Live acum
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 iulie 2019. Racii, cei mai norocoși în dragoste. Vești proaste pentru Vărsători

Un început de săptămână perfect anunță astrele pentru nativii zodiei Taur! Se pare ca acești nativi parcurg o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental. Află ce-ți rezervă astrele pentru zodia ta în horoscopul zilei de luni, 22 iulie 2019!

Un început de săptămână perfect anunță astrele pentru nativii zodiei Taur! Se pare ca acești nativi parcurg o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental. Află ce-ți rezervă astrele pentru zodia ta în horoscopul zilei de luni, 22 iulie 2019!

Racii nu greşesc atunci când spun că sunt cei mai norocoşi nativi în dragoste. Astăzi ar putea avea parte de gesturi pline de afecţiune din partea persoanei iubite.

****

Bună dispoziţia e cuvântul zilei pentru Lei. Vor avea parte doar de evenimente favorabile!

****

Fecioarele vor avea astazi ocazia sa vorbeasca deschis cu fiinta iubita despre o chestiune care le-ar putea face viata mai frumoasa.

****

Desi Balantele parcurg o perioada favorabila in plan sentimental, azi au tendinta de-a exagera. Tocmai din acest motiv risca sa creeze tensiuni in relatia cu persoana iubita.

****

Scorpionii posibil să întâlnească o persoană nouă, care îi va fascina! Totuşi e indicat să-şi ţină entuziasmul în frâu şi dacă sunt într-o relaţie să se ascundă şi în gaura de şarpe.

****

Săgetătorii ar putea fi foarte sensibili. Un singur comentariu neobişnuit, i-ar putea face să aibă parte de o avalanşă de emoţii negative.

****

Capricornii se vor focusa pe plăcerile simple, cum ar fi timpul petrecut alături de cei dragi! Astăzi posibil să realizeze că nu doar lucrurile costisitoare le pot aduce fericirea.

****

In a doua parte a zilei, o veste in legatura cu relatia sentimenta v-ar putea pune pe ganduri dragi Varsatori. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa nu va grabiti sa trageti concluzii.

****

Astazi Pestii se simt neglijati si singuri, sau poate ….ca in ultima vreme au fost nevoiti sa se ocupe numai de ceilalti si au uitat de propriile dorinte.

****

Berbecii au o ambitie cum rar se intalneste. Cand le intra ceva in cap, nu se lasa pana cand nu isi duc la capat ideea. Totusi, nu le-ar strica mai multa odihna.

****

Dragi Tauri ati intrat intr-o perioada foarte romantica. Vreti sa stati mai mult cu partenerul de viata si puneti la cale ceva special pentru el. O sa ramana cu o parere extrem de buna despre tot ceea ce ati facut.

****

Iar Gemenii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu-i un lucru rău, dar vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.