Live acumFilm: BD la munte si la mare
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Balanțele vor fi trădate! Risc de accident pentru o altă zodie!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Balanțele vor fi trădate de cineva apropiat, dacă nu vor fi atente la toate semnele. Nativii unei alte zodii riscă să facă un accident astăzi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Săgetător

Dacă Săgetătorii sunt invitaţi la o petrecere, sfatul astrelor este să accepte. E posibil să vă deconectaţi în compania prietenilor şi să vedeţi viaţa cu alţi ochi şi cu mai mult optimism decât până acum.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Capricorn

Ziua Capricornilor începe într-o ipostază meditativă. Asta vă va ajuta să priviţi cu detaşare obiectivele pe care vi le-aţi propus. Pentru că altfel, riscaţi să faceţi paşi greşiţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Vărsător

E posibil ca nativii Vărsător să lege zilele acestea o relaţie sentimentală. În acelaşi timp, ar putea apărea şi o călătorie în interes de serviciu pe care nu trebuie să o amânaţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Pești

Astăzi Peștii se simt în largul lor. Totul vi se pare simplu şi foarte uşor de realizat. Este o perioadă excelentă, de exemplu, pentru continuarea studiilor sau pentru a vă implica în proiecte suplimentare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Berbec

Pentru Berbeci prudenţa este recomandată astăzi. Meditaţi asupra fiecărei mişcări pe care o faceţi, iar dacă riscaţi aveţi grijă să calculaţi totul.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Taur

Investiţiile pot fi foarte inspirate în această perioadă atunci când vorbim de Tauri. Nu uitaţi că planul familial este important, aşa că nu puneţi munca pe primul loc.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Gemeni

Gemenii au toate şansele să încheie o afacere profitabilă. Totodată, la orizont apare o asociere importantă, iar acest lucru vă poate ajuta să vă ridicaţi pe scara socială.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Rac

Racii au norocul de a găsi o persoană care le seamănă perfect. Vă completaţi excelent unul pe altul, fie că este vorba de o relaţie de iubire sau doar de prietenie, însă, nu uitaţi de spaţiul personal.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Leu

Dacă nu îşi pierd energia care îi caracterizează, Leii au toate şansele să încheie o afacere profitabilă. Astrele vă sfătuiesc să fiţi prudenţi în tot ce faceţi pentru că există un risc minor de accidente.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Fecioară

Fecioarele îşi doresc să îi suprindă pe cei dragi, iar cel mai bun mod de a face asta este cu o vacanţă. Fiţi pregătiţi cu o rezervă de bani şi pentru cheltuieli neprevăzute.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Balanță

Astăzi Balanțele au de-a face cu o situaţie nu tocmai plăcută. Există riscul de înşelăciune din partea propriilor parteneri de afaceri așa că fiţi atenţi la orice lucru care nu pare la locul lui.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019. Scorpion

Nativii Scorpion nu ar trebui să-şi deschidă sufletul în faţa tuturor. Unii oameni nu ştiu să aprecieze acest lucru sau vă iau calităţile ca pe o slăbiciune şi le exploatează.