Căutare Live

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Cum faci fericit un Berbec

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Modalitățile de a obține fericirea pentru nativii din zodia Berbec

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici, la Antena 3. Modalitățile de a obține fericirea pentru nativii din zodia Berbec.

În plan sentimental, dacă dorești o relație platonică și romantică, nu te apropia de un Berbec. În schimb, dacă dorești o viață sentimentală tumultuoasă, Berbecul este omul potrivit.

Cum faci fericit un Berbec?

Berbecul nu este conștient de sentimentele celor din jur pentru el, deoarece este mult mai atent la propriile sentimente. Cu entuziasmul sau caracteristic, va câștigă întotdeauna cu ușurință interesul și respectul celorlalți, dar, pentru a le păstra, are nevoie de multă diplomație, flexibilitate, toleranță, prudență și compasiune în relațiile cu ceilalți, potrivit acvaria.ro.

În dragoste, poate fi pasional, afectuos, generos în sentimente. Îi place aventură și „vânătoarea”, plăcându-i foarte mult competiția, dar pe cât de repede se aprinde, pe atât de repede se răcește după ce a obținut ceea ce a căutat. Caută o relație cu cineva independent, atrăgător, cald și care își poate vedea singur de viață proprie, cu aceeași fire că și a să. Are o fire pasională și arzătoare în sentimente, fiind incapabil să-și controleze sentimentele.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri