Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie. Zi cu pagubă în buzunare pentru o zodie! Atenție la cei din jur, vă pot lăsa fără bani

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie. Astăzi începe toamna astronomică! Echinocțiul de toamnă o prevestește. La ce schimbări trebuie să ne așteptăm, din punct de vedere astral, aflăm imediat!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie. Astăzi începe toamna astronomică! Echinocțiul de toamnă o prevestește. La ce schimbări trebuie să ne așteptăm, din punct de vedere astral, aflăm imediat!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA BALANȚĂ

Pentru nativii BALANŢĂ este o zi excelentă dacă nu cheltuie bani pe lucruri inutile. Fiţi atenţi şi la planul familial; deciziile importante nu ar trebui să fie influenţate de cei dragi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA SCORPION

SCORPIONII pot fi avea probleme cu un superior, mai ales dacă este femeie. Încercaţi să găsiţi susţinerea în persoanele care v-au ajutat până acum, şi nu ezitaţi să le cereţi părerea.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA SĂGETĂTOR

SĂGETĂTORII pun accent pe bunăstarea rudelor. Astrele vă recomandă să vă puneţi pe voi pe primul loc, mai ales că sunteţi foarte bine aspectaţi dacă aveţi de susţinut un examen sau un discurs.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA CAPRICORN

Nativii CAPRICORN ar trebui să fie atenţi la planul financiar. Este posibil să pierdeţi bani dacă nu sunteţi atenţi la cei din jur, dar planul sentimental este la cote maxime.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA VĂRSĂTOR

Pentru VĂRSĂTORI este o zi excelentă dacă vor să se mute sau să-şi schimbe jobul. Este momentul oportun să semnaţi un contract şi să vă faceţi planuri de viitor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA PEȘTI

PEŞTII se vor baza pe intuiţie astăzi. Zona financiară este foarte bine aspectată, mai ales dacă vreţi să faceţi investiţii.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA BERBEC

Pentru nativii BERBEC este o zi benefică din punct de vedere profesional. Negocierile decurg foarte bine, iar planurile pe termen lung le veţi stabili cu înţelepciune.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA TAUR

TAURII sunt nehotărâţi în ceea ce priveşte fie planul sentimental, fie cel profesional. Astrele vă recomandă să vă rezolvaţi problemele din trecut, iar apoi puteţi îmbrăţişa schimbările.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA GEMENI

GEMENII nu trebuie să fie emoţionali astăzi. Este o zi în care puteţi fi foarte uşor manipulaţi, însă, dacă sunteţi stăpâni pe ceea ce simţiţi, afacerile funcţionează perfect.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA RAC

Nativii RAC au o zi destul de complicată. Cu toate acestea, aliatul vostru principal este intuiţia care vă va ajuta să găsiţi soluţia pentru orice problemă.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA LEU

Veştiile importante sunt la ordinea zilei pentru LEI. Pe plan profesional este posibilă o avansare dacă participaţi la cursuri de perfecţionare sau poate chiar primiţi o bursă în străinătate.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 septembrie - ZODIA FECIOARĂ

Iar FECIOARELE primesc foarte multă energie, mai ales la serviciu. Energie care vă conduce spre câştiguri consistente, însă, doar dacă nu încercaţi să controlaţi lucrurile şi le lăsaţi să vină natural.