Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019. Veste URIAȘĂ la capitolul bani pentru acești nativi! Berbecii trebuie să lupte pentru a-și salva relația

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019. Astrele anunță un început de săptămână agitat, atât pe plan financiar cât și pe cel sentimental, pentru aproape toate zodiile. Află de mai jos cum îți va merge astăzi!

Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia SĂGETĂTOR

Nu stau foarte bine la capitolul comunicare, insa SAGETATORII sunt oricand oamenii la care sa apelezi cu incredere. Sfatul astrelor este sa aiba mai multa grija si de ei, nu doar de ceilalti.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia CAPRICORN

CAPRICORNII sunt cu capul in nori, iar munca nu este nici ultimul lucru pe lista lor de interese. O persoana nou aparuta in viata lor aproape ca le-a luat mintile.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia VĂRSĂTOR

Nici VARSATORII nu sunt zilele acestea cei mai dedicati oameni la locul de munca. Insa asta le prinde de minune, pentru ca ei functioneaza cel mai bine cand intra in criza de timp.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia PEȘTI

O veste excelenta ii asteapta astazi pe nativii PESTI. Un prieten drag sau persoana iubita se tine de surprize si le va insenina ziua.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia BERBEC

BERBECII trebuie sa demonstreze persoanei iubite ca sunt capabili si de afectiune si ca nu sunt stane de piatra. Altfel, risca sa ramana singuri.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia TAUR

Daca invata sa isi asume riscuri si sa scape de obsesia de a controla lucrurile, in viata TAURILOR ar putea aparea oportunitati pe care le vedeau foarte departe.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia GEMENI

Pentru GEMENI, totul este astazi despre familie, dragoste, atentie catre cei dragi. Planul financiar nu mai are importanta, cata vreme se simt fericiti.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia RAC

Veste uriasa pentru RACI la capitolul bani! Pot afla de o mostenire, de o casa sau o suma de bani foarte mare lasata lor. Nu se putea sa afle asta intr-un moment mai bun.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia LEU

LEII astazi sunt morocanosi. Nu vor sa fie cautati, nu vor sa aiba contact cu alte persoane decat cei apropiati. Ii macina o problema si vor sa se izoleze o vreme.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia FECIOARĂ

Nativii FECIOARA pot starni antipatie, din cauza tonului cu care abordeaza discutiile. Vor sa dea impresia ca sunt superiori si ca totul este asa cum spun ei. dar ar putea primi o lectie la sfarsitul zilei.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia BALANȚĂ

Cu mai mult curaj si incredere in sine, dragi BALANTE, nimic nu va fi imposibil. Munciti foarte mult la un proiect, iar daca va veti da interesul la fel ca pana acum, recompensa poate fi semnificativa.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019 - zodia SCORPION

Iar pentru SCORPIONI este momentul perfect sa ia o pauza de la munca si sa stea mai degraba pe margine, de unde sa observe ce se intampla in jur.

Recomandari