Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Ceartă aprinsă în familie pentru Lei. Două zodii trebuie să își asculte intuiția!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. O ceartă aprinsă în familie este posibilă pentru Lei, în timp ce două zodii trebuie să își asculte intuiția.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. O ceartă aprinsă în familie este posibilă pentru Lei, în timp ce două zodii trebuie să își asculte intuiția.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Balanță

Balanțele pot avea un conflict cu superiorii, dacă nu își țin impulsivitatea sub control Sfatul astrelor este să vă impuneți punctual de vedere, dar cu multă diplomație.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Scorpion

Pentru Scorpioni, norocul se va concentra fie pe zona afacerilor, fie pe cea a iubirii. Din păcate, alegerea nu este în puterea voastră, însă comunicarea este excelentă. Așa că profitați de energia bună pe care o primiți!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Săgetător

Nativii Săgetător sunt foarte bine aspectați pe plan financiar. Zona spiritual pare să vă atragă din ce în ce mai mult, iar astfel s-ar putea să realizați ce vă doriți cu adevărat.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Capricorn

Și Capricornii pot trece prin schimbări majore, ce le vor indica direcția în care să meargă. Folosiți aceste situații inclusiv în plan social.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Vărsător

Vărsătorii se aliniază la energia propriului corp, iar asta le va echilibra emoțiile. Ar trebui să vă orientați mai mult către viața de familie, pentru că sunteți foarte bine aspectați la acest capitol.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Pești

Nativii Pești își vor da seama cine sunt adevărații prieteni. Intențiile bune sunt foarte clare, dacă priviți cu atenție și nu vă lăsați conduși de sentimente.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Berbec

Pentru Berbeci, focusul ar trebui să fie pe carieră. Veți lau decizii fundamentale pentru viitorul vostru, așa că lăsați la o parte planul sentimental pentru o perioadă.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Taur

Este o zi a contșientizării pentru Tauri. Poveștile de iubire sau afacerile vor lua amploare dacă vă urmați inima. Astrele vă recomandă să nu ascultați sfaturile celorlalți.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Gemeni

Creativitatea se ridică la cote maxime pentru Gemeni. Și intuiția va ajuta astăzi, dacă aveți de rezolvat probleme. Concentrați-vă pe soluții!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Rac

Racii trebuie să tragă o linie clară între ceea ce își doresc și așteptările celor din jur. Nu vă lăsați influențați de ideile rudelor, prietenilor sau colegilor, pentru că doar voi știți de ce aveți nevoie.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Leu

Nativii Leu trebuie să fie atenți la planul familial. Un conflict s-ar putea amplifica dacă nu sunteți prudenți. Sfatul astrelor este să vă măsurați cuvintele.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2019. Fecioară

Fecioarele pot urca foarte ușor pe plan social. Vor apărea oportunități pe care nu trebuie să le refuzați.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro