Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 decembrie 2019. Energiile negative dispar pe final de an din viața unei zodii

Astăzi, în horoscopul zilei de 30 decembrie 2019, este vorba numai de planul sentimental, pentru nativii din Taur. Energiile negative par să dispară din jurul lor şi să aibă şansa să cunoască şi ei pe cineva. Află ce-ți rezervă astrele pentru zodia ta!

Chiar dacă finalul de an ne face să ne gândim la planurile de viitor, CAPRICORNII ar trebui să mai aştepte până să facă asta. Nu este pentru ei o perioadă prielnică deciziilor.

***

VĂRSĂTORII se pregătesc de o călătorie. La propriu sau la figurat. Ce înseamnă la figurat? Poate însemna o călătorie iniţiatică, o discuţie serioasă cu ei înşisi, pentru ca anul nou poate veni cu etape cu totul noi în viaţa lor.

***

PEŞTII dau dovadă că fac oricând faţă situaţiilor stresante, care par fără rezolvare. Sunt unii din cei mai calculaţi nativi ai zodiacului.

***

O zi plină de evenimente îi aşteaptă pe nativii BERBEC. Nu au mult timp la dispoziţie, dar chiar şi aşa, trebuie să facă totul ca la carte, aşa că e musai să se înarmeze cu mult calm şi atenţie.

***

În cazul TAURILOR, astăzi este vorba numai de planul sentimental, în special pentru cei singuri. Energiile negative par să dispară din jurul lor şi să aibă şansa să cunoască şi ei pe cineva.

***

GEMENII trebuie să evite discuţiile pe subiecte pe care nu le stăpânesc foarte bine, tocmai pentru a nu se face de râs, a nu lăsa impresia că sunt ignoranţi.

***

RACII sunt atât de absorbiţi de o veste, de un eveniment recent în viaţa lor, încât nimic altceva în jur nu mai are importanţă. Ar face totuşi bine să mai acorde atenţie şi altor planuri,

***

Sfârşitul de an îi găseşte pe nativii LEU leneşi din cale afară. Nu neapărat că nu mai au energie să muncească, dar nu mai vor. Îşi doresc să se bucure de timp liber, cu telefonul închis.

***

Pentru FECIOARE, ultima perioadă a fost dedicată carierei. Şi vor ca noul an să îi prindă pe poziţii, plini de iniţiativă şi putere de muncă.

***

BALANŢELE fac o retrospectivă a anului. Trag o linie şi îşi fac planuri de viitor, pentru a duce la bun sfârşit ce nu au reuşit anul acesta.

***

SCORPIONII au o intuiţie extrem de ascuţită, aşa că, dacă trece cuiva prin cap să îi mintă sau să îi manipuleze. nu va avea succes în asta.

***

Nativii SĂGETĂTOR par să fie favoriţii astrelor atunci când vine vorba de a-i proteja de pericole. Au capul în nori şi se expun la multe riscuri, însă. cumva, de fiecare dată, totul se termină cu bine.

Recomandari