Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019. Zodia răsfățată de astre! O promovare, o primă și posibilitatea unei noi iubiri

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019. Berbecii ar face bine sa nu se judece prea aspru, daca au anumite regrete. Pana la urma, daca ei insisi nu-si acorda iertarea, nici ceilalti nu o vor face.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia SĂGETĂTOR

SAGETATORII se concentreaza foarte greu astazi. De felul lor isi pierd repede rabdarea, insa cand le sta gandul la altceva decat la ce au de facut la serviciu, e mai rau.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia CAPRICORN

CAPRICORNII, in schimb, au o zi cum rar le-a fost dat. Mai ales in plan profesional. Au o intuitie fantastica, idei foarte bune cu care toti din jur par sa fie de acord.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia VĂRSĂTOR

VARSATORII incearca sa gaseasca puterea de a ierta pe cineva care le-a gresit. Nu meritau sa fie raniti astfel si nu stiu ce decizie sa ia.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia PEȘTI

Vesti in sfarsit mai bune pentru PESTI. Reusesc sa faca pace cu un prieten cu care au tot avut conflicte dar si norii negri din relatia cu persoana iubita par sa dispara.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia BERBEC

BERBECII ar face bine sa nu se judece prea aspru, daca au anumite regrete. Pana la urma, daca ei insisi nu-si acorda iertarea, nici ceilalti nu o vor face.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia TAUR

TAURII ar putea primi un mesaj care sa ii puna pe ganduri. Poate fi vorba de o marturisire pe care sperau sa o auda.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia GEMENI

GEMENII trebuie sa gaseasca puterea sa iasa din starea depresiva in care au intrat. Timpul le va rezolva pe toate, insa trebuie sa punem si noi umarul.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia RAC

Nativii RAC sunt pusi pe planuri mari. Fac o retrospectiva a anului, multi dintre ei sunt multumiti de ce au reusit pana acum, altii vor musai sa duca la bun sfarsit niste lucruri pe ultima suta de metri.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia LEU

LEII intra in elementul lor. Le merge excelent pe toate planurile, sunt foarte productivi, chiar asa cu capul in nori si fluturii in stomac de care vorbeam ieri la zodia lor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia FECIOARĂ

Dupa ultimele zile in care s-au consumat foarte tare, FECIOARELE au astazi timp sa isi reincarce bateriile. Poate vor merge la spa, la salon, intr-un loc unde sa se rasfete asa cum trebuie.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia BALANȚĂ

BALANTELE trebuie sa isi dozeze mai bine atentia catre lucrurile cu adevarat importante la locul de munca. Risca sa le fie distrata atentia sau poate chiar cineva le-o distrage intentionat.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019 - zodia SCORPION

Iar SCORPIONII putem spune ca sunt norocosii zodiacului saptamana asta! Dupa vestile bune in dragoste, nici la capitolul bani nu ii neglijeaza astrele.

Recomandari