Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019. Racii vor face multe „victime” astăzi, în timp ce nativii Leu vor avea conflicte cu cei dragi

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019. Fermecătorii zodiacului sunt astăzi nativii zodiei Rac. Leii vor avea parte de conflicte cu cei dragi. Ce anunță horoscopul zilei de joi pentru fiecare zodie. 

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019. Fermecătorii zodiacului sunt astăzi nativii zodiei Rac. Leii vor avea parte de conflicte cu cei dragi. Ce anunță horoscopul zilei de joi pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA GEMENI

Dragi Gemeni la voi pare sa fie sarbatoare in fiecare zi, in perioada asta, cerul e generos si o sa iesiti cu prietenii, chiar si mai departe de casa, pe la diverse evenimente festive.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA RAC

Racii devin extrem de interesanti pentru sexul opus. Lucrurile vor fi extraordinar de frumoase pe plan sentimental, iar asta ii va multumumi nespus.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA LEU

Dragi Lei veti fi nevoiti să renuntati la orice fel de angajamente care vă îngrădesc libertatea. Există posibilitatea să aveti discutii contradictorii cu persoanele mai în vârstă din familie.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA FECIOARĂ

Fecioarele sunt mana larga! Astazi vor sa isi impresioneze partenerii, fie cu un buchet imens de flori, fie cu o bijuterie pretioasa.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA BALANȚĂ

Dragi Balante, o persoana de care va era dor o sa va caute si puteti relua o relatie pe care ati intrerupt-o o vreme.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA SCORPION

Scorpionii sunt în căutarea initimitătii. Se simt ciudat în spatii mari si vor căuta intimitatea din sânul familiei. In general se vor îndrepta către un cerc restrâns.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA SĂGETĂTOR

S-ar putea ca Sagetatorii sa pregateasca astazi diverse specialitati culinare, mai ales ca diseara se anunta oaspeti. Pot fi colegi de la locul de munca sau niste rude mai indepartate.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA CAPRICORN

Si Capricornii vor fi rasfatati astazi. Partenerul de viata s-a gandit sa ii scoata la plimbare, la un concert sau pot lua cina intr-un loc foarte romantic.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA VĂRSĂTOR

Dragi Varsatori ati putea avea o zi bună, dacă nu vă lăsati atât de usor cuceriti de emotiile negative. Solutia este foarte simplă, deoarece vă puteti sustrage din toate discutiile de astăzi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA PEȘTI

In viata nativilor Pesti este posibil sa revina o persoana de care au fost multa vreme atasati sufleteste si este posibil sa isi mai acorde o sansa.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA BERBEC

Dragi Berbeci astazi o sa scapati de o apasare de pe suflet cu un simplu telefon, sau dati un mesaj si se clarifica o situatie care v-a tinut intr-o stare de nemultumire vreme indelungata.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 30 mai 2019 - ZODIA TAUR

Iar Taurilor li se vor aprinde calcaiele dupa o persoana care le da tarcoale de ceva vreme, dar abia acum au ochi pentru acea persoana.

Recomandari