Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019. Berbecul iesie învingător dintr-un conflic

Horoscopul zilnic din 31 iulie 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Berbecul o să aibă parte de numeroase discuții din care o să iasă învingători, în mare parte. Leul primește vești care îl pun pe gânduri.

Horoscopul zilnic din 31 iulie 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Berbecul o să aibă parte de numeroase discuții din care o să iasă învingători, în mare parte. Leul primește vești care îl pun pe gânduri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Berbec

Ziua de marți este presărată cu numeroase conflicte pentru tine. Cel mai important este că o să ieși din ele învingător până la finalul zilei. Ai grijă să nu te abați de la reguli, legi, norme, pentru a nu avea de pierdut mai târziu. Acum o să vezi, pentru a nu știu câta oară, că adevărul învinge indiferent de situație. Răbdarea este cheia!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Taur

Familia, prietenii, anturajul apropiat sunt sursa principală de energie pozitivă către succesele acestei zile. Dacă ai vâsli singur spre ceea ce ți-ai propus, roadele ar întârzia să apară, pentru că îți lipsește stimulentul puternic de pe margine. Este evident că ai nevoie de un partener de viață.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Gemeni

Nici să nu te gândești! este doar una din acele zile în care nimic nu pare să funcționeze, deși teoretic și astral totul ar trebui să meargă bine pentru ține. Nu te aștepta la prea mult progres astăzi și cu siguranță nu te aștepta la prea mult de la colegii de muncă. Pune-ți ceva comic de pe youtube sau caută compania oamenilor amuzanți.

Citește și: Horoscop țigănesc august 2019. Sfeșnicul și Steaua au parte de o lună excepțională

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Rac

Concentrarea nu îți este la cote înalte și ce citești ți se pare că e scris într-o limbă străină pe care nu o știi. În afară de cazul în care nu este neapărat necesar, ar fi bine să pui deoparte cărțile pentru că nu o să absorbi prea mult din ele. Dacă încerci să citești sau să înveți ceva, o să ți se pâră că ai asimilat dar a două zi ar fi bine să o iei de la capăt.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Leu

Veștile care sosesc azi te pun serios pe gânduri și transformă noaptea în zi. Insomnia pare să fie principalul dușman al acestei zile, pentru că nu te poți relaxă și îți pui o mulțime de întrebări pe marginea vestii tocmai aflate. Cel mai mult te supără faptul că nu poți face nimic pentru a ieși din această stare și nu faci altceva decât să te frămânți întruna, copleșit de neputință.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Fecioară

Există riscul să exagerezi și obstacolele posibile, și dificultatea unor sarcini de serviciu. Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să lași evaluările pentru altădată. Degeaba încerci să te ascunzi dincolo de cuvinte, intențiile tale reale sunt transparente pentru cei care au avut ocazia să vadă cum ești cu adevărat.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Balanță

Astăzi va fi o zi de neuitat pentru cei implicați într-o relație sau poveste de iubire, fie ea nouă sau mai veche. Dacă ești necăsătorit și te gândești să propui partenerului, azi este o zi excelentă, mult succes se așterne în calea voastră. Dacă ești deja căsătorit, vei avea o zi petrecută în bucurie și stare foarte plăcută. Multe binecuvântări sunt abătute asupra ta.

Citește și: Horoscop august 2019. Zodiile cu noroc în dragoste și bani

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Scorpion

Ești în război cu anturajul apropiat și te consideri victima unor persoane care te judecă aspru. Poate ar fi mai bine să te întorci spre ceea ce ai făcut tu ca să îi provoci și să vezi dacă nu cumva reacția lor e justificată, măcar parțial.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Săgetător

Te simți răspunzător pentru anumite probleme pe care le provoacă unii dintre apropiați. Ar trebui să nu uiți că este alegerea lor, iar responsabilitatea, în toate sensurile, tot lor le aparține. Resursele tale de energie s-au terminat și ar fi bine să stai o vreme pe margine până ridici din nou nivelul de energie în baterie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Capricorn

Astăzi vei fi purtătorul steagului alb al păcii și prieteniei pentru oamenii din jurul tău, împrăștiind speranța și inspirație. Ești sfătuit să continui să fii omul de familie ideal care ești. Făcând asta, vei radia afecțiune și iubire, spre beneficiul tuturor. În contrapartidă, vei cultivă relații pozitive.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Vărsător

Astăzi ai o dispoziție de a-i ajută pe alții și de a fi și vesel în același timp. Îi vei inspiră și încuraja pe cei din jur. Atitudinea ta generală este una caldă și de apropiere ceea ce îi va bucură pe toți. Vei fi atras de o persoană specială și vei beneficia din această relaționare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 31 iulie 2019 Pești

Îți vei petrece ziua în activități foarte plăcute de care îți este drag. Poate vei ieși la cumpărături cu familia sau te vei reuni cu prieteni de suflet. Vei avea o zi relaxanta și nesolicitanta, umplută cu momente de distracție și veselie. Bucură-te de ea.

Horoscop. Trendul astral al săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Luna în scădere ne influențează starea de spirit... Horoscop țigănesc august 2019. Sfeșnicul și Steaua au parte de o lună excepțională...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x