Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019. Taurii au o forță uriașă

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019. Taurii au o forță uriașă și strălucesc la propriu, fiind nativii vizați de astre în cel mai benefic mod cu putință, Capricornii au parte de suferință în dragoste. Ce anunță horoscopul de mâine pentru fiecare zodie.

Horoscop zzilnic horoscoul zilei de sambata, 4 mai 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019. Taurii au o forță uriașă și strălucesc la propriu, fiind nativii vizați de astre în cel mai benefic mod cu putință, Capricornii au parte de suferință în dragoste. Ce anunță horoscopul de mâine pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Berbec

Sâmbătă, astrele te sfătuiesc să ai grijă de bugetul familiei. Mergi la cumpărături, dar nu te avânta în cheltuieli extravagante. Pe de altă parte, verifică pe îndelete documentele financiare și conturile bancare. Precauția și discreția te pot feri de neplăceri. Există conflicte ascunse bine de ochii tăi la serviciu, iar relațiile colegiale lasă mult de dorit. Bazează-te doar pe tine din toate punctele de vedere. Noutăți financiare de anvergură.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Taur

Beneficiezi de o forță uriașă în aceste zile de weekend. Strălucești, ai poftă de viață și dorință de expansiune. Ești tentat să-i provoci pe ceilalți la dialoguri aprinse sau explicații. Recomandate sunt discuțiile de taină, dozarea vorbelor și mai multă atenție la gânduri. Mentalul profund primește influxuri astrale deosebite, așa încât îți pot veni idei bune pentru propria-ți dezvoltare personală. Trasează planuri noi de viitor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Gemeni

Sâmbăta aceasta este potrivită pentru a st doar cu tine sau măcar cu cei foarte apropiați. Stările tale interioare vor fluctua mult și de aici și sănătatea va deveni vulnerabilă. Gândurile îți zboară către diverse laturi ale vieții, laturi în care apăr tot felul de nemulțumiri. Privește doar partea plină a paharului. Toate problemele cu care te confrunți în această perioadă sunt cunoscute și vei reuși să le depășești cu bine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Rac

Te vei înconjura de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni. Vrei, nu vrei, va trebui să faci față vizitelor sau dialogurilor acestora. Pe de o parte primești informații utile, sfaturi în special legate de chestiunile sentimentale, dar și de domeniul profesional. Pe de altă parte, prieteni adevărați sau protectori nu prea ai deocamdată. Se recomandă prudență și discreție vizavi de ceilalți. Se pregătesc oameni noi și speciali care îți vor fi prieteni deosebiți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Leu

Odihna nu prea se întrezărește în aceste zile. Se pare că ești chemat la rampă, iar ochii și urechile lumii sunt ațintiți asupra ta. Sunt posibile altercații cu șefii sau cu persoanele cu autoritate. Pe de altă parte va trebui să rezolvi câteva treburi profesionale rămase restante din timpul săptămânii. Sunt momente și situații importante, așa încât acordă-le timpul și efortul necesar. Liniștea și pacea ți-o poți găsi numai acasă, alături de cei dragi. Noutăti socio-profesionale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Fecioară

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

Ar trebui să mergi la teatru, la un muzeu sau la un concert de muzică bună. Sufletul tău are nevoie de rafinare și de schimbarea decorului cotidian. Sunt momente bune pentru a te delecta cu subiecte spirituale sau pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu informații despre culturile altor țări. Sunt zile deosebite în acest weekend, pentru rafinarea mentalului și schimbarea sistemului de valori morale, spirituale, materiale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Balanță

Se pune problema banilor și bunurilor în comun cu ceilalți la finalul acestei săptămani. Ori este nevoie să rezolvi ceva legat de patrimoniul altora, ori vei fi nevoit să achiți urgent facturi, taxe, impozite sau datorii de orice fel. Te vei descurca fără probleme, de aceea, dă tot ce ai de dat. Te poți gândi la afaceri, investiții sau împrumuturi bancare. Ai șanse de reușită, dacă în aceste zile trasezi planuri viabile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Scorpion

Sâmbăta asta ar fi bine să te ocupi de relațiile parteneriale. Sunt zile deoasebite pentru a-ți reorganiza colaborările și pentru a renunța la parteneriatele nerentabile. Se pot isca foarte ușor discuții contradictorii, iar reproșurile pot fi frecvente. Totuși, până la urmă lucrurile se pot rezolva amiabil, iar momentele tensionate le poți depăși cu diplomație, calm și sinceritate. Se conturează o nouă etapă partenerială de mare anvergură.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Săgetător

Se pare că ori mergi în continuare la serviciu, ori îți iei de lucru pentru acasă. Treburile de la un loc de muncă te solicita destul de mult în aceste zile și recomandabil este să fii prudent. Relațiile colegiale sunt disonante, iar șefii sunt în vacanță. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să-ți dozezi eforturile și, la nevoie, să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate. Noutăti profesionale și medicale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Capricorn

Sâmbăta asta se anunță cântec, joc și voie bună în preajma ta. S-ar putea să primești invitații la petreceri sau tu la rândul tău să organizezi reuniuni agreabile. Sunt zile bune pentru relaxare, discuții amicale și povești de amor. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să-ți orientezi gândurile și eforturile și spre activități dragi sufletului tău sau către un hobby. Persoana iubită îți poate crea neplăceri. Tot ce ține de segmentul afectiv va intra într-o nouă etapă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Vărsător

Contextul astral din acest weekend te predispune la treburi gospodărești. Sunt zile bune pentru curățenii generale, reparații curente sau pentru a te gândi la achiziționarea unei case, a unui teren sau măcar a unui obiect decorativ. Pe de altă parte, indiferent ce ai face, gândurile tale zboară către trecut, copilărie și rude. De aici vor rezulta stări interioare nu te pot înțelege. Se conturează o nouă etapă domestică.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 4 mai 2019 Pești

Călătoriile pe distante scurte îți sunt favorizate la acest sfârșit de săptămână. Organizează o excursie pentru cei dragi sau mergi în vizită la o rudă. Dialogurile cu cei apropiați vor fi frecvente. Sunt posibile contradicții și reproșuri. Selectează informațiile primite și nu te implica în problemele celorlalți. Dozează-ți eforturile și întoarce-ți privirea doar către treburile tale. Se ivesc la orizont relații noi.

Horoscop de weekend. Duminica aceasta se perfectează evenimentul astral de Lună Nouă în Taur, cu efect deosebit de important asupra zodiile. Află totul despre această configurație astrală și ce înseamnă pentru zodii.

5 lucruri pe care trebuie să știi despre Scorpion, pentru a trăi în armonie cu el! E cea mai sinceră zodie... Horoscop: Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019. Ce aduce Luna Nouă în Taur...
Ultimele știri