Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019. Zodia Gemeni este cuprinsă de iubire

Horoscopul zilnic din 5 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Zodia Gemeni este cuprinsă de iubire din toate părțile, sub toate formele ei. Leul are de făcut numeroase drumuri pentru a rezolva unele probeleme sau sarcini.

Horoscopul zilnic din 5 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Zodia Gemeni este cuprinsă de iubire din toate părțile, sub toate formele ei. Leul are de făcut numeroase drumuri pentru a rezolva unele probeleme sau sarcini.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Berbec

Debutul săptămânii îți aduce atenție relațiile parteneriale. posibile discuții aprinse, pentru toate eforturile tale îndreptate către activități recreative, către distracții, aventuri hobby- personale. Este adevărat ultimul timp ești foarte îngrijorat de ceea ce se petrece segmental relațiilor cu cei dragi, cu efort vei reuși împaci pe toată lumea.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Taur

O zi cu multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și cu greu se poate cădea la pace cu ceilalți. Nici șefii nu sunt de partea ta, așa încât rezumă-te doar la îndatoririle tale și evită provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal și pe segmentele capului.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Gemeni

Iubirea sub toate formele ei este temă principală a zilei. Fie că ai de-a face cu persoană iubită, fie cu copiii, inimă ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot iscă niscai neplăceri, însă cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși cu succes. Pe de altă parte, valorifică-ți potențialul creativ abordând un hobby.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Rac

Membrii familiei te solicita din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutină ale casei, însă pe de altă parte ți se solicita și ajutor material pentru o rudă aflată în suferința. Ești preocupat mai mult de propria-ți persoană și asta îi poate necăji pe cei din jur. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să împaci pe toată lumea.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Leu

Se anunța o zi cu multe drumuri pe distante scurte. Fie ești nevoit să rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tău moral și material. Faptul că există multă agitație în jurul tău și nu prea te poți ocupă de ține, îți dă o stare de nemulțumire. Detașează-te de problemele altora și implică-te doar în ce simți tu că îți face plăcere sau îți este de folos.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Fecioară

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Veniturile tale din la un serviciu zilei. Poţi primi o bani favoruri de la colegi şefi. Pe de , regimul muncii este restricţionat, incert foarte uşor se petrece răsturnări de situaţie. Bine ar fi cheltuieşti strictul necesar eviţi investiţiile, împrumuturile asocierile afaceri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Balanță

O zi cu stări controversate. Ai tendința de a te implică în mai multe treburi deodată, însă ar fi bine să eviți. Sunt momente favorabile pentru a te îngriji mai mult de trupul și sufletul tău. Programează-te la un tratament cosmetic, la o ședința de masaj sau sauna și gândește-te și la înnoirea garderobei.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Scorpion

Astrele îți recomanda discreție și retragere din forfotă cotidiană. Ești obosit și fizic și psihic, așa încât ar fi minunat dacă astăzi ți-ai luă liber. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile de rutină și evită provocările celorlalți. Sistemul renal și segmentele capului sunt vulnerabile, însă nu se recomanda consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Săgetător

Relațiile cu prietenii sunt tensionate. Ai grijă cu cine și ce vorbești, pentru că există riscul că mai târziu, totul să se întoarcă împotrivă ta. Cineva din anturajul tău îți poate cere bani cu împrumut sau alte favoruri. Recomandabil este să eviți provocările celorlalți și să-ți oferi ajutorul numai după o analiză atentă a detaliilor situației.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Capricorn

Ziua îți aduce în atenție relațiile cu șefii. Sunt posibile altercații vizavi de modul în care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. Oferă explicații pertinente și susține-le cu dovezi viabile. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este vulnerabil și se poate evidenția oboseală cronică.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Vărsător

O veste din străinătate îți poate da de gândit. Fii selectiv cu informațiile primite astăzi, întrucât nu toate îți folosesc. Demersurile pentru călătorii atât de agrement, cât și profesionale se pot amâna pentru un termen nedefinit deocamdată. Dacă ai de susținut examene, probe sau interviuri, fii prudent și mizează doar pe forțele tale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 5 august 2019 Pești

O zi favorabilă achitării taxelor, facturilor și datoriilor de orice fel. Se pot ivi incurcături în cazul plăților și documentelor financiare, de aceea fii prudent și verifică atent totul. Pe de altă parte, s-ar putea să ai de plătit daune de pe urmă copiilor, a persoanei iubite sau de pe urmă hobby-urilor tale. Bine ar fi să eviți cheltuielile extravagante și investițiile.

Sursa horoscop: astrocafe.ro

Citește și:

Horoscop august 2019. Zodiile cu noroc în dragoste și bani

Horoscop țigănesc august 2019. Sfeșnicul și Steaua au parte de o lună excepțională

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 5 august 2019. Gemenii și Balanțele fac noi cuceriri în dragoste... Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 august 2019. Zodia Taur are o zi dificilă...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri