Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie. Taurii primesc bani. Problemele de la serviciu le afectează Peștilor viața de familie

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie. Peștii ar putea întâmpina niște obstacole la serviciu care să îi macine și să îi afecteze chiar și în plan sentimental. O zi aparent banală va aduce un câștig financiar neașeptat pentru Tauri.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie. Peștii ar putea întâmpina niște obstacole la serviciu care să îi macine și să îi afecteze chiar și în plan sentimental. O zi aparent banală va aduce un câștig financiar neașeptat pentru Tauri.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia SCORPION

Este o zi a deciziilor importante în carieră pentru Scorpioni. Astrele îi sfătuiesc să nu stea prea mult pe gânduri și să decidă cu sufletul.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia SĂGETĂTOR

Noi oportunități ar putea apărea în cariera Săgetătorilor, chiar când credeau că parcursul lor intră în monotonie.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia CAPRICORN

Capricornii ar face bine să ia în serios odihna. Prea mult efort la locul de muncă nu va va distruge doar personal, ci și profesional veți eșua, din cauza epuizării.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia VĂRSĂTOR

Este o zi a extremelor în carieră pentru Vărsători. Ori se implică total, fără să mai știe de altceva, ori sunt cu totul delăsători.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia PEȘTI

Peștii ar putea întâmpina niște obstacole la serviciu care să îi macine și să îi afecteze chiar și în plan sentimental.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia BERBEC

In cazul vostru, dragi Berbeci, puțin mai multă atenție planului profesional nu ar strică, pentru că ați cam tras pe dreapta.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia TAUR

Taurii pot începe ușor monoton ziua la serviciu astăzi, însă nu se va și încheia la fel, pentru că astrele anunță o surpriză în plan financiar.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia GEMENI

Chiar dacă nu îi privește un conflict, Gemenii pot sări în apărarea unui coleg de muncă, iar la urmă tot ei să iasă șifonați.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia RAC

Racii pot primi un ajutor nesperat din partea cuiva la locul de muncă, în care nu aveau prea mare încredere, iar asta le poate fi ca o lecție.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia LEU

Nativii Leu continuă să fie vedetele zodiacului în ce privește afacerile. Dacă se țin de plan și le merge totul că până acum, se anunță o perioada exelenta n plan financiar.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia FECIOARĂ

Fecioarelor li se poate întâmpla orice la serviciu, pentru că, ajutați de optimismul extrem, pot face față la orice obstacol.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie - zodia BALANȚĂ

Balanțele stau cam prost cu organizarea priorităților și, dacă nu reușesc să pună asta la punct, pot pierde mult timp în zadar.