Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. O pierdere importantă pentru Balanțe! Probleme în cuplu pentru o zodie și o zi de poveste pentru alta

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Balanțele ar putea suferi o pierdere importantă astăzi, dar stă în puterea lor să o evite. Este posibil să apară probleme în cuplu pentru o zodie, în timp ce alta va avea parte de o zi de poveste.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Capricorn

Capricornii au vrut să aibă un Crăciun perfect și s-au suprasolicitat. Încercați să nu faceți excese de niciun fel, iar ziua va decurge perfect.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Vărsător

Nativii Vărsător vor să recupereze timpul pierdut. Sfatul astrelor este să faceți tot ce este posibil ca să îi cuceriți pe cei dragi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Pești

Peștii pot avea mici probleme în cuplu, iar soluția este răbdarea. Încercați să lăsați mai mult de la voi, să nu răspundeți impulsiv și mai ales să iertați cuvintele spuse la nervi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Berbec

Berbecii trăiesc o zi de poveste – fie că este vorba despre o întâlnire romantică sau o reuniune în familie, iubirea plutește în aer și vă ajută să resetați relațiile cu ei dragi, indiferent ce probleme ar fi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Taur

Taurii scapă în sfârșit de presiunea jobului și se pot bucura de câteva clipe liniștite. Ar fi bine, totuși, să vă faceți planuri pentru zilele viitoare și să vă gândiți chiar la o relocare sau o mutare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Gemeni

Unii Gemeni vor avea o zi dificilă. Veți fi puși în fața unor situații cruciale, dar totul se va rezolva cu bine. Aveți încredere în partenerii de afaceri, pentru vă pot scăpa de aceste probleme.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Rac

Nativii Rac tind să empatizeze mai mult decât de obicei cu cei din jur. Generozitatea și iubirea vă vor caracteriza astăzi, însă păstrați puțină pentru voi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Leu

Pentru Lei, o excursie pe care o aveau plănuită în detaliu se poate anula. Nu încercați să o reprogramați, cel puțin nu astăzi, dar priviți partea plină a paharului și ce primiți în schimbul acestei schimbări de program.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Fecioară

Fecioarele se joacă cu focul, în special pe plan sentimental. Mesaje ce par a fi nevinovate și priviri pline de înțeles sunt îndreptate către o persoană care v-a pus inima pe jar. Cei care au o relație să se gândească de mai multe ori. Tentațiile vin și pleacă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Balanță

Astăzi Balanțele vor fi cu capul în nori. Ați putea suferi o pierdere importantă dacă nu coborâți cu picioarele pe pământ, așa că fiți prezente în orice discuție personală sau profesională.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Scorpion

Scorpionii nu ar trebui să se îndoiască de instinctele lor – fie că este vorba despre relații amoroase sau profesionale, este în regulă să fiți neîncrezători, așa că nu acceptați compromisuri doar de dragul unei persoane.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Săgetător

Săgetătorii fug după prea mulți reni și, cel mai probabil, nu vor prinde nimic. Ca de obicei, problema stă în nehotărâre. Veți rezolva dilema abia după ce vă veți consuma întreaga energie.

Recomandari