Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Mărire de salariu sau promovare pentru Fecioare! Necaz în familie pentru o altă zodie!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. O mărire de salariu sau o promovare este posibilă pentru Fecioare, în timp ce nativii altei zodii se pot confrunta cu un necaz în familie.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Capricorn

Nativii Capricorn vor fi luaţi drept exemplu, fie că vorbim de un cadru oficial sau de o petrecere în familie. Iar asta asta se datorează bunei organizări ce nu ar trebui să lipsească în nicio activitate.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Vărsător

Vărsătorii ar trebui să ţină cont de faptul că mereu vor avea ceva de învăţat. Chiar dacă vă consideraţi cei mai înţelepţi în grupul vostru, încercaţi să nu o arătaţi dacă vreţi să vă păstraţi prietenii.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Pești

Peștii tind să fie superficiali în conversaţiile cu ceilalţi. Încercaţi să daţi puţin mai multă profunzime măcar discuţiilor cu persoanele dragi. Uneori tot ce trebuie să faceţi este doar să ascultaţi cu atenţie.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Berbec

Pentru Berbeci, încrederea este un subiect delicat. Nu sunteţi prea darnici din punctul acesta de vedere, însă, astăzi vă puteţi demostra că nimic nu este imposibil pentru voi aşa că nu presupuneţi nimic, luaţi lucrurile ca atare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Taur

Nativii Taur sunt printre cei mai loiali, iar asta uneori le poate aduce dezamăgiri. Astăzi ar putea fi una dintre acele zile, dar nu lăsaţi o bilă neagră să le dărâme pe cele albe.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Gemeni

Gemenii îşi pot dedica această zi propriei persoane. Mai ales dacă trebuie să luaţi o decizie majoră. Iar hobby-urile, de orice fel, ar putea fi suprirnzător de folositoare.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Rac

Racii simt nevoia de afecţiune, iar astăzi puteţi fi remarcaţi de o persoană a cărei atenție o doreaţi de multă vreme. Astrele vă recomandă să fiţi curajoşi şi să spuneţi ce simţiţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Leu

Leiidebordează de creativitate şi îi vor inspira chiar şi pe colegi. Îndrăzniţi să vă expimaţi ideile, ce pot fi luate drept reper într-un proiect important.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Fecioară

O mărire de salariu sau o promovare se întrevede în viața Fecioarelor care au muncit din greu în ultimele luni. Veţi avea oportunitatea să faceţi investiţii importante pentru familie, însă mare atenţie la detalii.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Balanță

Pentru Balanțe va fi una din multele zile bune din punct de vedere financiar. Iar asta vine la pachet cu o ascensiune în carieră.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019. Scorpion

Scorpionii pot fi supuşi unor provocări greu de trecut în familie. Sfatul astrelor este să cântăriţi bine orice situaţie şi mai ales cuvintele, înainte de a acţiona.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri