Live acumFilm: Divergent
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. O zodie are probleme de sănătate! Fecioarele riscă să piardă ceva la care țin!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Nativii unei zodii au probleme de sănătate, în timp ce fecioarele riscă să piardă ceva la care țin.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Săgetător

Nativii Săgetător vor fi puţin cam distraşi la serviciu. Încercaţi să vă găsiţi concentrarea, pentru că altfel aţi putea pierde admiraţia şefilor sau chiar o viitoare promovare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Capricorn

Capricornii ar trebui să aibă mai multă grijă de ei. În ultimul timp aţi spus „DA” oricărui. strigăt de ajutor, iar asta poate deveni extenuant. Chiar dacă cei din jur s-ar putea supăra din cauza unui răspuns negativ, nu vă temeţi să-l oferiţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Vărsător

Pentru Vărsători astăzi este recomandat riscul. La început ar putea părea o idee complet nepotrivită, însă, astrele vă susţin să încercaţi ceva nou.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Pești

Peștii ar fi cazul să se pună pe primul loc. La serviciu aţi făcut totul ca la carte, iar grija pentru cei dragi nu a lipsit. Acum este rândul celorlalţi să vă răsfeţe, aşa că profitaţi de începutul de weekend făcând ceva relaxant.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Berbec

Nu este niciun secret că Berbecii sunt uşor competitivi. Mai ales când vine vorba de munca lor şi de lipsa recunoaşterii ei. Mare grijă să îi apreciaţi la timp dacă nu vreţi să-i pierdeţi, pentru că tind să fie răzbunători!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Taur

Taurii preferă să facă totul cu precauţie şi să verifice de două ori atât contractele cât şi oamenii cu care semnează. Astrele vă sfătuiesc să vă încredeţi în instinctul vostru şi să nu îi ascultaţi pe cei din jur.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Gemeni

Gemenii sunt tentaţi să ia o pauză astăzi de la orice activitate. Mai bine spuneţi pas acestui gând, pentru că sunteţi foarte bine aspectaţi pe plan personal şi nu aţi vrea să rataţi o oportunitate.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Rac

Nativii Rac ar fi bine să se concentreze pe familie. Este vineri, aşa că aveţi voie să începeţi weekendul mai devreme. Aţi putea fi gazdele perfecte, aşa că plănuiţi o petrecere sau cel puţin o cină cu prietenii şi rudele.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Leu

Leii s-au suprasolicitat la serviciu în ultimul timp, iar sănătatea lor ar putea avea de suferit. O pauză este binevenită, chiar dacă rămâneţi cu câteva sarcini restante.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Fecioară

Pentru Fecioare atenţia la detalii ar putea fi o superputere, însă, astăzi nu este cazul. Tindeţi să analizaţi prea mult fie relaţia cu partenerul, fie o ofertă de muncă sau un simplu discurs, iar asta vă poate încurca planurile.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Balanță

Balanțele vor fi mai focusate decât în mod normal. Este o zi foarte bună să vă stabiliți obiective importante şi mai ales să faceţi o listă cu plusuri şi minusuri ca să vedeţi ce ar trebui să schimbaţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019. Scorpion

Iar nativii Scorpion s-au descurcat de minune la job în ultimul timp, fapt pentru care rezultatele nu întârzie să apară. Mai mult de atât, poziţiile de lider şi de sfătuitor sunt cele pentru care astăzi trebuie să daţi totul.