Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019. În prima zi de Paște, această zodie va avea lumea la picioare! Dragoste, fericire și câștiguri financiare

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019. Taurii parcă sunt mai comozi că niciodată. Aproape că nu vor să miște un deget astăzi, vor să se relaxeze la maximum, după febra de sărbători.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019. Taurii parcă sunt mai comozi că niciodată. Aproape că nu vor să miște un deget astăzi, vor să se relaxeze la maximum, după febra de sărbători.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA TAUR

TAURII parca sunt mai comozi ca niciodata. Aproape ca nu vor sa miste un deget astazi, vor sa se relaxeze la maximum, dupa febra de sarbatori.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA GEMENI

GEMENII reusesc sa transmita tuturor o energie fantastica. Se bucura de sfarsitul de saptamana, chiar daca. ii macina ceva probleme profesionale.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA RAC

RACII lupta pentru un ideal, pentru un vis de la care nu isi pot lua gandul, iar ambitia pe care o au i-ar putea duce la culmi foarte inalte.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA LEU

Nativii LEU sunt ca un burete atunci cand vine vorba de a. intelege starea si problemele celoralti, carora le sunt umar de sprijin in orice obstacol.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA FECIOARĂ

Pentru FECIOARE nu exista astazi decat distractie si aventura. Parca nu le ajunge timpul liber pentru cat de multe vor sa fac. Fie pentru ei, fie pentru persoana iubita sau cei dragi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA BALANȚĂ

Pe langa caldura unei familii iubitoare, ce veste mai buna pot primi astazi BALANTELE, decat cea a unui castig extraordinar, pe care l-au tot asteptat.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA SCORPION

Pentru SCORPIONI. sarbatorile s-ar pytea sa vina cu vesti ceva mai neplacute. Este foarte posibil sa afle despre o tradare in dragoste.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA SĂGETĂTOR

Cea mai mare dorinta a SAGETATORILOR este sa lase macar o zi stresul deoparte si sa se relaxeze departe de orice inseamna responsabilitati. Astazi, e vorba doar despre asta.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA CAPRICORN

Este o zi perfecta pentru ca nativii CAPRICORN sa reia legaturile pierdute cu cei care le fac viata mai frumoasa. Astazi e despre revederi pline de emotie.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA VĂRSĂTOR

O parte dintre nativii VARSATOR, prin prisma evenimentelor la care pot lua parte de sarbatori, pot cunoaste oameni foarte interesanti si sa stabileasca o legatura fructuosa cu acestia.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA PEȘTI

Pentru PESTI, aceasta zi este despre a petrece clipe numai cu persoana iubita, poate si pentru ca au pierdut mult timp doar pentru ei doi in ultima vreme.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019 - ZODIA BERBEC

Si BERBECII se numara printre favoritii astrelor, pentru ca sarbatorile le aduc multa voie buna, stare de spirit la cote maxime si clipele in sanul familiei dupa care au tot tanjit.

Recomandari