Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Nativii unei zodii primesc bani la care nu se așteptau! Berbecii, într-o situație dificilă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Nativii unei zodii primesc bani la care nu se așteptau, în timp ce Berbecii intră într-o situație dificilă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Săgetător

Săgetătorii ar trebui să-şi facă o listă de priorităţi. Apar câştiguri financiare neaşteptate, important este să cheltuiţi inteligent şi să nu vă repeziţi la oferte speciale sau reduceri.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Capricorn

Pentru nativii Capricorn comunicarea cu ceilalţi întâmpină azi unele dificultăţi. Nici voi nu trebuie să fiţi impulsivi sau să luaţi singuri deciziile importante.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Vărsător

Vărsătorii ar trebui să se concentreze mai mult pe aspectul locuinţei. Micile amenajări şi investiţii sau numai o simplă reorganizare a spaţiului vă pot ridica moralul.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Pești

Peştii ar vrea să aibă mai mulţi bani, nu neapărat pentru propriile nevoi, ci pentru persoanele dragi. Astăzi nu sunteţi atât de bine aspectaţi pe plan financiar, aşa că soluţia este să economisiţi mai mult.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Berbec

Un flirt pe seama căruia Berbecii s-au amuzat până acum ajunge într-un punct delicat. Aţi dat cuiva speranţe şi acum trebuie să ieşiţi onorabil din situaţie, iar astrele vă propun sinceritatea.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Taur

În ceea ce îi priveşte pe Tauri o confirmare pe care o aşteptau de mult timp ar putea să fie azi motiv de bucurie. Poate fi vorba de un început care va deschide perspective noi, aşa că fiţi ochi şi urechi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Gemeni

Gemenii stau foarte bine din punct de vedere profesional, iar acest lucru le conferă încredere şi mult curaj. Nu ezitaţi să vă implicaţi în lucruri noi şi îndrăzneţe.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Rac

Nativii Rac sunt distraşi şi evazivi astăzi, ceea ce ar putea avea drept rezultat ratarea unor obiective. Dacă la job lucrurile nu merg bine, măcar compensaţi pe plan sentimental.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Leu

Linişte şi pace pe toate fronturile Leilor. Moment prielnic să începeţi un program de viaţă menit să vă îmbunătăţească starea fizică şi spirituală şi, de ce nu, să vă îndrăgostiţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Fecioară

În ultimul timp Fecioarele şi-au făcut tot felul de scenarii fără să treacă la acţiune. Trebuie să încercaţi să vă mobilizaţi singure, pentru că simpatia colegilor lipseşte.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Balanță

Balanţele sunt suprasolicitate în familie, unde toţi au câte o cerinţă specifică. Nu vă asumaţi problemele celorlalţi, pentru că se pot descurca şi singuri.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Scorpion

Pentru nativii Scorpion ziua de azi vine cu dovezi noi de afecţiune şi devotament din partea cuiva drag. Astrele vă răsfaţă cu multă iubire şi înțelegere, dar nu ezitaţi să le oferiţi în schimb şi voi.

Recomandari