Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020. Astăzi, acești nativi își pot pierde locul de muncă. Tensiuni în cuplu, o zodie se va simți trădată

Astăzi ne focusăm atenția pe carieră și planuri de lungă durată Totuși, în aer începe să se adune multă tensiune. În următoarele zile, vom simți presiunea de a face o alegere și de a ne elibera de anumite restricții și limitări. Ce planuri au astrele pentru zodii, puteți afla din horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020 - zodia BERBEC

Dacă ai gafat la job sau într-o relație, nu îți pierde speranța. Alți Berbeci ar putea fi puși în situația de a părăsi un loc de muncă sau de a-și apăra reputația.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020 - zodia TAUR

Nativii din zodia Taur trebuie să-şi accepte limitele şi greşelile în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum trebuie. Cineva din trecut le va submina încrederea, dar vor ajunge la o înţelegere.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020 - zodia GEMENI

Gemenii sunt mai temperamentai și geloși ca niciodată. Analizând lucrurile în profunzime, îți vei da seama că sursa problemelor ești chiar tu. Unii nativi vor avea probleme în partajul bunurilor sau a unei moșteniri.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020 - zodia RAC

În cuplu, mulți Raci vor declara stare de război partenerului. Dacă până acum au întors și celălalt obraz, de data aceasta, reacția ar putea fi complet diferită.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020 - zodia LEU

Entuziasmul lipsește cu desăvârșire la locul de muncă. Astăzi, este posibil să fii intimidat de n expert, care pare să le știe pe toate. O oportunitate în carieră se poate ivi printr-un prieten.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020 - zodia FECIOARĂ

Rezistă tentației de a-ți analiza sentimentele în urma unei neînțelegeri pe teme financiare sau intime! Unii nativi vor suspecta pe cineva de trădare, iar alte Fecioare se simt îngrădite sau prinse la mijloc.

Ce spune horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020 pentru celelalte zodii, în materialul video de mai sus, din Neatza cu Răzvan și Dani.

Recomandari