Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 iunie 2019. Putere și succes pentru Balanțe

Horoscopul zillnic aduce informații prețioase despre zodii. Balanțele sunt însetate de putere și de afirmare, Gemenii se preocupă de aspecte familiale, Peștii pot avea probleme pe segmentul cardiovascular. Află ce-ți rezervă astrele în horoscopul zilei de vineri, 7 iunie 2019. 

horoscopul zilei 7 iunie 2019

Horoscopul zilnic aduce informații prețioase despre zodii. Balanțele sunt însetate de putere și de afirmare, Gemenii se preocupă de aspecte familiale, Peștii pot avea probleme pe segmentul cardiovascular. Află ce-ți rezervă astrele în horoscopul zilei de vineri, 7 iunie 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Berbec

Apar contradicții între ceea ce se vede și ceea ce se aude, intervenții autoritare în “jocurile de familie” sau de redresare a relaţiilor care alunecă necontrolat spre eroare şi subiectivism. De aceea, legăturile cu trecutul și cu neamurile se mențin foarte active. Sunt momente bune pentru a lămuri animozitățile și pentru a depăși situațiile trenante. Nefericire în cuplu.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Taur

Taurii au dorinţa de a-i convinge pe interlocutori de validitatea opiniilor ori de legitimitatea punctelor de vedere susţinute. Aceștia pot avea de-a face cu o nume criză relaţională şi, mai ales, principiile care stau la bază. Urmează apogeul unor discordii sau controverse care vor duce la relaţii parteneriale complicate, dar și la probleme pe segmentul amoros.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Gemeni

Nativii se concentrează pe evenimentele familiale, tendinţă indusă susţinută de Mercur care a intrat în zodia Racului, unde va rămâne, într-o primă etapă, până pe 27 iunie. În egală măsură, acest context astral îşi va exercita influenţa blocantă, de la caz la caz, în viaţa socială şi în cea profesională. La finalul zilei, nativii vor abunda în energie, vitalitate, disponibilitate către plăceri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Rac

Nativii vor dori să se ocupe mai mult de ei, de universul gândurilor şi sentimentelor cu care se confruntă în ultima vreme. De aceea, Racii vor trece printr-o etapă bună de revigorare, energie, curaj şi combativitate. Este o zi perfectă să te gândești cum să se desfășoare viața ta de acum încolo și să-ți așterni pe hârtie într-un jurnal pesonal, ideile, dorințele, planurile de viitor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Leu

Nativii se mențin în centrul atenției, așa cum le place lor. Se va întâmpla în timpul unor evenimente extrem de importante pentru destinul lor, iar roadele muncii lor vor fi cu atât mai multe. Și exact când credeați că Universul vă pune cele mai mari piedici, reușiți să vă dați seama că, de fapt, toate se întâmplau în imaginația voastră. Cu toare acestea, atenție la prieteni, deoarece mulți se vor simți neîndreptățiți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Fecioară

Acest mecanism astral îşi va exercita influenţa asupra caselor a V-a şi a Xl-a şi va introduce o notă vizibilă de răceală afectivă, tendinţa spre izolare faţă de cei dragi. Sunt anunțate posibile tulburări cardiace de scurtă durată, de aceea aveți mare grijă cum și ce simțiți. Detașați-vă de toate și nu mai lăsați pe nimeni să se joace cu sentimentele voastre.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Balanță

Problemele importante de imagine, autoritate şi putere, de succes şi afirmare vor reprezenta o constantă pentru Balanţe, ca de altfel şi provocările ce vor veni dinspre familie ori blocajele legate de o soluţie patrimonială, locativă, funciară. Sunt anunțate posibile întâlniri cu persoane importante, care îți vor evidenția și aprecia eforturile depuse în câmpul muncii. Discută deschis și spune tot ce simți, fără teamă, căci este momentul tău să strălucești.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Scorpion

O zi în care ești preocupat de relaxarea mentalului tău și de reevaluarea filozofiei tale de viață. Sunt posibile contradicții între ceea ce îți dorești, ce valori morale ai și ceea ce trăiești concret în mediul înconjurător. Avalanșa de gânduri și idei te poate obosi și bulversa deopotrivă, deci fii prudent și depune eforturi conștiente pentru a te detașa.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Sagetator

Ai dificultăţi în procesul de învăţare şi asimilare a noilor deprinderi şi noţiuni și te adaptezi greu la noile cerințe. De asemenea, te vei lovi de orgolii profesionale, abordări temerare în conduita publică şi în rezolvarea divergenţelor socio-profesionale. Ai face bine să faci un pas înapoi, să fii cât mai discret în peisaj și să observi pe îndelete ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Capricorn

Problemele și certurile vor fi la ordinea zilei pentru Capricorni. Constrângerile, interdicţiile ori neputinţele personale se vor reflecta în tipul de acceptări şi de concesii pe care le vor face nativii. Vor exista orgolii, etalate pe fondul unor pretenţii sau aşteptări materiale. Dar, Capricorni, nu uitați că este vremea marilor schimbări în segmentul relațiilor parteneriale. Puneți capăt relațiilor sau situațiilor care nu vă mai reprezintă!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Vărsător

Relaţiile la locul de muncă vor deveni greu de suportat şi nu vor permite o abordare degajată a chestiunilor salariale (sesizarea unor nereguli, formularea unor pretenţii, gesturi revendicative). De asemenea, Vărsătorii s-ar putea confrunta cu orgoliul sau autoritarismul unor persoane în condiţiile unui dialog personal, la o întrunire, la o negociere. Se preconizează schimbări importante și definitive la locul de muncă. Discuții zgomotoase, activități de anvergură, emoții exacerbate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 6 iunie 2019 - Pești

Ai parte de tot soiul de tulburări cardiace posibile pe un teren cardiovascular deja sensibil. Stresul de la locul de muncă și-a pus amprenta pe tine, așadar este cazul să-ți iei un concediu sau să-ți îndrepți atenția către un hobby. Persoana iubită și copiii te solicită din plin, însă pe cât posibil evită să ajungi la discuții contradictorii. Pregătește-te pentru weekend!

Citește și:

Mercur în Rac până pe 27 iunie: Ce pățește fiecare zodie

Recomandari