Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019. Zi agitată pentru această zodie. Toate planurile s-ar putea nărui, dacă nu cereți ajutor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019. Astrele ne-au pregătit un sfârșit de săptămână agitat. Nimic nu pare să meargă conform planurilor. 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019. Astrele ne-au pregătit un sfârșit de săptămână agitat. Nimic nu pare să meargă conform planurilor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA BERBEC

A inceput lupta pentru putere in relatia voastra de cuplu dragi Berbeci. Partenerul pare sa nu va mai inteleaga, iar asta creaza un oarecare dezechilibru.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA TAUR

O zi cam agitata pentru Tauri, ei fac schimbari radicale pe plan sentimental, iar la pranz cunosc mai multe persoane importante, posibili parteneri de afaceri.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA GEMENI

Gemenii au planuri mari de viitor si pentru asta vor avea si sprijinul familiei. Entuziasmul ii va ajuta sa isi atinga mai repede telurile.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA RAC

Romantismul ii impinge astazi pe Raci sa faca lucruri aparent nebunesti pentru persoana iubita. Acestia isi vor arata iubirea prin gesturi surprinzatoare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA LEU

Starea de melancolie pe care o resimt astazi Leii se datorează problemelor sentimentale. Indicat ar fi sa organizeze o iesire in oras cu prietenii.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA FECIOARĂ

Si Fecioarele vor fi putin indispuse in aceasta dimineata din cauza unor neplăceri in plan sentimental, insa Totul se va rezolvă în scurt timp.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA BALANȚĂ

Balantele vor incepe weekendul cu o veste extrem de buna. Acest lucru le va ajuta foarte mult din punct de vedere moral.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA SCORPION

Nativii zodiei Scorpion nu au stare deloc. Au chef sa iasa in oras, sa urce pe munte sau sa alerge in parc. Indiferent ce vor alege, distractia este garantata.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA SĂGETĂTOR

Nici Sagetatorii nu vor duce lipsa de energie, asa ca ziua de azi va fi plina de activitati pe care nu le-au mai facut, insa la final vor sa repete experientele.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA CAPRICORN

Iubirea pluteste in aer pentru Capricorni, sunt romantici iar seductia este la cote maxime, iar daca sunt intr-o relatie a venit momentul sa treaca la urmatorul nivel sis a devina parinti.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA VĂRSĂTOR

Varsatorii au nevoie de atenţia persoanei iubite, sunt nemultumiţi de singuratate şi sunt pe care să ia decizii tranşante în relaţia lor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 19 aprilie 2019 - ZODIA PEȘTI

Iar Pestii sunt nervoşi astazi, iar această stare le poate afecta toate plaurile. Este recomandat să evitati călătoriile.

Recomandari