Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019. Taurii sunt mințiți

Horoscopul zilnic din 3 octombrie aduce vești noi despre fiecare zodie în parte. Taurii sunt mințiți, Gemenii experimentează în amor, Fecioarele au parte de venituri crescute: ce aduce horoscopul de joi pentru semnul tău zodiacal

horoscop 3 octombrie 2019

Horoscopul zilnic din 3 octombrie aduce vești noi despre fiecare zodie în parte. Taurii sunt mințiți, Gemenii experimentează în amor, Fecioarele au parte de venituri crescute: ce aduce horoscopul de joi pentru semnul tău zodiacal

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Berbec

Schimbări. O zi foarte importantă în plan partenerial. Că este vorba despre partenerul de viață sau de paretenerii de afaceri/ colaboratorii, asta depinde de situația în care te afli și de prioritățile pe care le ai acum. Schimbările bat la ușă, fie că vrei, fie că nu. Este bine să-ți deschizi sufletul și mintea spre nou și progres. Sunt șanse de a primi diverse ofert. Nu lua decizii majore!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Taur

Aparențe înșelătoare. Schimbări la locul de muncă din ce în ce mai evidente! Dar, cumva, foarte bine mascați există colaboratori care îți pun bețe în roate. Așadar, aparențele sunt minunate, dar foarte înșelătoare. Cercetează atent și pe îndelete ceea ce se petrece la locul de muncă actual sau în colaborările care ți se oferă. Posibil să fii mințit.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Gemeni

Gusturi schimbate în materie de amor. Relațiile sentimentale sunt în plină vervă și chiar te poți bucura de un carusel de situații și discuții amuzante. Dar, în umbră există hibe dificil de observat și înțeles. De aceea este bine să fii prudent dacă te implici într-o relație nouă, iar dacă ești implicat într-o relație veche, aceasta poate lua turnuri foarte surpinzătoare. Gusturi schimbate în materie de amor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Rac

Noutăți în plan profesional. Dialoguri foarte importante cu persoanele din mediul familial. Chiar dacă pare foarte surprinzător, neplăcut sau de neînțeles ceea ce ți se spune, este bine să ții minte, eventual să notezi într-un jurnal personal. În plan domestic sunt posibile activități diverse, atât pentru a-ți îmbunătăți condițiile în spațiul de locuit, cât și pentru a desfășura niscai activităti profesionale, departe de văzul sau auzul lumii. Noutăți în plan profesional.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Leu

Lămuriri și idei deosebite pentru dezvoltarea personală și profesională. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și studii, cursuri, procese de învățare-evaluare frecvente. Schimbul de informații vehiculat în prima parte a lunii îți va aduce multe lămuriri și idei deosebite pentru dezvoltarea personală și profesională. Dar fii foarte prudent, întrucât membrii familiei te susțin prea puțin sau deloc în demersurile tale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Fecioară

Venituri crescute. Cresc veniturile obținute din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Este posibil să primești oferte de colaborare, dar studiază-le cu atenție. Există ceva care subminează bunul mers al lucrului în echipă și de aici apare o vulnerabilizare socio-profesională. Ai încredere că vei depăși totul cu bine!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Balanță

Pierderi financiare. Dispui de multă energie, astfel că apare riscul să te implici în activități neimportante pentru tine. Excesele de orice fel vor fi frecvente. Unii te vor evita, neputând suporta energia pe care o vei emana în jurul tău. Alcătuiește un program de priorități personale și profesionale! Toată verva de care dai dovadă este cumva amenințată de pierderi financiare, mai ales de la, prin și pentru femei.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Scorpion

O perioadă controversată din toate punctele de vedere. Se pare că îți sunt favorizate activitățile departe de ochii și urechile lumii. Dialogurile cu cineva din anturajul apropiat îți pot lămuri multe din evenimentele în care ești implicat sau dorești să te implici. Temerile tale sunt accentuate pentru toate domeniile existențiale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Săgetător

Interese periculoase pe termen lung. Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, dar și cu persoanele care te susțin în plan socio-profesional. Dialoguri, întâlniri, propuneri de a te implica în proiecte de anvergură, unele cu tentă umanitară sau în acțiuni profesionale care promit multe. Se recomandă prudență, pentru că nu este ceea ce pare. Interese periculoase pe termen lung.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Capricorn

Funcție de conducere. Ești remarcat în plan socio-profesional, mai ales că vei avea de lucrat mult alături de șefi și de persoane oficiale din alte instituții de marcă. Pot apărea oferte de colaborare interesante, sarcini de lucru și responsabilități noi, chiar și o funcție de conducere. Dar, ceva funcționează deficitar în acest segment, astfel că este bine să fii foarte prudent. Interese meschine la mijloc!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Vărsător

Călătorii. Dialoguri cu persoanele din străinătate, chiar și călătorii îndepărtate fie la nivel de plan, demersuri, fie călătorești pur și simplu. Însă, ar fi bine să ai un scop bine definit pentru călătorie, fie că este turistic, fie la studii, fie la muncă. Dar, în subsidiar există hibe periculoase pentru temele amintite. Ia-ți măsuri de precauție suplimentare!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 octombrie 2019 Pești

Mare fraudă ce ți se pregătește! O perioadă care aduce câștiguri financiare de la și prin alții. Poate fi vorba despre un câștig din colaborări, despre obținerea unor moșteniri, de câștigarea unor partaje sau de aranjarea altor colaborări fructuoase. La prima vedere, totul pare minunat, dar în umbră lucrurile stau altfel. Aparențele înșeală întotdeauna. Mare fraudă ce ți se pregătește!

Citește și:

Horoscop țigănesc octombrie 2019. Moneda suferă în dragoste

Recomandari