Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie. Racii, la pământ! O confesiune dureroasă le poate da viața peste cap. Vești bune pentru Berbeci

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie. Racii vor suferi astăzi în dragoste. O confesiune a partenerului riscă să le distrugă relația. Pentru Berbeci, însă, astrele au vești bune!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia SCORPION

Scorpionii pot fi surprinsi sa gaseasca un umar de sprijin tocmai unde se asteptau mai putin. Au sanse sa castige un prieten de nadejde.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia SĂGETĂTOR

Sagetatoriii au fericirea chiar sub nasul lor, insa prefera sa se imbete cu apa rece. Daca voi, dragi nativi, nu va dati voie sa va gasiti linistea, nimeni nu v-o poate oferi cu forta.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia CAPRICORN

Capricornii fac ce fac si ajung din nou sa suspine dupa trecut. Nu reusesc sa se desprinda de o perioada mai veche si de dorul de o persoana.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia VĂRSĂTOR

Nativii Varsator afla ca cel mai bun prieten le este intuitia, acel al saselea simt care nu ii tradeaza niciodata. Daca isi asculta instinctul, vor avea numai de castigat.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia PEȘTI

Ziua Pestilor este presarata cu plimbari, rasfat si multa relaxare. Persoana iubită le poate face chiar o petrecere surpriza.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia BERBEC

Berbecii au sansa de a pune capat unei suparari pe care o au de multa vreme pe suflet. Comunicarea cu partenerul incepe sa se imbunatateasca.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia TAUR

Faptele conteaza mult mai mult decat vorbele, iar Taurii vor afla asta pe pielea lor. Se fac remarcati in fata cuiva dupa ce onoreaya o promisiune.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia GEMENI

Si Gemenii au ocazia sa se lamureasca in privinta unei persoane din jurul lor. Cu rabdare, timpul va arata intotdeauna cine este demn de tinut aproape.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia RAC

Este o zi a confesiunilor si a discutiilor sincere pentru Raci! Cineva le face o marturisire cam dureroasa, insa adevarul este cu siguranta de preferat in fata amagirilor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia LEU

Nativii Leu ar putea intampina ceva probleme in relatia cu partenerul. Iar asta poate fi din cauza ca dedica prea mult timp profesiei.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia FECIOARĂ

Fecioarele i-ar putea lua pe multi prin surprindere cu si vorbele lor. taioase. Spun verde in fata ceea ce cred, iar asta nu va pica bine oricui.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 24 octombrie - zodia BALANȚĂ

O veste importanta este posibil sa primeasca Balanţele. Poate fi vorba chiar de o mutare departe de casa, de o separare de cei dragi.