Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 - blocaj financiar pentru Scorpion

Horoscopul zilnic din 11 iunie 2019 anunță deziluzii și blocaj financiar pentru zodia Scorpion, susținerere astrală pentru Gemeni și sfaturi pentru Rac. Află horoscopul zilei de marți pentru toate zodiile. 

horoscop marti, 11 iunie 2019

Horoscopul zilnic din 11 iunie 2019 anunță deziluzii și blocaj financiar pentru zodia Scorpion, susținerere astrală pentru Gemeni și sfaturi pentru Rac. Află horoscopul zilei de marți pentru toate zodiile.

Horoscopul aduce în vedere un careu tensionat între Soarele din Gemeni și Jupiter retrograd din Săgetător, configurație formată de același Jupiter cu Neptun din semnul Peștilor. Săptămâna aceasta există riscul major de a cădea pradă unor (dez)iluzii majore.

Citește și: Horoscop săptămânal 10-16 iunie 2019. Ce zodii au câștig de bani pe termen lung

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019

Nativii fac eforturi mari către diplomație și vor reuşi să-şi tempereze tendinţele spre combativitate, totuşi, contextul nu le va permite decât demersuri preliminare. Pe de altă parte, aceștia sunt atașați de trecut și poartă cu ei o serie de amintiri, ca pe niște accesorii de care nu se pot despărți. Dacă vor tot răscoli în cufărul cu lucruri vechi, își vor bloca accesul la momentul prezent și se vor lipsi de bucuria pe care doar acesta le-o poate oferi în mod real. Așadar, dragi Berbeci, eliberați-vă de povara trecutului!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Taur

Dacă în ultima vreme te-ai risipit în multe sarcini, încercând să faci tot deodată, fără să-ți iei timp de relaxare, trebuie să te întorci în prezent și să te conectezi în totalitate cu el. Nu ajungi nicăieri dacă te grăbești, te agiți, încerci să faci și să controlezi totul. Vei fi ineficient și stors de energie. Numai lăsându-te complet absorbit de fiecare clipă, vei găsi bucuria în tot ce este, te vei simți parte din întreg. Horoscopul zilnic vă recomandă un regim echilibrat de viaţă și evitarea eforturilor costisitoare pentru organism.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Gemeni

Horoscopul zilei de marți te îndeamnă să-ți urmezi inima în tot ce faci, indiferent de îndoielile minții tale sau de descurajările altora. Ești în stare acum să lași tot trecutul în urmă și să pornești pe drumul inimii tale. Poți acum să renunți la compromisuri, spui adevărul și să mergi spre împlinirea unui vis în care crezi cu adevărat. E vremea exprimării de sine, manifestării după bunul plac. În prezent, dincolo de judecăți, atașamente. Doar cu iubire și încredere. Tendința generală este de a culege bucuriile vieţii de fiecare zi, de a se distra, de a se dedica unor activităţi care să te “desfete”: muzică, teatru, film, spectacole.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Rac

Te-ai raportat prea mult la așteptările altora, ai asimilat proiecțiile și părerile lor, ai făcut lucruri din „obligatie” și ai uitat de propriile vise. E prea multă aglomerație în mintea ta, în așteptarea confirmărilor din exterior și a bucuriei pe care speri să ți-o aducă un succes pe care nici nu știi sigur că ți-l dorești. Nu te mai raporta la alții deoarece este una greșită, nimeni nu va fi complet sincer cu tine în afară de tine. Drumul tău e drumul tău și ai dreptul să-l urmezi și creezi așa cum simți. Ignoră exteriorul și întoarce-te către tine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Leu

Nativii vor avea parte de scurte deplasări, excursii, plimbări. Vor face eforturi mari de a elimina asperităţile dintr-o relaţie deteriorată de divergenţele de opinii anterioare, între ei şi vecini ori cunoscuţii ocazionali. Multe gânduri, analize, calcule în care contează latura emoţională şi sentimentele în care speranţa se amestecă cu deziluzia, iar ataşamentele cu riscul sau cu ipoteza despărţirii de persoane dragi lor. Oboseală psihică și trupească.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Fecioară

Ești într-o perioadă de pace sau măcar tinzi către ea. A sosit timpul să încetezi orice efort, alergătura, agitație. Toate dorințele tale nu fac decât să te țină agățat undeva, în viitor, privându-te de pacea din momentul prezent. Acum te poți detașa de gânduri, dorințe, așteptări și poți privi, amuzat, la toată flecăreală minții. Vei înceta să mai pui etichete și să judeci, te vei redesoperi pe tine. La capitolul finanțe, nativii se pot confrunta cu o posibilă “jenă” financiară, nevoia de a face plăţi pe fondul unui buget limitat. Nu cădeți din nou în capcana izolării şi a neîncrederii faţă de unii apropiaţi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Balanță

Luna va traversa sectorul casei I şi le va da nativilor o stare bună, plăcută, de echilibru interior, de cumpătare şi de măsură de care vor avea cu nevoie în acest răstimp în care, pe axa Rac/Capricorn, vor opera nu mai puţin de şase opoziţii care vor ţine sub presiune chestiunile de familie şi aspectele legate de carieră, afirmare, succes, notorietate şi care, din păcate, instalează blocaje, amânări, întârzieri. Apar îngrijorări pe teme salariale sau privitoare la orice altă formă de venit care trebuie să le fie acordată, pusă în plată ori restituită. Natura nu poate fi forțată, la fel și rezultatele proiectelor sau împlinirea dorințelor tale. Lasă-le în grijă Universului, în timp ce tu ai grijă de tine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Scorpion

În zadar alergi după lucruri materiale și împliniri exterioare, căci acestea doar fac parte din joc, dar nu sunt jocul. Când înțelegi asta, te poți simți cu adevărat bine, mai ales că nu te-ai născut din întâmplare, ci ai un rol important în această existența. Pe de altă parte, luna se află în tranzit prin semnul tău zodiacal şi îți va fi un aliat puternic care va contribui la aprofundarea unor motivaţii şi la radicalizarea unor atitudini. Atenție însă că pot apărea dificultăţi, mai mari sau mai mici, mai uşor sau mai greu de trecut, care vor evidenţia însă limitele personale asupra tu trebuie să meditezi în vederea eliminării sau corectării lor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Săgetător

Intuiția îți oferă răspunsuri extrem de prețioase, idei ingenioase, indicații care te vor ajută să faci alegeri pentru misiunea ta înaltă. Dacă asculți cu atenție, vei ști în fiecare moment ce să faci, unde să mergi, ce drum să alegi, ce ușă să deschizi. Nu ai de ce să întrebi pe cineva din exterior, căci nimeni nu are răspunsul pentru ține. El e la tine, întotdeauna. Ai încredere în inima ta, cel mult cere sprijinul ființelor angelice, și lasă-te ghidat din interior. Noi căi sunt pe cale să ți se reveleze, noi oameni îți pot ieși în cale, pentru a te sprijini. Se anunță o perioadă agreabilă, petrecută de Săgetători alături de un prieten sau de un grup de apropiaţi, dar și un puternic blocaj financiar.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Capricorn

Te afli într-un moment de grație, în care experiența și cunoașterea acumulate până acum se cristalizează în înțelepciune și maturitate. Ți-ai transformat focul interior și intensitatea trăirilor, în pasiune creatoare, îndreptată spre scopuri înalte și proiecte inspirate. Dă curs impulsului interior, începe ceva nou, fă primii păși pe un nou drum. Tot ce începi acum va da roade extraordinare, de care nu te vei bucură doar tu, ci toți cei pe care îi iubești. Vei simți nevoia de a tempera nişte ostilităţi, resimţite cu atât mai intens cu cât rolul şi locul tău în societate este mai important. Lucrurile nu stau chiar atât de simplu, dar nimic nu este imposibil cu perseverența caracteristică nativilor din zodia Capricorn.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Vărsător

Urmează o perioadă armonioasă care le va permite Vărsătorilor să-şi etaleze calităţile personale şi inteligenţa ori fantezia creatoare în planul activităţii intelectuale, al scrisului. Presiunile exterioare, exigenţele momentului şi pretenţiile nativilor se vor întretăia fără a se putea armoniza. Se gândesc adesea la cum îşi pot păstra funcţia sau puterea, dar şi conştiinţa. Nimic nu e imposibil. Evită prejudecățile și condiționările, flexibilitatea și luciditatea te vor aduce înapoi, către inima ta.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 iunie 2019 Pești

Te afli într-un moment minunat de împăcare cu tine, de acceptare completă și iubire de sine. Poți vedea posibilitățile nelimitate care se ivesc în calea ta. Este un moment de grație, în care pur și simplu intuiești clar următoarea mișcare de făcut, și poți „vedea” cum lucrează Universul în favoarea ta. Când simți impulsul puternic din interior, trebuie să acționezi. Vei simți o nevoie de a găsi o sursă alternativă de venituri, urmând discrete tatonări ale unor posibile locuri de muncă sau angajări temporare în şansele de realizare.

Citește și:

Mercur în Rac până pe 27 iunie: Ce pățește fiecare zodie

Recomandari