Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 16 februarie 2020. Semnele de pământ dau lovitura în plan financiar

Semnele de pământ au noroc din plin în ceea ce privește veniturile, întrucât vor avea șanse mari să-și sporească veniturile.

VĂRSĂTORII sunt la un pas de a-şi atinge idealurile prin abilităţile care îi favorizează. Puneţi accent pe latura psihologică, pe intuiţie, dar mai ales pe calităţile artistice.

PEŞTII ar trebui să aibă mai multă grijă de ei. în ultimul timp aţi spus DA oricărei provocări, iar asta poate deveni extenuant. Chiar dacă cei din jur s-ar putea supăra din cauza unul răspuns negativ, nu vă temeţi să-l oferiţi.

Pentru BERBECI atăzi este recoamndat. riscul. La început ar putea părea o idee complet nepotrivită, însă, astrele vă susţin să încercaţi ceva nou fie pe plan profesional, fie pe plan amoros.

În schimb, în ceea ce îi priveşte pe nativii TAUR, va fi una din multele zile fructoase dpdv financiar. Iar asta vine la pachet cu o ascensiune în carieră, chiar dacă duminica este zi de odihnă.

GEMENII ar fi cazul să se pună pe primul loc. La serviciu aţi făcut totul ca la carte, iar grija pentru cei dragi nu a lipsit. Acum este rândul celorlalţi să vă răsfeţe, aşa că faceţi cea relaxant.

RACII prfeeră să facă totul cu precauţie şi să verifice de două ori atât contractele cât şi oamenii cu care semnează. Astrele vă sfătuiesc să vă încredeţi în instinctul vostru şi să nu îi ascultaţi pe cei din jur.

Nu este niciun secret că LEII sunt uşor competitivi. Mai ales când vine vorba de munca lor şi de. lipsa recunoaşterii ei. Încercaţi astăzi să fiţi mai temperaţi.

FECIOARELE primesc ajutor din partea planetei Marte care le potenţează curajul. Astfel, veţi avea forţa necesară să vă afirmaţi şi să luptaţi pentru dorinţele voastre.

Dragostea pluteşte în aer pentru nativii BALANŢĂ. Conexiunea cu persoana iubită devine din ce în ce mai profundă, iar relaţia ar putea trece la un alt nivel, mai repede decât aţi crede.

Nativii SCORPION vor fi mai focusaţi decât în mod normal. Este o zi foarte bună să vă stabiliţi obiective importante şi mai ales să faceţi o listă cu plusuri şi minusuri ca să vedeţi ce ar trebui schimbat.

Pentru Balanțele care intenţionează să-şi planifice o vacanţă, astăzi este ziua potrivită. Măcar alegeţi locul şi persoanele pe care vreţi să le cooptaţi.

Iar CAPRICORNII debordează de creativitate şi îi vor inspira chiar şi pe colegi. Îndrăzniţi să vă exprimaţi ideile, care, pot fi luate drept reper într-un proiect important.

Recomandari