Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop Zodia Balanță pentru anul 2019. Căsătorie sau relație stabilă pentru femeia Balanță

Remus Ionescu a venit la Xtra Night Show și a prezentat horoscopul anului 2019 pentru zodia Balanță. Casa și familia sunt cele care contează în 2019 pentru Balanțe.

Remus Ionescu a venit la Xtra Night Show și a prezentat horoscopul anului 2019 pentru zodia Balanță. Casa și familia sunt cele care contează în 2019 pentru Balanțe.

Acești nativi își vor amenaja casa pe care și-o doresc sau chiar se vor căsători. Tinerii care urmează să susține examene sunt favorizați de astre.

Personalitate zodia Balanță

Întruchiparea armoniei și echilibrului, nimeni nu vrea mai mult ca o Balanțǎ, sǎ echilibreze totul. Așa cum semnul Balanței începe la echinocțiul de toamnǎ, când ziua este egalǎ cu noaptea, tot așa nativii acestei zodii și-ar dori sǎ cântǎreascǎ, sǎ egaleze și sǎ echilibreze tot ce fac, spun, vǎd și simt. Nativii Balanțǎ sunt de regulǎ încântǎtori, iar acest fapt se datoreazǎ privilegiului de a o avea pe Venus drept planetǎ guvernatoare. Balanțele privesc totul din cel puțin douǎ unghiuri și iubesc foarte mult arta și frumosul.

Dragoste zodia Balanță

Acestor nativi le place sǎ fie admirați și iubiți, oferind în schimb același lucru, în aceeași mǎsurǎ în care primesc. Balanța poate pǎrea dispusǎ spre flirturi și puțin exhibiționistǎ. De fapt, chiar este. Dar folosește aceastǎ tacticǎ pentru a sonda terenul și pentru a selecta partenerul potrivit, din multitudinea de posibilitǎți existente.

Balanța trǎiește prin și cu relații, deci e lesne de înțeles cǎ nu rezistǎ prea mult timp singurǎ. Are nevoie de cineva lângǎ ea, pentru a împǎrți totul. Romantismul este unul din punctele ei forte, astfel cǎ știe sǎ-și facǎ partenerul sǎ se simtǎ iubit , prin crearea în permanențǎ a unei atmosfere frumoase, pe mǎsura sentimentelor ei.

Recomandari