Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019. Complot la locul de muncă pentru Vărsător

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019: Complot la locul de muncă pentru Vărsător, Fecioarele sunt mințite: ce anunță horoscopul de marți pentru fiecare zodie

horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019: Complot la locul de muncă pentru Vărsător, Fecioarele sunt mințite: ce anunță horoscopul de marți pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Berbec

Berbecii se simt motivați de sentimente și au o mare dorință de aventură. Bărbaţii şi mai ales cei tineri, vor dori să facă impresie, să fie cuceritori, să se bucure de ceea ce le oferă actuala etapă de viaţă când sunt sănătoşi şi fără griji. La capitolul bani, totul merge ca pe roate!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Taur

Cineva trebuie să-şi asume rolul de şef în familie, cineva trebuie să se implice autoritar şi în cunoştinţă de cauză în treburile de familie şi acela trebuie să fie nativul Taur. Acest context apare pe fondul unor situaţii tulburi sau complicate pe relaţia socrii/gineri/nurori dacă părinţii intervin în căsnicia acestuia. Relații defectuase, scandaluri, atenție la bani.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Gemeni

Mesaje autoritare sau motivate de ambiţii şi de dorinţa de afirmare, dacă este vorba de un context public, ori de dorinţa de a pune punct unei situaţii ambigui între ei şi fraţi, cunoscuţi ocazionali, vecini, tovarăşi de călătorie, de excursie ori participanţi la activităţi publice. Fii atent la zvonurile care cicula frecvent vizavi de condițiile și activitățile din sfera profesională. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii nu te bagă în seama.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Rac

Urmează o (mică) criză de orgoliu, de vanitate sau pe deplin motivată, născută de felul în care se derulează plata unei activităţi profesionale. Un șef sau o persoană cu autoritate îți poate cere socoteală despre modul în care îți rezolvi îndatoririle de la serviciu. Atenție că imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Fii prudent, ia aminte la ce ți se spune și pe cât posibil urmează sfaturile și îndemnurile primite astăzi. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Leu

Luna va traversa sectorul casei I a personalităţii şi le va da Leilor forţă şi determinare, combativitate şi angajare clară în proiectele personale. Motivaţii puternice în plan afectiv, dar şi nevoia de a se întoarce la mentori. Cineva din străinătate vă provoacă la o mică dispută. Puteți afla informații prețioase legate de o călătorie sau de niște cursuri desfășurate pe termen lung.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Fecioară

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Aveți un fel de a aborda lucrurile concrete cam prea dintr-o bucată, într-un fel de lipsit de profunzime şi subtilitate, luând în calcul doar interesul evident. Atenţie, însă, şi la minciunile care li se vor “servi”. Verifică atent toate documentele cu care ai de-a face, pentru că foarte ușor se pot ivi neplăceri greu de remediat. Membrii familiei te solicită mult și te-ar putea îndemna să faci investiții sau afaceri. De evitat!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Balanță

Aveți dorinţa de a pune lucrurile la punct în relaţia cu un prieten sau ambiţia de a se impune într-un grup de cunoştinţe apropiate prin interese comune, simpatii, gusturi şi plăceri asemănătoare; alteori. Cel, cea născut/ă în Balanţă îşi va dori să fie privit ca un lider, ca o vedetă sau ca o “voce” peste care nu se poate trece. Relațiile parteneriale sunt conflictuale și cu greu se poate ajunge la un consens. Fii prudent, evita deciziile majore și discursurile publice.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Scorpion

Urmează o situaţie specială în cazul celor care au funcţie sau rang: se anunţă contestări, lupte pentru putere, de unde şi nevoia de a rezista atacurilor, unii vor ceda, alții vor combate tot. Bazați-vă doar pe forțele voastre și evitați provocările celorlalți. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii au pretenții mari de la tine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Săgetător

Nativii simt dorinţa de a se remarca prin felul în care vorbesc, argumentează, gândesc sau rezolvă o problemă de interes general, mai ales dacă locul în care îşi etalează competenţele este unul public. Dorinţa de a-şi spori pregătirea profesională prin cursuri şi specializări. Persoană iubita și copiii îți pot crea neplăceri astăzi. Ai putea primi reproșuri vizavi de faptul că eșți preocupat doar de propria-ți ființă și devii foarte reticent la nevoile celorlalți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Capricorn

Posibilă criză de orgoliu ori de inflexibilitate în faţa oricărui tip de discuţie, sfat, propunere care le limitează accesul la un bun, întârzie sau complică obţinerea unor bani şi care constituie, în viziunea lor, dar şi din perspectiva unor repere morale, legale sau financiare, un abuz. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar sunt momente pasagere.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Vărsător

Urmează negocieri dificile, blocare pe poziţiile relaţionale adoptate cu un timp în urmă, indisponibilitatea de a asculta şi analiza obiecţiile sau propunerile celeilalte părţi. Se va analiza o situaţie (plan de muncă, în casări, un proiect, un conflict, o decizie) unde unii Vărsători se pot trezi în mijlocul unei adunări ostile. Moment dificil în carieră, o “lucrătură”, un complot.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 22 octombrie 2019 Pești

Nativii au o atitudine corectă, dar motivată de o ipostază care îi obligă să se apere din punct de vedere profesional şi să dovedească că sunt buni, că sunt competenţi, că sunt valoroşi. Unele tensiuni relaţionale se pot reflecta neplăcut asupra fiziologiei inimii. Îngrijorări legate de câștigurile obținute din activitatea pe care o desfasori la un loc de muncă. Sunt momente pasagere.

Citește și:

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019: oficializarea unei relații sau apariția unui copil pentru Taur

Top trei bărbaţi de aur ai zodiacului. Pe ei trebuie să îi ai mereu aproape pentru a fi cu adevărat fericită!... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 octombrie. Gemenii se întâlnesc cu o persoană importantă din trecut. Leii ar putea ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri