Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 Se anunță vești bune pentru berbeci și vărsători. Și celelalte zodii sunt destul de bine aspectate

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 aduce vești bune pentru berbeci dar și pentru vărsători. Și restul zodiilor sunt destul de bine aspectate.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Berbec

Te afli în fata unui final, iar acest lucru te umple de bucurie și de entuziasm, căci un capitol anume de mult timp se dorea a fi încheiat, doar că nu prea iți găseai curajul să și acționezi în vreun fel sau altul. Acum, așa cum au venit lucrurile în mod firesc, respiri ușurat și deja te gândeșți la noi începuturi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Taur

Lecția pe care dorește astăzi să ți-o reamintească Universul este cea legata de compromisurile pe care uneori trebuie să le facem, astfel încât lucrurile să-și mențînă echilibrul sau să evolueze. S-ar putea că astăzi să fie nevoie să iei o decizie rapida, iar aceasta să nu fie una dintre cele mai dorite de tine.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Gemeni

Dragostea plutește în aer! Te vei gândi la tot felul de metode și gesturi romantice prin care să-l surprinzi pe cel drag. Momentele petrecute astăzi împreună vă vor ajuta să vă solidificați relația, să vă exprimați afecțiunea pe care o aveți unul pentru celalalt, spun astrele.


Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Rac

Astăzi simți că lucrurile se mișcă mult prea repede pentru tine și că ți-e greu să tii pasul. Nu cumva ai așteptări prea mari de la tine? Sau poate că de la ceilalți? Sau poate că e timpul de ceva timp să mai domoleșți lucrurile în viață ta? Urmărește-ți semnalele pe care intuiția și subconștientul ți le transmit, te îndeamnă astrele.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Leu

Este posibil că astăzi să tratezi lucrurile într-un mod mai jucăuș, iar acest lucru nu este deloc rău, pentru că poți reuși astfel să priveșți totul dintr-o perspectiva mult mai detașată, chiar și atunci când vor apărea situații mai încurcate. Zâmbește, fii jucăuș și bucura-te de rezultate.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Fecioara

Semnul tău zodiacal se afla în sfera sinelui, iar astăzi eșți mai emotiv, mai nostalgic. Ai nevoie mai mult că niciodată de prezenta unui om care te cunoaște destul de bine, în care ai încredere și care iți poate oferi suportul dorit. Despre cine este vorba?

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Balanță

Astăzi este despre imaginație, despre visare și exaltare, iar cele mai frumoase gânduri și dorințe de a crea se nasc în mintea ta. Eșți artistul horoscopului, omul care are o prietenie strânsă cu muza, de aceea indemnul astrelor este să lași imaginația în voie.

Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Scorpion

Astăzi este posibil să te gândeșți să îmbunătățeșți anumite aspecte ce țîn de sectorul căminului, să faci astfel încât mediul în care petreci o parte din timp, spațiul tău personal, sanctuarul tău și a celor dragi tie, să se transforme într-un loc și mai confortabil. Care sunt primele idei care iți apar?

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie. 2020 pentru zodia Săgetător

Fii mai determinat și mai deschis spre nou și schimbare, te îndeamnă astrele. În plus, nu mai sta să asculți toate bârfele și zvonurile care circula la tine la serviciu. Anumite informații auzite, desi nu se bazează pe ceva concret, te pot nemulțumi profund și iți pot lua din buna dispoziție și mai ales din încrederea pe care o ai fata de anumite obiective.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Capricorn

Exprima liber astăzi ceea ce crezi și simți, pentru că astfel vor creste nemulțumirile și ai putea refula, într-un final deloc îndepărtat, iar consecințele s-ar putea să te coste prea mult. Astfel că verbalizează ceea ce consideri că merita să fie auzit și schimbat!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Vărsător

Reușeșți să atragi astăzi oameni frumoși și interesanți, iar acest lucru s-ar putea datora și faptului că semnul tău zodiacal se afla în sfera imaginii publice, iar azi chiar ți-ai propus să străluceșți. Și unde în alta parte, decât alaturi de cei pe care-i admiri și care deja se afla în lumina reflectoarelor?

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020 pentru zodia Pesti

Ești avid de noi cunoștinte, de aceea să nu te mire daca astăzi vei caută cu îndârjire răspunsuri la anumite întrebări, poate chiar te vei înscrie la unele cursuri, vei lectura ore în sir, vei întrebă în stangă și în dreapta persoane care pot deține informațiile pe care ți le doreșți.

sursa: superbebe.ro

Recomandari