Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019. Peștele are probleme în dragoste

Horoscopul zilnic din 4 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Zodia Pești întâmpină probleme în dragoste, în timp ce zodia Fecioară deține o energie molipsitoare.

Horoscopul zilnic din 4 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Zodia Pești întâmpină probleme în dragoste, în timp ce zodia Fecioară deține o energie molipsitoare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Berbec

Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât evită provocările celorlalți și ocupă-te doar de treburile tale. Sănătatea dă semne că ar avea niște probleme de ordin digestiv. Bine ar fi să îți acorzi câteva momente de odihnă. Din fericire situația dumneavoatră de sănătate nu este una foarte gravă și nu o să necesite îngrijiri medicale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Taur

Persoană iubită sau copiii îți aduc multe provocări la sfârșitul acestei săptămâni. Motivul disputelor este legate de anturajul pe care îl frecventează și de faptul că sunt plecați în mod constant. Bine ar fi să purtați o discuție deschisă pentru a putea rezolva divergențele. Temerilele sunt din ce în ce mai întemeiate pe zi ce trece. Este momentul să acționați.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Gemeni

Nostalgia copilăriei și amintirea năzbatiilor ei sunt la cote înalte. Ar fi bine să vorbești sau să te întâlnești cu neamurile și cu prietenii dragi, ostoindu-ți astfel dorul de trecut. Membrii familiei vor trece ușor peste stările tale de spirit, aspect favorabil ție. Persoana iubită îți va fi alături și o să împărtășiți povești savuroase.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Rac

Fii prudent în vorbe și fapte, pentru că ceilalți vor reține mult și bine tot ce este legat de ține. O rudă sau un prieten apropiat îți poate solicita ajutorul. Fie că este vorba de sfaturi, fie despre un ajutor material, ar fi bine să eviți implicarea emoțională și să ajuți cu strictul necesar. Dușmanii ascunși stau la pândă, însă providență de asemenea.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Leu

Sunt momente favorabile pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic în acest weekend. Ești destul de îngrijorat din cauza banilor, însă mână divină îți oferă toate darurile de care ai nevoie, ba chiar și un surplus. Banii vin și pleacă, ceel mai important este să ai persoanele dragi alături, iar ție asta nu-ți lipsește.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Fecioară

Citește și
imagine cu o soacra
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Colaj cu Bianca Drăgușanu
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
colaj de imagini cu mary crumpton imbracata intr-o bluza portocalie
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Mai multe articole

Energia de care beneficiezi la sfârșitul acestei săptămâni este la cote mari și ar trebui să o canalizezi în activități care presupun efort fizic și mental. Ai avea succes la cumpărături pentru înnoirea garderobei, la exerciții fizice la o sală, la tratamente de îngrijire corporală și la începerea unei diete de sezon.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Balanță

De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că diagnosticul și recomandările ar putea fi eronate. Pe de altă parte, la locul de muncă apar tot mai multe tensiuni și probleme fără rezolvare. După-amiezele mergi la plimbare sau stai de vorba cu cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Scorpion

Alege-ți cuvintele cu grijă și vorbește doar atunci când ești întrebat. O discuție cu un șef sau cu reprezentantul unei instituții oficiale îți poate aduce anumite neînțelegeri. Cântărește atent alegerile. Partenerul de viață sau cei de afaceri te sprijină puțin și în orice moment îți pot creă neplăceri. Îngrijește-ți mai mult sănătatea!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Săgetător

Zilele weekend-ului îți aduc discuții și întâlniri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Unele informații te pot da peste cap, așteptai vești bune. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești la propria ta instruire personală și profesională. Ține cont doar de părerile celor care contează cel mai mult pentru tine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Capricorn

Există nemulțumiri serioase în acest sens, pentru că tu muncești mult, iar ceilalți se pare că profită de pe urmă eforturilor tale. Verifică achitarea taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din activitatea desfășurată la un serviciu fluctuează, de aceea fii prudent. Recomandabil este să cheltuiești strictul necesar și să eviți investițiile și planurile de afaceri

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Vărsător

Nu poti ajunge la succes chiar din prima. Gandeste-te la campioni, de cate ori au cazut pana au ajuns pe podium. Inventatorii de cate ori au esuat, pana au spus evrika. La fel si tu: experimentezi intruna, incerci ba una, ba alta, strici si o iei de la capat de nenumarate ori pana intr-o zi cand vei putea spune cu mandrie ca ti-ai atins marele scop.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019 Pești

Astrele îți recomanda să te ocupi pe îndelete de partenerul de viață. Foarte ușor se pot iscă discuții aprinse fie datorită copiilor, fie datorită hobby-urilor tale. Ți se poate reproșa faptul că îți neglijezi jumătatea și că te ocupi de orice altceva. Totodată ar fi bine să arunci o privire și la colaborarile în care ești implicat, pentru că există hibe ce trebuie înlăturate.

sursa: astrocafe.ro

Citește și:

Horoscop august 2019. Zodiile cu noroc în dragoste și bani

Horoscop țigănesc august 2019. Sfeșnicul și Steaua au parte de o lună excepțională

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019. Vărsătorii trebuie să-și limiteaze cheltuielile... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 5 august 2019. Gemenii și Balanțele fac noi cuceriri în dragoste...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri