Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Cum faci fericit un Berbec

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Modalitățile de a obține fericirea pentru nativii din zodia Berbec

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici, la Antena 3. Modalitățile de a obține fericirea pentru nativii din zodia Berbec.

În plan sentimental, dacă dorești o relație platonică și romantică, nu te apropia de un Berbec. În schimb, dacă dorești o viață sentimentală tumultuoasă, Berbecul este omul potrivit.

Cum faci fericit un Berbec?

Berbecul nu este conștient de sentimentele celor din jur pentru el, deoarece este mult mai atent la propriile sentimente. Cu entuziasmul sau caracteristic, va câștigă întotdeauna cu ușurință interesul și respectul celorlalți, dar, pentru a le păstra, are nevoie de multă diplomație, flexibilitate, toleranță, prudență și compasiune în relațiile cu ceilalți, potrivit acvaria.ro.

În dragoste, poate fi pasional, afectuos, generos în sentimente. Îi place aventură și „vânătoarea”, plăcându-i foarte mult competiția, dar pe cât de repede se aprinde, pe atât de repede se răcește după ce a obținut ceea ce a căutat. Caută o relație cu cineva independent, atrăgător, cald și care își poate vedea singur de viață proprie, cu aceeași fire că și a să. Are o fire pasională și arzătoare în sentimente, fiind incapabil să-și controleze sentimentele.

Recomandari