi simplu, din cauza ostilităţii şi relei-voinţe sau relei credinţe a celor implicaţi în partaje, succesiuni sau finanţări. Totuși, nu blocajele sunt pe moment, deoarece șansa va fi de partea nativilor joi, când se formează o conjuncție între Mercur retrograd și Venus în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie. Atunci, vei vedea că timpul și energia ivestite până acum vor da roadele dorite.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Rac

Racii vor avea parte de relații complicate atât în ce privește colegii de muncă, dar și prietenii. Cum-necum trebuie să le dea de capăt sau să le pună capăt unora care nu îi mai reprezintă. Disconfort și ostilitate pe parcursul întregii zile, iar viitorul nu foarte îndepărtat nu se arată deloc ca fiind pe roze, dat fiind evenimentul astral - Luna Plină în Capricorn - care se perfectează pe 17 iulie 2019. Revenirea la normalitate va fi una dificilă. Totuși, pe plan profesional se întrevăd mici câștiguri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Leu

Leii, ca niciodată, dau semne de oboseală și de deznădejde. Simt o slăbiciune în corp, lipsa poftei de mâncare se va acutiza, cerul devine mai mult gri decât albastru. Totuși, nativii sunt conștienți de marile așteptări pe care le au ceilalți de la ei, astfel că vor face eforturi considerabile să revină în fruntea celorlalți. Horoscopul le recomandă să aibă încredere în forțele proprii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Fecioară

Citește și
Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa
Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă
Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă
Mai multe articole

Fecioarele sunt tot mai sensibile și sunt tot mai predispuse la trăiri intense, astfel că emoția va lua locul de multe ori rațiunii. Pe de altă parte, spiritul critic li se accentuează, astfel că cei dragi se vor simți tot timpul monitorizați. În altă ordine de idei, pentru Fecioare se poate ajunge chiar la renunţare, despărţire, distanţă, răceală afectivă, indisponibilitatea de a face concesii, de a ierta sau de a le (mai) permite “derapaje” celor dragi, partenerilor de viață.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Balanță

Balanțele întâmpină probleme domestice care nu se rezolvă prea simplu și au parte de ostilităţi în familie. De asemenea, nativii au solicitări majore în plan socio-profesional care îl vor îndepărta pe nativ de la îndatoririle curente faţă de familie (părinţi) ori faţă de propria-i casă. Celor care se simt dezamăgiți, dezorientați, deprimați și singuri li se vor accentua din pli aceste trăiri, așadar, horoscopul zilei le recomandă să încerce să nu cadă în această capcană.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Scorpion

Scorpionii se ceartă tot timpul cu vecinii, cunoscuţii ocazionali, tovarăşii de drum, partenerii de excursie sau de viață. Sunt într-o perioadă în care nimic nu le mai convine, nimic nu le mai ajunge. Horoscopul zilei de marți le recomandă prudență celor care dau un test sau dau intreviuri de angajare deoarece astrele nu sunt favorabile. Atenție la eșec și la deplasările lungi: există pericol de accidente!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Săgetător

Săgetătorii au parte de blocaje, amânare, întârziere a unor plăţi sau de încurcături greu de eliminat dacă sunt provocate de restructurările, reorganizările sau schimbarea locului de muncă. Negocierile sunt impas marți, însă nu o vor ține doar într-un ghinion deoarece în orice moment pot apărea oportunități mai mult decât atractive de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor pe care le-au făcut până acum.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Capricorn

Capricornii au parte de îngrijorări mai ales din cauza presiunilor exterioare venite din partea unor parteneri de viaţă dificili, a proceselor complicate, a afacerilor încurcate, a asocierilor care nu au condus la succes sau la profit şi care acum trebuie soluţionate cât mai corect. Banii promiși li se tot amână, iar așteptarea și nesiguranța îi enervează la maximum. Totuși, Capricornii sunt și au fost întotdeauna învingători.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Vărsător

Vărsătorii se simt bolnavi, șubreziți, fără de vlagă și fără chef de viață. Psihicul lor este pe cale să cedeze, dar nu rebuie să cadă în această capcană. Horoscopul zilei de marți le recomandă să încerce să repare aclo unde se poate și să înțeleagă că erorile se pot întâmpla fără voia lor. Reputația nu va avea însă de suferit.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 Pești

Peștii sunt tot mai nemulțumiți de cei din jur, reacție care se va intensifica pe parcursul zilei de marți. Pe de altă parte, vor avea senzația de înstrăinare, de inadaptabilitate. Nor vor mai face concesii, nu vor mai tolera jumătățile de măsură. Irascibilitate la cote maxime pentru nativii din zodia Pești!

Citește și:

Horoscop săptămânal 15- 21 iulie 2019: Ce aduce Luna Plină în Capricorn pentru zodii​

Ești Berbec? Te afli printre cele mai norocoase zodii de femei. Ele au lumea la picioare în iulie și august 2019

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri