Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019. Luna Plină în Balanță, lecție dură pentru Leu

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019. Luna Plină în Balanță, lecție dură pentru Lei. Ce lecție învață fiecare zodie de la Luna Plină în Balanță

horoscop zilnic aprilie 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019. Luna Plină în Balanță, lecție dură pentru Lei. Săgetătorii au idei geniale, Berbecii își rotunjesc veniturile. Ce lecție învață fiecare zodie de la Luna Plină în Balanță

Pe data de 19 aprilie are loc fenomenul astral de Lună Plină în Balanță. Potrivit astrologilor, Universul ne transmite mesaje puternice și timp prețios de ne regăsi pe noi înșine și de a ne reorganiza mentalul în haosul gândurilor cotidiene. Luna Plină în Balanță ne îndeamnă totodată să revizuim planurile și dorințele făcute la început de an și să comparăm cu realitatea în care ne aflăm.

Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Cum sunt afectate zodiile

Horoscopul săptămânii viitoare 22-28 aprilie 2019. Leii primesc o lecție divină

Horoscop 2019. Horoscopul lunii mai. Bani și provocări pentru zodii

Horoscopul pe 7 ani: Ce zodii vor avea totul până în 2026

Horoscopul lunii mai 2019

Luna plină dublă din 19 aprilie 2019 va lumina orice dezechilibru relațional care are nevoie acum de iubire și susținere emoțională pentru a fi rezolvat într-o formă sau alta. Sfatul Lunii Pline este să rămâi calm și detașat, deoarece reacțiile impulsive pot transformă o dramă minoră într-un haos total.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Berbec

Se poate ivi un pont care te poate ajuta să-ți rotunjești profiturile. În weekend, nivelul tău de energie crește, dar ai grijă să nu faci ceva care riscă să-ți pericliteze imaginea. Apar tensiuni în raportu cu șefii, iar atmosfera din cadrul căminului se dinamizează. Așteaptă-te la schimbări neașteptate și libertate aduse de Luna plină în Balanță care pune accent pe recunoașterea ta.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Taur

Apelează din nou la tăria ta de caracter pentru a depășit eventualele momente de slăbiciune cu care te confrunți în prezent. Vei vedea cum șarmul și carisma ta se potențează vizibil, mai ales în acest weekend. Capeți ub tonus mental bun și ești mult mai asertiv(ă) în comunicare. La locul de muncă, toate par să meargă conform planului și înregistrezi succese după succese. Luna plină este în casa ta a 6 a, deci trebuie să te ocupi mai clar de relația ta cu munca pentru ca efectele muncii tale să dea roade și pe termen lung.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Gemeni

Pot apărea unele vești la care nu te-ai fi așteptat, motiv pentru care vei fi nevoit să duci discuții, să porți negocieri, să legi chiar parteneriate. Totuși, nu este momentul să faci investiții. O persoană din trecutul tău amoros poate reveni în peisaj la început de weekend. S-ar putea să resimți oboseala acumulată și este recomandată multă odihnă. Luna Plină în Balanță te ajută să înveți cum să scoți iubirea din tine spre altcineva și să o lași să între.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Rac

Se anunță evenimente surprinzătoare în viața ta socială. Dispui iar de mult spor la serviciu și de tensiuni la fel de mari în raport cu persoana iubită. Pentru cei singuri - s-ar putea lega ceva între unii nativi ai acestui semn și un prieten de-al lor. Luna Plină în Balanță te învață că reacțiile impulsive nu îți servesc la nimic și sigur nu la relații echilibrate. Echilibrează-ți așadar, viață de familie și cariera, evitând crizele de nervi și frustrările.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Leu

Se poate să primești unele sfaturi de viață prețioase de la o persoană pe care o stimezi. Spre finalul zilei reapar tensiuni între tine și partener pe seama lipsei tale de încredere, dar dacă te deschizi în fața sa, veți depăși impasul cu bine. O nevoie nouă sau revenită de a te simți independent își va scoate capul cu ocazia acestei Luni pline. Această abordare vine cu idei prețioase care îți pot schimbă viață în bine, deși poate părea o lecție dură a asumării. Poți găsi dragostea în cineva dintr-o altă naționalitate sau religie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Fecioară

Comunici bine cu partenerul, dar vă vine greu să cădeți de comun acord în privița unei chestiuni de ordin familial. Viața ta intimă primește un suflu proaspăt și decizi să lași la o parte frustrările din trecut. Și uite așa se mai liniștesc apele pe plan familial, fapt ce-ți va aduce și mai mult spor la serviciu.Toate merg bine acasă și s-ar putea să ai parte de câștiguri. Luna plină te ajută să îți analizezi și schimbi relația emoțională cu banii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Balanță

S-ar putea ca puține lucruri să meargă conform programului la muncă, dar se vede luminița de la capătul tunelului, care constă poate într-o mărire de salariu. De asemenea, se anunță vești Comunici bine cu partenerul și se vede. Luna Plină din semnul tău te învață că unul din cele mai grele lucruri de făcut în viață este să ne reconciliem cu acțiunile noastre fără scuze sau pretexe. NU mai fi așa de dură cu tine!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Scorpion

Poți depista noi metoda ca tu și partenerul de viață și/sau de afaceri să vă înmulțiți resursele comune. Totuși, nu ești ferit de tensiuni la locul de muncă și nu este exclus să-ți afecteze randamentul la un moment dat. Până la finalul zilei vei vorbi pe limba partenerului tău și veți face planuri de viitor. Luna Plină în Balanță te îndeamnă să te concentrezi pe tine fără să fii egoist: e o sarcină grea, dar depinde de tine să ă îndeplinești.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Săgetător

Îți poate veni o idee genială pe plan profesional. Ai parte de tonus mental bun, dar acesta s-ar putea să te îmbie la cheltuieli pe care ar fi mai bine să le eviți. Partea bună e că dispui de mult randament la serviciu și de o armonie perfectă la birou. Luna Plină în Balanță te învață că o comunicare bună și diplomata este inimă unui succes profesional comun.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Capricorn

S-ar putea ca burlacii(ăcițele) acestui semn să cunoască pe cineva special. Mare grijă la relația cu rudele, deoarece există riscul să apară iar certuri între tine și cei dragi. Chiar și așa, relația voastră este prea puternică pentru a suferi din pricina unei mici disensiuni. Cum spuneam, este posibil să apară o persoană nouă în viața celor caută un partener. Luna Plină aduce aspecte nerezolvate, mai ales în relația ta cu muncă, care pot ieși la lumina cu ocazia aceasta.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Vărsător

Se poate să ajungi la o concluzie favorabilă cu familia într-o privință de ordin domestic. Zvonurile și bârfele pot deveni și mai virulente, dar în același timp, se anunță și un moment prielnic pentru a lega colaborări sau a discuta unele proiecte. Apelează mereu la familia ta, deoarece doar ea te poate ajuta să treci peste momentele grele.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 aprilie 2019 Pești

Poți avea unele idei geniale, pe care n-ar fi rău să le dezbați cu alte persoane. S-ar putea să primești o primă sau un bonus, dar nu o da cu împrumut și nu investi în ceva cu speranța că ți se înmulțește câștigul. Luna Plină în Balanță te provoacă să îți regandesti relația cu modul în care îți organizezi banii ce pleacă de la tine.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri