Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 septembrie 2019: Zodia Săgetător are de făcut compromisuri dureroase

 

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 - află ce anunță Zodiacul de joi pentru fiecare zodie în parte. Săgetătorul are de făcut unele compromisuri destul de dureroase și greu de acceptat.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Berbec

După lungi analize și mai multe dovezi de impulsivitate, așa cum faci uneori în ultima perioadă, ai reușit într-un final să îți păstrezi calmul atunci când cineva te-a „călcat pe bătături”. O situație tensionată te face efectiv să amuțești, îți este teamă să ai de data asta ultimul cuvânt. Îți asumi toată vina, ceea ce este de apreciat, dar nu o să scapi de consecințe.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Taur

Astăzi este ziua când te adaptezi la orice apare nou, atitudinea ta ajută foarte mult în acest caz. Ești pus pe glume toată ziua, în special cu prietenii de la locul de muncă. Tot ce începe azi on să finalizezi cu succes. Te așteaptă o surpriză din partea persoanei iubite, o surpriză ce o să te lase fără cuvinte. Se anunță o zi minunată pentru zodia ta.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Gemeni

Ești de mare ajutor unor persoane aflate într-o călătorie simbolică spre o destinație care, deocamdată, le este neclară. Tu ești consilierul lor de nădejde, sursă lor de energie, stimulentul perfect pentru a merge mai departe chiar și când își pierd speranța sau curajul. Ei au numai de învățat de la ține.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Rac

Nu îți face griji, te vei descurca în orice situație. Tot secretul este să fii deschis și să privești în perspectivă. Sunt momente în care se cere să fii original, creativ și să prinzi din zbor anumite informații. Tu eșți cel care îi poate ridică și pe ei, eșți cârligul de care se agață cei triști sau nemulțumiți, dar nu trebuie să-ti asumi și responsabilitatea problemelor lor, altfel abia așteaptă să ti le arunce pe toate în cârca.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Leu

Ești un pic nesigur pe situația de la serviciu, poate pentru că salariul e mic, poziția profesională scârțâie, dar nu cumva sunt doar fricile tale aici? Mergi la serviciu cu încredere că totul va fi bine, fără să lași fricile să te domine. Dacă jobul actual nu te mai satisface, n-ar fi rău să începi să cauți altul mai bun!

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Fecioară

Dacă ai fi mai atent, ți-ai da seama că te-ai împotmolit într-un punct inutil, într-un fleac ce nici nu ar merită atâta atenție, în timp ce trec pe lângă ține numai lucruri pozitive care merită valorificate din plin, lasă gândurile negative la o parte pentru că sigur, undeva lângă ele, sunt și satisfacții demne de laudă și de sărbătoare.

Citește și: Horoscop dragoste septembrie. Ele sunt zodiile care își găsesc marea dragoste la început de toamnă

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Balanță

Chiar dacă mai eșți nevoit să faci și compromisuri care dor, ai totuși convingerea că așa e cel mai bine, ceva îți spune că merită să mai treci cu vederea aspecte care nu-ti convin, chiar dacă orgoliul tău suferă, dar într-o zi, toate aceste sacrificii își vor arată latura benefică. Nimic nu e întâmplător, că atare spune azi da acolo unde mintea ta ar fi spus altădată cu încăpățânare nu.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Scorpion

Ești prins într-o situație care generează emoții puternice, dar nu dintre cele mai plăcute. Sunt unele temeri ciudate cu privire la direcția în care merge relația ta sentimentală cu o persoană care îți ridică unele semne de întrebare. Din nefericire locul de muncă te pune în sutuația de a face unele compromisuri dureroase. Se apropie ziua în care ai de luat o decizie importantă.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Săgetător

Dacă tot ești atât de mulțumit de ține, fă un pas în față și arată ce știi, la ce ești cel mai bun, care îți este valoarea, pentru a descoperi și alții cine ești și ce poți. Meriți felicitări și laude, că atare lasă modestia deoparte și acceptă faptul că ești cel mai bun. Nu te culcă însă pe laurii victoriei, ci continuă-ti drumul spre desăvârșire, pentru că poți și mai bine de atât.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Capricorn

Poate se apropie un mare examen, o confruntare profesională deosebită, o schimbare de direcție în carieră, și folosești această zi pentru a chibzui asupra sensului pe care trebuie să mergi de acum înainte. Primești suficiente idei diferite de ale tale care pot formă o imagine de ansamblu foarte bună ce îți va fi de folos în trasarea unei strategii excelente pentru etapă următoare.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Vărsător

Ești dornic de aventură, pentru că se naște în mintea ta o idee nouă extrem de motivantă pe care abia aștepți s-o și pui în practică. Bate fierul cât e cald, că atare insistă să faci deja primii pași în direcția visată chiar acum, cât totul e încă proaspăt în mintea ta, deoarece noul te stimulează fantastic și îți da un chef nebun de schimbare.

Horoscop zilnic: horoscop 19 septembrie 2019 Zodia Pești

Ești mândru de ține, păstrează acest sentiment și mergi mai deoparte, la etapă următoare a planurilor tale. Și banii sunt pe un teren mult mai bun, pentru că ai putea încheia niște afaceri profitabile sau ai putea intră în posesia unor sume de bani exact când ai mai mare nevoie de ei pentru unele investiții majore.

Citește și: Horoscop Bani Toamnă 2019: Ce zodii au parte de câștiguri fabuloasefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI