Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019. Schimbare uriașă în viața acestor zodii! Un nou loc de muncă sau o nouă casă

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019. Sfârșitul de an aduce schimbări drastice în viața unor zodii. Vorbim despre schimbarea locului de muncă sau chiar mutarea într-o nouă locuință.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia SĂGETĂTOR

SĂGETĂTORII și atenția distributivă. Nu au nicio legătură. Odată ce le-a intrat ceva sau cineva în cap, se gândesc numai acolo, neglijând alte planuri din viață lor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia CAPRICORN

CAPRICORNII trec printr-un carusel al emoțiilor astăzi! Devin foarte emotivi, sprirituali, intră într-o stare de meditație, în care vor să scape de tot ce e negativ în viață lor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia VĂRSĂTOR

VĂRSĂTORII sunt în elementul lor și nimic nu le poate distrage atenția. Sunt numai un zâmbet, iar atitudinea pozitivă îi ajută mai mult că orice.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia PEȘTI

Nativii PEȘTI trebuie să aibă mare grijă cum își organizează cheltuielile. Au multe lucruri de cumpărat, multe cadouri de făcut și riscă să între în buget mai mult decât e necesar.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia BERBEC

Putem spune că de azi intrăm în vacanță, însă pentru BERBECI poate fi un moment prilenic să primească o oferă de job, una chiar foarte tentantă.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia TAUR

TAURII în schimb sunt cu gândul numai la concediu, la sărbători, la distracție. Și nu e nimic greșit în asta, pentru că merită din plin.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia GEMENI

GEMENII trebuie să lase inimă să vorbească pentru ei, măcar o data, să nu își mai pună bariere sentimentelor. Pot avea o surpriză foarte plăcută dacă își deschid sufletul.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia RAC

O mare schimbare îi poate aștepta pe nativii RAC. Vorbim fie de schimbarea locului de muncă, a locuinței sau chiar de o plecare peste hotare.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia LEU

LEII simț din suflet nevoia de spațiu personal, de independența. Nu este o idee bună pentru ei să aibă o relație în care să împartă totul cu partenerul.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia FECIOARĂ

Nativii FECIOARĂ ar trebui să învețe să mai spună și "nu" atunci când li se cere ajutorul. Încercând mereu să le facă pe plac celor din jur, riscă să se neglijeze pe ei înșiși.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia BALANȚĂ

BALANȚELE se trezesc cu o energie la cote maxime, gata să fie cât se poate de productive astăzi. Nici nu simț că e sfârșit de săptămâna.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019 - zodia SCORPION

Iar SCORPIONII, mai ales cei îndrăgostiți și cu capul în nori pun la cale tot felul de strategii pentru a stârni mister, pentru a ridica și mai mult interesul persoanei pe care o plac.

Recomandari