Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019. Dezamăgiri pentru Vărsător

Horoscopul zilnic din 3 iunie anunță dezamăgiri în dragoste pentru Vărsători, deziluzii la capitolul muncă pentru Capricorn. Află pe a1.ro, ce-ți rezervă astrele în horoscopul zilei de luni. 

horoscop luni, 3 iunie 2019

Horoscopul zilnic din 3 iunie anunță dezamăgiri în dragoste pentru Vărsători, deziluzii la capitolul muncă pentru Capricorn. Află pe a1.ro, ce-ți rezervă astrele în horoscopul zilei de luni.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Berbec

Vei fi nevoit să relationezi cu multă lume, insă vei avea și multe drumuri de făcut pentru a rezolvă diverse. Poți află vești interesante legate de cineva drag. Nu ascultă chiar tot ce ți se spune. Astrele te sfătuiesc să-ți îndrepți atenția către diverse forme de școlarizare și să faci demersurile necesare parcurgerii acestora. Cu siguranță îți vor fi de folos.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Taur

Prima zi a săptămânii este potrivită cumpărăturilor și verificării bugetului de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de îmbunătățirea condițiilor de muncă sau a remunerației aferente. Evită cheltuielile extravagante sau speculatiile legate de banii pe care-i vei avea undeva cândva.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Gemeni

O zi cu mult energie pentru ține. Beneficiezi de spor astfel că poți duce la bun sfârșit tot ce îți propui. Insă, tendința de a exagera este accentuată, fie că este voba despre problemele tale personale, fie ale altora. Evită implicarea în treburile celorlalți. În a două parte a zilei se pare că vor interveni chestiuni bănești.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Rac

Ai nevoie astăzi multă discreție și retragere din forfotă vieții. Energia vitală este scăzută, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile ușoare. Relațiile colegiale păr bune, dar e bine să ai în vedere că doar păr. Nu se recomanda consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Folosește doar remedii naturiste și ia contact mai mult cu natură.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Leu

Subiectul principal al zilei pentru ține este legat de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu aceștia. S-ar putea să primești invitații la evenimente mondene sau la o întrunire agreabilă cu invitați de seamă. Bazează-te mai mult pe forțele tale. Spre seară invită-i pe cei dragi la cumpărături și oferă-le cadouri mărunte, dar plăcute și folositoare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Fecioară

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt prioritare astăzi. Se conturează o nouă etapă la locul de muncă și mai ales în relațiile cu șefii și autoritătile. Observă atent ce se petrece și vorbește cât mai puțin. Evită tendința exagerată a de ține prea mult cont de părerile și dorințele șefilor. Detasează-te de aceștia și fii ferm în propriile opinii și acțiuni.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Balanță

Sunt momente bune pentru demersurile necesare unei călătorii peste granițele țării, fie în scopuri turistice, fie în scopuri profesionale. S-ar putea să primești vești de la cineva din străinătate. Chiar dacă unele informații sunt alarmante, nu plecă urechea la tot ce afli. Spre seară îți sunt recomandate activitătile culturale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Scorpion

Ar fi indicat să te ocupi de situația banilor și bunurilor altora. Este vorba despre achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Dacă se pune problemă unei moșteniri sau a unui partaj, lucrurile sunt pe drumul bun. Chiar dacă apăr neînțelegeri între părți sau descoperi nereguli în acte, acestea se vor putea rezolvă ușor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Săgetător

Relațiile parteneriale și proiectele în care ești implicat sau vrei să te implici îți solicita astăzi întreagă atenție. Sunt posibile discuții aprinse între colaboratori sau nereguli în desfășurarea acțiunilor comune cu aceștia. Verifică cu atenție cum stau lucrurile și, pe cât posibil, bine ar fi să ții cont de părerea fiecăruia. Noutăti parteneriale importante pe termen lung.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Capricorn

Se intrezăresc multe treburi la serviciu. Paletă diversă de activități te poate duce cu gândul la câștiguri financiare mari, la o funcție importantă în sferă muncii sau măcar la aprecierea colegilor. S-ar putea să constați că nu este așa, dar din fiecare situație ai câte ceva de învățat. Se deschide o nouă etapă profesională.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Vărsător

Preocupările principale de astăzi sunt persoană iubită și, în funcție de caz, copiii. Sunt posibile neînțelegeri sau situații neplăcute, dar fii obiectiv și ține cont și de părerile celorlalți. Creativitatea este la cote înalte și bine ar fi să îți canalizezi eforturile către un hobby. În a două parte a zilei, organizează o reuniune pentru cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 iunie 2019 Pești

Activitățile gospodărești și relațiile cu membrii familiei sunt cele indicate de astre pentru ține. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare. Dacă se pune problemă achiziționării sau vânzării unor bunuri patrimoniale, astăzi trasează planuri în acest sens. Spre seară vei avea motive să petreci alături de familie.

Citește și:

Horoscop copii. Cum este copilul tău în funcție de zodie

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 3-9 iunie 2019. Scorpionul, între zodiile cu noroc la bani... Horoscop Saptămâna 3-9 iunie 2019. Bani și bonusuri materiale pentru Taur...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri